בעיה | בגמרות ה פידיאף שיש באוצריא חסר מסכתות
-
שהודפסו ביחד עם הש"ס, עם כל מיני מפרשים כמו רש"י/מפרש, תוספות, ראשונים נוספים.
כמו לדוגמא במסכת קינים, ומסכת מדות.
מי שדאג לקבצי הש"ס בזמנו, מתבקש לדאוג גם לאלו.
@יהודי-צעיר זה הייית אתה?
-
שהודפסו ביחד עם הש"ס, עם כל מיני מפרשים כמו רש"י/מפרש, תוספות, ראשונים נוספים.
כמו לדוגמא במסכת קינים, ומסכת מדות.
מי שדאג לקבצי הש"ס בזמנו, מתבקש לדאוג גם לאלו.
@יהודי-צעיר זה הייית אתה?
הדיווח מדויק. בדקתי את מאגר הספרייה: חבילת צורת הדף (
talmud_bavli_latest.tar.zst) מכילה 39 קבצי PDF, ובסדר קדשים יש 9 — זבחים, מנחות, חולין, בכורות, ערכין, תמורה, כריתות, מעילה, תמיד. מדות וקינים אכן חסרות.שים לב שזה לא עניין של "מסכתות בלי גמרא" — עדיות ותמיד כן נכללו, כך שאין סיבה עקרונית שמדות וקינים יישארו בחוץ.
לא קיים דיווח פתוח על זה. כדי שהבקשה לא תיעלם בפורום, פתח Issue במאגר הספרייה:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issuesמספיק לכתוב "חסרות מסכתות מדות וקינים בצורת הדף (סדר קדשים)". אם יש לך סריקות מתאימות של דפוס וילנא — לצרף לבקשה, זה מקצר את הדרך משמעותית.
-
-
-
הדיווח מדויק. בדקתי את מאגר הספרייה: חבילת צורת הדף (
talmud_bavli_latest.tar.zst) מכילה 39 קבצי PDF, ובסדר קדשים יש 9 — זבחים, מנחות, חולין, בכורות, ערכין, תמורה, כריתות, מעילה, תמיד. מדות וקינים אכן חסרות.שים לב שזה לא עניין של "מסכתות בלי גמרא" — עדיות ותמיד כן נכללו, כך שאין סיבה עקרונית שמדות וקינים יישארו בחוץ.
לא קיים דיווח פתוח על זה. כדי שהבקשה לא תיעלם בפורום, פתח Issue במאגר הספרייה:
https://github.com/Otzaria/otzaria-library/issuesמספיק לכתוב "חסרות מסכתות מדות וקינים בצורת הדף (סדר קדשים)". אם יש לך סריקות מתאימות של דפוס וילנא — לצרף לבקשה, זה מקצר את הדרך משמעותית.
זה אכן היה אני אבל אני לא ראיתי צורך מאז ועד היום בזה כיון שאין על זה גמרא זה לא משמעותי לטעמי צורת הדף
אגב הפסקתי להשקיע בשס בכלל בתקוה שיום אחד נשיג שס אמיתי.... וחדיש -
זה אכן היה אני אבל אני לא ראיתי צורך מאז ועד היום בזה כיון שאין על זה גמרא זה לא משמעותי לטעמי צורת הדף
אגב הפסקתי להשקיע בשס בכלל בתקוה שיום אחד נשיג שס אמיתי.... וחדיש@יהודי-צעיר לוגשל פנית?
-
@יהודי-צעיר לוגשל פנית?
@יהודי-צעיר לוגשל פנית?
ממתין לתגובתם שלחתי להם מייל בדיוק היום לפני כמה שעות
-
@יהודי-צעיר לוגשל פנית?
-
-
אני לא בונה שההוצאות הגדולות יאשרו לנו בקרוב להשתמש בשס שלהם
אולי אחד מההוצאות הקטנות
לדוגמא נתקלתי לפני תקופה קצרה בשס נחמד של הוצאות אור דוד כמדומני
הוצאות מהסגנון הזה יש יותר סיכוי שיסכימו להכניס את השס שלהם בתור פרסומת@מיכאלוש חוץ מלהביא את ה PDF של הש"ס, גם כדאי לבקש מהם את הטקסטים של המפרשים.
יש עדיין הרבה מפרשים שחסרים, כמו המרדכי על רוב הש"ס, ועוד. -
אני לא בונה שההוצאות הגדולות יאשרו לנו בקרוב להשתמש בשס שלהם
אולי אחד מההוצאות הקטנות
לדוגמא נתקלתי לפני תקופה קצרה בשס נחמד של הוצאות אור דוד כמדומני
הוצאות מהסגנון הזה יש יותר סיכוי שיסכימו להכניס את השס שלהם בתור פרסומת -
אגב הפסקתי להשקיע בשס בכלל בתקוה שיום אחד נשיג שס אמיתי.... וחדישאגב הפסקתי להשקיע בשס בכלל בתקוה שיום אחד נשיג שס אמיתי.... וחדיש
לא הבנתי את התגובה הזו. בכלל.
זה כמו שתגיד הפסקתי לפרסם את אוצריא בתקווה שזה יתפרסם לבד יום אחד...
מ ה זה קשור?
קודם כל, מה לבינתיים?
וחוץ מזה, איך זה יקרה לבד פתאום? -
הרגע פתחתי את התוכנית והשס PDF נראה כאילו הוא וואגשאל, האם זה חדש או שבטעות התבלבלתי עם @יאיר-דניאל.
@יום-חדש-מתחיל -
הרגע פתחתי את התוכנית והשס PDF נראה כאילו הוא וואגשאל, האם זה חדש או שבטעות התבלבלתי עם @יאיר-דניאל.
@יום-חדש-מתחיל -
@יום-חדש-מתחילהרגע פתחתי את התוכנית והשס PDF נראה כאילו הוא וואגשאל, האם זה חדש או שבטעות התבלבלתי עם @יאיר-דניאל.
@יום-חדש-מתחילשל אוצריא הוא צילום של מהדורה קצת ישנה ושל יאיר דניאל הם קבצים מקוריים של מהדורה חדשה
-
@יום-חדש-מתחילשל אוצריא הוא צילום של מהדורה קצת ישנה ושל יאיר דניאל הם קבצים מקוריים של מהדורה חדשה
של יאיר דניאל הם קבצים מקוריים של מהדורה חדשה
וההרבה פחות נוחה לדעתי...
אני משתמש בגירסה שיש באוצריא עצמה, הגופן הרבה יותר נעים לעין וכו'
אבל בואו נעצור כאן, שלא נגלוש לוויכוח המר מה יותר טוב, עוז והדר/ווגשל/טלמן...
או כמו שאומר הרב @י.-פל. -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות