שאלה | זה יבלבל אותך?
-
האם אתה בעצמך, [או מכיר מישהו אחר] תתבלבל אם יוכלו לגרור חלוניות בתוך התוכנה (כמו בתוכנת VSC)?
[דומה למה שיש כיום בווינדוס 11, שניתן 'להצמיד' חלון לצד ימין או שמאל או למטה או למעלה וכדו'].פשוט יש על זה וויכוח במפתחים, וחשוב לי לשמוע את דעת הציבור על זה.
-
@נתנאל_26 אולי תעלה כאן גיף שמסביר במה בדיוק מדובר.
-
האם אתה בעצמך, [או מכיר מישהו אחר] תתבלבל אם יוכלו לגרור חלוניות בתוך התוכנה (כמו בתוכנת VSC)?
[דומה למה שיש כיום בווינדוס 11, שניתן 'להצמיד' חלון לצד ימין או שמאל או למטה או למעלה וכדו'].פשוט יש על זה וויכוח במפתחים, וחשוב לי לשמוע את דעת הציבור על זה.
@יום-חדש-מתחיל כבר ראינו וכולם התלהבו
-
יפה מאוד. אז אותך זה לא יבלבל.
אני מחכה לתגובות של עוד 10 אנשים לפחות.
כי יש מישהו רציני מאוד במפתחים שבטוח שכולם הולכים להתבלבל לגמרי מזה ולא לפתוח יותר את אוצריא לעולם בגלל זה.אני חייב לבדוק האם הוא צודק אפילו על 5 אחוז בלבד מהמשתמשים.
-
@יום-חדש-מתחיל למה שיבלבל??
זה אמור להיות בגרירה בלבד - ואם עדיין יש חשש אפשר להגדיר שרק באמצעות עכבר + CTRL זה יעבוד.
בנוסף, הייתי מוסיף קיצור מקשים ייעודי לזה כמו שיש בווינדוס = חלונות + חיצים, אז אפשר לדוגמא CTRL + חיצים.כי יש מישהו רציני מאוד במפתחים שבטוח שכולם הולכים להתבלבל לגמרי מזה ולא לפתוח יותר את אוצריא לעולם בגלל זה.
כי?
פרט נמק באר, לא מצליח לחשוב למה -
יפה יש 2 משתמשים שהגיבו.
מה אומרים השאר? -
זה אמור להיות בגרירה בלבד - ואם עדיין יש חשש אפשר להגדיר שרק באמצעות עכבר + CTRL זה יעבוד.
בנוסף, הייתי מוסיף קיצור מקשים ייעודי לזה כמו שיש בווינדוס = חלונות + חיצים, אז אפשר לדוגמא CTRL + חיצים.כי יש מישהו רציני מאוד במפתחים שבטוח שכולם הולכים להתבלבל לגמרי מזה ולא לפתוח יותר את אוצריא לעולם בגלל זה.
כי?
פרט נמק באר, לא מצליח לחשוב למה -
פוסט זה נמחק!
-
כי?
פרט נמק באר, לא מצליח לחשוב למהכי?
פרט נמק באר, לא מצליח לחשוב למהאם הייתי מבין, לא הייתי שואל.
אני ממש מצטרף לדעתך.
זה ממש מדרש פליאה גם לדעתי.ולא הייתי עושה מזה כזה עסק, אלולי שהוא ממש הפך את העולם על זה, אל תשאל.
-
[[topic:post-is-deleted]]
השאר אומרים שלשאול שאלה כזו פה בפורום זה כמו לשאול את החברים שלך האם יש לך חסרונות? מה אתה מצפה שיענו לך?
ממש לא נכון.
זה כמו לשאול את החברים שלי האם כדאי בהמשך לעשות משהו משהו זה בעייתי או לא.
וכן, אני מתייעץ הרבה עם החברים שלי.
וגם לדעת בית הלל שישבחנה בעיניו זה רק אחרי שהוא קנה, ולפני שהוא קנה יש חיוב מדאורייתא של לפני עוור לא תתן מכשול ליעץ לטובה באמת ולא לפרגן סתם. -
אני לא הצלחתי לבטאות את זה נכון @דוד-משה-1 אמר את זה יותר נכון ממני
-
השאלה היא לא פה
השאלה היא בכולל אצל מי שלא מסתדר בלכתוב הפורום....לדעתך, צריך לשאול אותם על השינוי הזה דווקא?
או על כל דבר ודבר בתוכנה?
האם כיום הם מבינים את כל האופציות?
האם את האופצי' הזאת הם יבינו כמו שהם מבינים את שאר האופציות? האם אותו דבר? או שאולי פחות? או אולי דווקא יותר?
אולי הם בכלל לא יידעו מזה? ואז אם כן מה זה בכלל יפריע להם? -
יודע מה במקום לומר שאני נגד (שבין כה לא יעזור) אומר לך איך אני הייתי מיישם את זה.
תסתכל שניה בגיף הוא יוצר תת מערכות בתוך תת מערכות של טאבים
אני הייתי מייצר מערכות טאבים אוטונומיים -
השאלה היא לא פה
השאלה היא בכולל אצל מי שלא מסתדר בלכתוב הפורום....לדעתך, צריך לשאול אותם על השינוי הזה דווקא?
האם את האופצי' הזאת הם יבינו כמו שהם מבינים את שאר האופציות? האם אותו דבר? או שאולי פחות? או אולי דווקא יותר?
אולי הם בכלל לא יידעו מזה? ואז אם כן מה זה בכלל יפריע להם? -
יודע מה במקום לומר שאני נגד (שבין כה לא יעזור) אומר לך איך אני הייתי מיישם את זה.
תסתכל שניה בגיף הוא יוצר תת מערכות בתוך תת מערכות של טאבים
אני הייתי מייצר מערכות טאבים אוטונומיים@pcinfogmach הבנתי מיד שגם אתה דעתך נגד הרעיון.
אז אתם כבר שתיים.
עכשיו באמת אשמח להבין איך אתה היית עושה את זה?אני הייתי מייצר מערכות טאבים אוטונומיים
כלומר?
-
@pcinfogmach הבנתי מיד שגם אתה דעתך נגד הרעיון.
אז אתם כבר שתיים.
עכשיו באמת אשמח להבין איך אתה היית עושה את זה?אני הייתי מייצר מערכות טאבים אוטונומיים
כלומר?
תפתח את VSCode תראה איך נראה שם
-
השאלה היא לא פה
אולי הם בכלל לא יידעו מזה? ואז אם כן מה זה בכלל יפריע להם?פוסט זה נמחק! -
מתכנת שיקרא קוד שנכתב בגישה כזאת או כזאת ישים לב להבדל העצום.
הקוד עצמו שונה!אתה ממש טועה.
הנושא כאן הוא לא הקוד בכלל!!אדרבה, כל המתנדגים מתנגדים כי זה יבלבל את האנשים שנמצאים בכוללים ולא מכירים בכלל את המושג קוד [חוץ מהנעילה של הדלת שלהם (אם יש להם נעילת קוד מספרים). או של האופניים של הילד שלהם.
בקיצור, אתה מדבר לא לעניין לגמרי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות