בקשת מידע | שם חדש לתמונ"ך: עיניים למקרא!!!!
-
הוא לא באמת טוען את התוספים כמו שצריך, אלא רק מציג HTML, כלומר הAPI של אוצריא לא עובד שם
@אברהם-mch מנין לך?
-
@אברהם-mch מנין לך?
-
@אברהם-mch מנין לך?
תבדוק לבד!
תראה את תוספי תיקון קוראים, שניים מקרא, שני טורים ושאר תוספים שמושכים ספרים, ותראה שהם לא עובדים.
בכ"מ אנחנו מספימים את הנושא הזה.@אברהם-mch אבל קידוש החודש עובד יופי.
-
@אברהם-mch אבל קידוש החודש עובד יופי.
@אברהם-mch אבל קידוש החודש עובד יופי.
כי הוא טוען את התצוגה שלו, כמו כל דפדפן, אבל בתוספים שנוגעים לAPI המיוחדים של אוצריא הוא לא עובד.
וכמו שכתבתי למעלה, אנחנו מספימים את הנושא!. -
@אברהם-mch מנין לך?
תבדוק לבד!
תראה את תוספי תיקון קוראים, שניים מקרא, שני טורים ושאר תוספים שמושכים ספרים, ותראה שהם לא עובדים.
בכ"מ אנחנו מספימים את הנושא הזה.תראה את תוספי תיקון קוראים, שניים מקרא, שני טורים ושאר תוספים שמושכים ספרים, ותראה שהם לא עובדים.
מה שנכון נכון, @pcinfogmach (סתם שתדע אם מענין אותך לטפל בזה)
ההערות באמת נשלחים?
לע"ע לא, אינני יודע למה קלוד טוען שזה בסדר ביקשתי מ@יאיר-דניאל את שלו המקורי מקוה שאני אצליח לתקן את זה
בנתים ניתן לשלוח מכאן:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7NiGDUahnwpaestosEcDxPJoAkYXzVRUa2yB5EiXkLPSWvQ/formResponse
השאלה היא למה ששינוי השם לא יירד כמו עדכון התוסף?
מתעדכן לך בתוסף משהו? זה עובד כעת?
למה לא אופליין ?
שאלתי במקום אחר זה ישקול מלא, ו@פלמנמוני כתב לי במקו"א: זה גם ככה מדי הרבה... תוספים אמורים להיות יור קלילים
-
מה שנכון נכון, @pcinfogmach (סתם שתדע אם מענין אותך לטפל בזה)
ההערות באמת נשלחים?
לע"ע לא, אינני יודע למה קלוד טוען שזה בסדר ביקשתי מ@יאיר-דניאל את שלו המקורי מקוה שאני אצליח לתקן את זה
בנתים ניתן לשלוח מכאן:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7NiGDUahnwpaestosEcDxPJoAkYXzVRUa2yB5EiXkLPSWvQ/formResponse
השאלה היא למה ששינוי השם לא יירד כמו עדכון התוסף?
מתעדכן לך בתוסף משהו? זה עובד כעת?
למה לא אופליין ?
שאלתי במקום אחר זה ישקול מלא, ו@פלמנמוני כתב לי במקו"א: זה גם ככה מדי הרבה... תוספים אמורים להיות יור קלילים
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות