שאלה | זה יבלבל אותך?
-
אנכי הקטן יתבלבל (תקרא לי טכנופובי) ולא חשבתי להביע דעתי רק משום שהזכירו שמא יש עוד אחרים שיתבלבלו.
ואגב תמיד הסתבכתי מה אני אוהב יותר את המודרנה והיופי או את הפשוט בלי סיבוכים.
||רק מסתבר שאני יחידאי כי כל הטכנופואים החברים שלי שדיברת עליהם נראה לי שהם עוד לא עידכנו לגירסת הdb|| -
אנכי הקטן יתבלבל (תקרא לי טכנופובי) ולא חשבתי להביע דעתי רק משום שהזכירו שמא יש עוד אחרים שיתבלבלו.
ואגב תמיד הסתבכתי מה אני אוהב יותר את המודרנה והיופי או את הפשוט בלי סיבוכים.
||רק מסתבר שאני יחידאי כי כל הטכנופואים החברים שלי שדיברת עליהם נראה לי שהם עוד לא עידכנו לגירסת הdb|| -
-
ובטוח לך שתבלבל
יכול להיות שהוא רק חושש...
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל
אם כבר מדברים על הצמדת חלונות הייתי מעוניין שיהיה אפשרות לפיצול ספר כך שיהיה אפשרות לעיין בשני מקומות בספר בו זמנית במקום לדפדף הלוך ושוב בין עמודים (וכמו שקיים הוורד) -
אני לא יודע אם זה המקום אבל
אם כבר מדברים על הצמדת חלונות הייתי מעוניין שיהיה אפשרות לפיצול ספר כך שיהיה אפשרות לעיין בשני מקומות בספר בו זמנית במקום לדפדף הלוך ושוב בין עמודים (וכמו שקיים הוורד)@יהודי-צדיקY
מה הבעיה לפתוח אותו פעמיים? -
אותו ספר לא מצליח להפתח פעמיים בכל אופן ככה זה אצלי
-
@יהודי-צדיקY
לא מיד תגלגל קצת בסר ואז תפתח שוב -
-
-
אם הבנתי נכון זה דומה למה שיש בבר אילן? שאפשר לפתוח חלונות קטנים זה לצד זה?
או שזה משהו אחר? -
השרשור מיצה את עצמו מזמן...
-
@הבל-הבלים עושים ככה 🥱
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות