שאלה | זה יבלבל אותך?
-
אני לא הייתי מתבלבל,
ואם כבר, אז שיהיה אפשר בגרירה גם לפתוח אותו בשולחן עבודה חדש (כעין חלון חדש בכרום)
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach . -
אני לא הייתי מתבלבל,
ואם כבר, אז שיהיה אפשר בגרירה גם לפתוח אותו בשולחן עבודה חדש (כעין חלון חדש בכרום)
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach .אני לא הייתי מתבלבל,
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach .זה כבר קיים בזית - עוד לא הופץ לציבור.
פרסם את זה הרב לא מתייאש בנושא במתמחים טופ -
אני לא הייתי מתבלבל,
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach . -
האם אתה בעצמך, [או מכיר מישהו אחר] תתבלבל אם יוכלו לגרור חלוניות בתוך התוכנה (כמו בתוכנת VSC)?
[דומה למה שיש כיום בווינדוס 11, שניתן 'להצמיד' חלון לצד ימין או שמאל או למטה או למעלה וכדו'].פשוט יש על זה וויכוח במפתחים, וחשוב לי לשמוע את דעת הציבור על זה.
האם אתה בעצמך, [או מכיר מישהו אחר] תתבלבל אם יוכלו לגרור חלוניות בתוך התוכנה (כמו בתוכנת VSC)?
[דומה למה שיש כיום בווינדוס 11, שניתן 'להצמיד' חלון לצד ימין או שמאל או למטה או למעלה וכדו'].פשוט יש על זה וויכוח במפתחים, וחשוב לי לשמוע את דעת הציבור על זה.
אני תומך נלהב...
אגב כאן המקום לציין באג קיים באוצריא, בוינדוס 11 בזמן הריחוף בכל תוכנה שהיא בצד שמאל למעלה על סמל החלון כדי לעשות חלון מלא או חלון חלקי יש אופציה לבחור אם החלון יוצג בצד שמאל או ימין או רבע חלון וכו' ובאוצריא זה לא עובד תמונה בספויילר

-
אני גם תומך בנושא, נשמע לי מצויין.
-
אני תומך נלהב...
אגב כאן המקום לציין באג קיים באוצריא, בוינדוס 11 בזמן הריחוף בכל תוכנה שהיא בצד שמאל למעלה על סמל החלון כדי לעשות חלון מלא או חלון חלקי יש אופציה לבחור אם החלון יוצג בצד שמאל או ימין או רבע חלון וכו' ובאוצריא זה לא עובד תמונה בספויילר

-
@יהודי-צעיר כתב:
ובאוצריא זה לא עובד תמונה בספויילראצלי זה כן עובד גם באוצריא, אולי לא דרך ריחוף
אבל דרך וינדוס + חץ ימין\ שמאל, זה עובד מצוין -
אני ממש בעד.
אני חושב שזה גם לא יבלבל - מי שלא בקטע, לא אמור בכלל לדעת שזה קיים, ולא יפגש בזה.
בכל מקרה גם לאט לאט כולם מכירים את זה, בגלל שזה קיים בוינ 11 ובכרום.ועוד נקודה: אני מסכים לגבי מה שנכתב לעיל.
קהל היעד שעליו דנים - הוא קהל יעד שלא מבקר פה.
ולכן הייצוג שלו בדיון לא באמת קיים. -
@חד-צורבא תעשה סיכום מחדש...
-
-
אני לא הייתי מתבלבל,
עם סייג מההגזמה של תתי טאבים כפי שכתב @pcinfogmach .זה כבר קיים בזית - עוד לא הופץ לציבור.
פרסם את זה הרב לא מתייאש בנושא במתמחים טופאני לא הייתי מתבלבל,
פרסם את זה הרב לא מתייאש בנושא במתמחים טופזה כבר קיים בפועל ב'ארון הספרים', זמין לכל משתמש.
שווה לנסות. -
אני מבקש שכל אחד יגיב אך ורק בשם עצמו. (מקסימום גם בשם אשתו...)
אשתי טוענת שזה לא אמור לבלבל, אם מעניין אותך...

-
@יום-חדש-מתחיל
איני רוצה לבטל את מי שמתבלבל, אבל אני הזעיר לא מתבלבל וחושב שזה מעולה!
ואפי' נדרש! -
אגב, זה נראה שכולם צועדים לשם.
זה קיים בכרום, קיים בוינדוס 11, קיים בארון הספרים, וגם זית כבר פרסם שהוא מתכנן כך.
במצב כזה כל הטכנופובים יתבלבל למה זה לא עובד להם באוצריא... -
זה קיים בכרום, קיים בוינדוס 11, קיים בארון הספרים, וגם זית כבר פרסם שהוא מתכנן כך.
במצב כזה כל הטכנופובים יתבלבל למה זה לא עובד להם באוצריא... -
זה קיים בכרום, קיים בוינדוס 11, קיים בארון הספריםוואו!
גוגל, מיקרוסופט, ארון הספרים!
כל הגדולים במשק!@הנגבי לא ברור לי סיבת או מטרת הלגלוג שלך.
הכוונה כל התוכנות שבהם משתמש הטכנופוב הממוצע, ברצונו או בעל כורחו. -
@הנגבי לא ברור לי סיבת או מטרת הלגלוג שלך.
הכוונה כל התוכנות שבהם משתמש הטכנופוב הממוצע, ברצונו או בעל כורחו.@צדיק-וטוב-לו
איפה מצאת לגלוג?
נהניתי מההשוואה! -
בלת"ק
חשוב לי רק לומר כמה מילים ביחס לUX.
כשמדברים על ממשק משתמש נכון, אין הכוונה שתתן לו את כל מה שהוא רוצה. או את כל מה שמגניב בעיניו. אלא את מה שנכון עבורו.
ריבוי האופציות, ואפשרויות השימוש, אולי נראה יפה ונחמד, אבל לא משרת את מטרת התוכנה.
משבאים לבחון את מטרת התכנה יש להבחין:- ישנן תוכנות שהמטרה שהמשתמש יהיה בפנים כמה שיותר זמן. (אפליקציות עם פרסומות וכדו')
- שהמשתמש ישוב להשתמש בהם
- שהעבודה בתכנה תהיה כמה שיותר פרודוקטיבית.
אני משער שכולם מבינים שאוצריא צריכה להיות כמה שיורת פרודוקטיבית.
פרודוקטיביות מתחלקת לשנים:
- כמה שפחות משחקים שאנשים ימצאו מה להגדיר ואיך להגדיר, ויכלו את זמנם בעיסוק מסביב
- פיצרים שיועילו לעבודה מהירה.
לצורך כך יש לקבוע את הכלל המפורסם של UX, לפיו - יותר זה פחות.
ולשקול את הדברים לא לפי רמת ההשקעה שניתנה בהם, ולא לפי כמה זה מגניב, אלא האם זה יעשה את השימוש בתכנה ליותר פרודוקטיבי.נ. ב. בלי נדר, אם יהיה בכוחי, אני אדאג שתהיה גירסת אוצריא מיני, עם הרבה פחות הגדרות ניתנות לשינוי, ועם הרבה יותר פרודוקטיביות.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות