בעיה | חידוש חתימת תוכנת אוצריא שלא תחשד כספק וירוס
-
בימי @sivan22 זכור לטוב היה לתוכנה חתימה כך שוינדוס לא היה חושש שהיא וירוס
כיום זה לא כך, כלומר כשמורידים את התוכנה ומפעילים וינדוס חושש אולי זה וירוס ושואל אם להפעיל או לא, וצריך לבטל במאפייני הקובץ את החששות שלו...
אולי הגיע הזמן לפתור את זה שוב?@יהודי-צעיר זה עלות של כמה מאות דולרים
-
@יהודי-צעיר זה עלות של כמה מאות דולרים
לכל שנה.
בימי @sivan22 זכור לטוב היה לתוכנה חתימה
מעולם לא הי'.
-
לכל שנה.
בימי @sivan22 זכור לטוב היה לתוכנה חתימה
מעולם לא הי'.
מעולם לא הי'.
אני כמעט בטוח שהיה, ומסיבה זו גם היה קובץ .msix - קובץ התקנה ממש נחמד, שכבר אי אפשר להשתמש בו עקב החוסר בחתימה [השערה שלי - הוא נחסם לי בגלל שהוא לא מאומת כשאני מנסה להשתמש בו ובעבר עבד טוב].
אולי אפשר לעשות כמו שעשו [או שתכננו ולי יצא לפועל?] לעשות למק - למצוא מישהו שיש לו ולהעזר בו...
-
מעולם לא הי'.
אני כמעט בטוח שהיה, ומסיבה זו גם היה קובץ .msix - קובץ התקנה ממש נחמד, שכבר אי אפשר להשתמש בו עקב החוסר בחתימה [השערה שלי - הוא נחסם לי בגלל שהוא לא מאומת כשאני מנסה להשתמש בו ובעבר עבד טוב].
אולי אפשר לעשות כמו שעשו [או שתכננו ולי יצא לפועל?] לעשות למק - למצוא מישהו שיש לו ולהעזר בו...
סלח לי: זו שטות.
המתקין היה פורס את הספריה, מתקין תעודת אבטחה (ואז היו רואים חלון ps רץ, למי שזוכר), ואז היה מותקן הmsix. -
סלח לי: זו שטות.
המתקין היה פורס את הספריה, מתקין תעודת אבטחה (ואז היו רואים חלון ps רץ, למי שזוכר), ואז היה מותקן הmsix. -
@י.-פל. ו... למה זה מוכיח שזה שטות? [אגב - אני הייתי משתמש ב-msix בלי המתקין - msix הוא מתקין גם לבד].
-
@י.-פל. ו... למה זה מוכיח שזה שטות? [אגב - אני הייתי משתמש ב-msix בלי המתקין - msix הוא מתקין גם לבד].
סליחה, כתבתי בצורה לא ראויה.
זו לא שטות, אלא טעות.
הסיבה שהצלחת - כי התעודה הותקנה פעם אחת, זה מספיק. -
-
-
@המלאך אתה מכיר מישהו שבודק מי חתם? את מי זה מעניין? על מה זה משפיע?
-
י י. פל. סימן נושא זה כנושא רגיל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות