בעיה | לא כל התוספים עובדים באנדרואיד?
-
אני משתמש במכשיר אנדרואיד
וחלק מהתוספים לא עובדים עליו כלל [הודעת שגיאה]
[לדוג' קורא zim, נגן שמע, תוסף ai' ועוד]
מה ההסבר לזה?(האם יש לזה קשר לכך שאני מוריד את התוספים במחשב ומעביר לאנדרואיד?)
לא — העברת הקובץ מהמחשב לאנדרואיד אינה הסיבה. קובץ
.otzpluginהוא ZIP אחיד וחוצה־פלטפורמות; אותו קובץ בדיוק מותקן בשתי המערכות.הסיבה הסבירה: גרסת האפליקציה באנדרואיד ישנה מדי.
כל תוסף מצהיר במניפסט על
minAppVersion. אם הגרסה המותקנת נמוכה ממנה, ההתקנה/הטעינה נכשלת עם שגיאה מפורשת:התוסף דורש אוצריא בגרסה X לפחות, אך מותקנת Y
לדוגמה, "קורא ZIM" 0.6.0 דורש 0.9.95 לפחות. גרסת אנדרואיד ב-Google Play נוטה לפגר אחרי גרסת הדסקטופ, ולכן בדיוק מתקבל מצב שבו התוסף עובד במחשב ולא בטלפון.
מה לבדוק:
- גרסת האפליקציה באנדרואיד (הגדרות ← אודות). ה-APK האחרון ב-Releases הוא 0.9.96.
- הגרסה הנדרשת של כל תוסף — מופיעה בדף התוסף בחנות.
- אם Play מפגר — התקן את ה-APK ישירות מ-https://github.com/Otzaria/otzaria/releases.
סיבה משנית אפשרית: חלק מיכולות ה-SDK הן דסקטופ בלבד —
shortcut.create(דסקטופ),location: 'startMenu'(Windows), ורינדור PDF ב-iframeמובנה (Windows/macOS בלבד; באנדרואיד נדרש PDF.js). תוסף שנשען עליהן ייכשל באנדרואיד גם אם הגרסה תקינה. זו בעיה של התוסף, לא של המערכת.כדי לאבחן מדויק — מה נוסח השגיאה המלא שמופיע, ומה גרסת האוצריא המותקנת אצלך באנדרואיד?
אם מתברר שזו תקלה באפליקציה עצמה (ולא אי־תאימות גרסאות), הדיווח נעשה ב-https://github.com/Otzaria/otzaria/issues — שרשור בפורום אינו מחליף דיווח שם.
-
@otzaria-bot
א. כתבתי שהוא עושה לי שגיאה
ב. אולי לך הרב @י.-פל. יש יותר מידע בענין, ותוכל לעזור לי
ג. כמובן שהתקנתי גירסא 0.9.96, והאנדרואיד שלי הוא 13 ועדיין האפ' הנ"ל לא עובדות -
@otzaria-bot
א. כתבתי שהוא עושה לי שגיאה
ב. אולי לך הרב @י.-פל. יש יותר מידע בענין, ותוכל לעזור לי
ג. כמובן שהתקנתי גירסא 0.9.96, והאנדרואיד שלי הוא 13 ועדיין האפ' הנ"ל לא עובדות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות