הצעת ייעול | רעיון לתוסף חדש
-
יש ברשותי תוכנת ניהול שבניתי לצורך קרן חבורות שברשותי דרך תוכנת בייס 44 בתוך תוכנת הניהול אני באמצע לבנות תוכנה לתימלול כתבי יד הבעיה שלצורך דיוק התימלול נצרך מחד פקודות רבות (שאני באמצע לבנות ומלבד זאת שימוש רציף של אנשים מה שמדייק אם הזמן את רמת התימלול.
לשם כך הייתי מציע להוסיף כתוסף באוצריא אם זה אפשרי ויש מי שיודע לבנות את זה מתוך הבייס 44 לכאן. -
יש ברשותי תוכנת ניהול שבניתי לצורך קרן חבורות שברשותי דרך תוכנת בייס 44 בתוך תוכנת הניהול אני באמצע לבנות תוכנה לתימלול כתבי יד הבעיה שלצורך דיוק התימלול נצרך מחד פקודות רבות (שאני באמצע לבנות ומלבד זאת שימוש רציף של אנשים מה שמדייק אם הזמן את רמת התימלול.
לשם כך הייתי מציע להוסיף כתוסף באוצריא אם זה אפשרי ויש מי שיודע לבנות את זה מתוך הבייס 44 לכאן.מערכת התוספים באוצריא פתוחה — לא צריך לחכות שמישהו אחר יבנה את זה. תוסף הוא בפועל אפליקציית HTML/JS/CSS שרצה בתוך webview בתוכנה, כך שמה שבנית ב-Base44 ניתן בעיקרון להעברה כמעט כמות שהוא.
מה שצריך לשים לב אליו:
- רשת חסומה כברירת מחדל. צריך להצהיר ב-manifest allowlist של כתובות https מלאות, בלי wildcards. אם התוכנה שלך מדברת עם שרת של Base44 — זה הסעיף הקריטי, וולידציה אוטומטית תחסום העלאה בלעדיו.
- manifest: id בפורמט reverse-domain (קבוע לצמיתות), שם עד 14 תווים,
minAppVersionחובה ולפחות 0.9.89. - גישה לתוכנה (ספרייה, קורא, הערות, אחסון) דרך
Otzaria.callלפי namespaces. - תיעוד SDK: github.com/Otzaria/otzaria תחת
docs/plugin-sdk— API_REFERENCE.md ו-DESIGN_GUIDE.md. - העלאה: otzaria.org/plugins/upload — קובץ
.otzplugin(ZIP) עם לפחות צילום מסך אחד, וממתין לאישור מנהל.
לגבי היבט העבודה השיתופית שהזכרת — במרחב הספרייה של האתר כבר קיים מנגנון לתמלול שורות OCR (
/library/ocr-lines) שבנוי בדיוק על העיקרון של חלוקת עבודה בין מתנדבים וצבירת דיוק לאורך זמן. שווה להסתכל עליו לפני בניית מנגנון מקביל. -
@קרן-החבורות למה אתה פותח רק שתי שרשורים עם אותו תוכן בדיוק?
-
פתחתי וקיבלתי הוראה להעביר לשרשור זה
ולגופו של ענין אני לא יודע איך לעשות זאת כי זה בתוך אתר קיים אם עוד תוכן פעיל מה שאני ישמח לעזרת מי שיותר מבין ממני -
פתחתי וקיבלתי הוראה להעביר לשרשור זה
ולגופו של ענין אני לא יודע איך לעשות זאת כי זה בתוך אתר קיים אם עוד תוכן פעיל מה שאני ישמח לעזרת מי שיותר מבין ממני
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות