שאלה | זה יבלבל אותך?
-
@יום-חדש-מתחיל אפי' שאני תומך נלהב יש דברי בגו במה ש @דוד-משה-1 אמר "הרבה שינויים בתוכנה גורמים לחוסר הסתגלות", אולי כדאי לעשות בהדרגה
ואז כולם יהיו מרוצים
-
לענ"ד אין סיבה שזה יבלבל, מהסיבה הפשוטה שזו לא פעולה שאמורה לקרות בטעות, אף משתמש טכנופוב לא ינסה לראות מה קורה כשגוררים טאב לצידי המסך ואז יבהל כשהכרטיסיה תתמקם שם. (בוורד למשל יש המון אופציות וזה לא מפריע לכל המשתמשים הרגילים פשוט להקליד (בגופן אריאל מיושר לימין))
וסתם הערה לגבי התכונה כפי שהיא משתקפת מהגיף - מה העניין לגרור את הטאב לטאב אחר ואז לצד, למה לא כמו בווינדוס לגרור לצד אחד ואז לבחור מה יופיע בצד השני. וגם - לכאורה זה מייתר את האופציה של "הצג לצד"
-
לענ"ד אין סיבה שזה יבלבל, מהסיבה הפשוטה שזו לא פעולה שאמורה לקרות בטעות, אף משתמש טכנופוב לא ינסה לראות מה קורה כשגוררים טאב לצידי המסך ואז יבהל כשהכרטיסיה תתמקם שם. (בוורד למשל יש המון אופציות וזה לא מפריע לכל המשתמשים הרגילים פשוט להקליד (בגופן אריאל מיושר לימין))
וסתם הערה לגבי התכונה כפי שהיא משתקפת מהגיף - מה העניין לגרור את הטאב לטאב אחר ואז לצד, למה לא כמו בווינדוס לגרור לצד אחד ואז לבחור מה יופיע בצד השני. וגם - לכאורה זה מייתר את האופציה של "הצג לצד"
מסכים בהחלט, ויותר מזה - אפשר להגדיר את זה רק בלחיצה על CTRL + משיכה בעכבר של הטאב, כך שום טכנופוב לא יתקל בזה בטעות...
כמו שכתבתי כבר לעיל. -
הכי מומלץ שיהיה בהגדרות אופציה לבחור....
- התאם את התוכנה לכאלו שלא יודעים במחשבים כלום עם כמה שפחות שדרוגים ופיצרים
- התאם את התוכנה לשימוש המיטבי ביותר עם כל השדרוגים וכל הפיצרים
לאן הגענו....?
-
לאן הגענו....?
-
אהיה הכי ברור שאפשר:
צריכה להיות סיבה חריפה מאוד, בשביל להוסיף אפילו שורה אחת נוספת בהגדרות.@י.-פל. כתב:
אהיה הכי ברור שאפשר:
צריכה להיות סיבה חריפה מאוד, בשביל להוסיף אפילו שורה אחת נוספת בהגדרות.אם את תוכנת וורד היה ממציא אברך, הוא היה מקבל כל היום פניות בלי סוף שלא כדאי לאפשר א ב ג ד ה ו וכו' כדי שלא יבלבל אברכים ותוכנת וורד היתה נשארת עם הקלדה בסיסית בלבד כמו כתבן...
אגב באמת היא לא מותאמת לאברכים חוץ מלכתוב בלבד.... לוקח שנים כדי ללמוד איך עושים פיפס חוץ מלהקליד... אם לא לומדים את זה בצורה אמיתית -
@י.-פל. כתב:
אהיה הכי ברור שאפשר:
צריכה להיות סיבה חריפה מאוד, בשביל להוסיף אפילו שורה אחת נוספת בהגדרות.אם את תוכנת וורד היה ממציא אברך, הוא היה מקבל כל היום פניות בלי סוף שלא כדאי לאפשר א ב ג ד ה ו וכו' כדי שלא יבלבל אברכים ותוכנת וורד היתה נשארת עם הקלדה בסיסית בלבד כמו כתבן...
אגב באמת היא לא מותאמת לאברכים חוץ מלכתוב בלבד.... לוקח שנים כדי ללמוד איך עושים פיפס חוץ מלהקליד... אם לא לומדים את זה בצורה אמיתיתאם את תוכנת וורד היה ממציא אברך, הוא היה מקבל כל היום פניות בלי סוף שלא כדאי לאפשר א ב ג ד ה ו וכו' כדי שלא יבלבל אברכים ותוכנת וורד היתה נשארת עם הקלדה בסיסית בלבד כמו כתבן...
אגב באמת היא לא מותאמת לאברכים חוץ מלכתוב בלבד.... לוקח שנים כדי ללמוד איך עושים פיפס חוץ מלהקליד... אם לא לומדים את זה בצורה אמיתיתמעין זה כתב לי אתמול @יאיר-דניאל ועניתי לו כך:
בעיני, ואולי זה יפליא אותך, וורד אינה תוכנה למשתמש פשוט (לי למשל, אני לא מכיר אותה).
היא תוכנה מאוד מורכבת, שמי שלא מכיר אותה מסיק - היא עושה לו צרות צרורות. ומי שמכיר - תענוג.
גם לכן הם הוציאו את word web, שנועדה להיות קלילה ופשוטה (לא נדון כעת אם הם הצליחו...) -
אני ממש בעד, בבר אילן גם יש אפשרות להסיט את החלונות אבל לא למקם אותם כהצעת @יום-חדש-מתחיל, וכתבתי להם שכדאי להם להתקדם לשם, כי כל מי שמשתמש במחשב בסיסי כבר מכיר את הפונקציה הזאת
-
לאן הגענו....?
שכחת!!
עוד הגדרה בשורה שמעלי',
האם אתה מעוניין להציג הגדרה זו, או לא! -
אם את תוכנת וורד היה ממציא אברך, הוא היה מקבל כל היום פניות בלי סוף שלא כדאי לאפשר א ב ג ד ה ו וכו' כדי שלא יבלבל אברכים ותוכנת וורד היתה נשארת עם הקלדה בסיסית בלבד כמו כתבן...
אגב באמת היא לא מותאמת לאברכים חוץ מלכתוב בלבד.... לוקח שנים כדי ללמוד איך עושים פיפס חוץ מלהקליד... אם לא לומדים את זה בצורה אמיתיתמעין זה כתב לי אתמול @יאיר-דניאל ועניתי לו כך:
בעיני, ואולי זה יפליא אותך, וורד אינה תוכנה למשתמש פשוט (לי למשל, אני לא מכיר אותה).
היא תוכנה מאוד מורכבת, שמי שלא מכיר אותה מסיק - היא עושה לו צרות צרורות. ומי שמכיר - תענוג.
גם לכן הם הוציאו את word web, שנועדה להיות קלילה ופשוטה (לא נדון כעת אם הם הצליחו...) -
@י.-פל. אני חושב שזה היופי בוורד, שהוא מותאם לכולם, מי שרוצה משתמש בו בסיסית בלבד, ומי שמעוניין להשתדרג תמידי וכל להוסיף ידע ופונקציות, ואפשר לעשות זאת בשלבים.
-
אם את תוכנת וורד היה ממציא אברך, הוא היה מקבל כל היום פניות בלי סוף שלא כדאי לאפשר א ב ג ד ה ו וכו' כדי שלא יבלבל אברכים ותוכנת וורד היתה נשארת עם הקלדה בסיסית בלבד כמו כתבן...
-
תכלס אמנם יש אנשים שבפעם הראשונה שינגרר להם טאב ויפתח חלון חצוי הם יתבלבלו ולא יבינו מה קרה... אבל בפעם השניה הוא יתחיל להבין, ובפעם השלישית הוא כבר יעשה את זה בעצמו...
מסכים.
אז למה הגדרה?תכלס אמנם יש אנשים שבפעם הראשונה שינגרר להם טאב ויפתח חלון חצוי הם יתבלבלו ולא יבינו מה קרה... אבל בפעם השניה הוא יתחיל להבין, ובפעם השלישית הוא כבר יעשה את זה בעצמו...
מסכים.
אז למה הגדרה?לא ראית שכתבתי מתחת זה בספויילר לאן הגענו?
-
תכלס אמנם יש אנשים שבפעם הראשונה שינגרר להם טאב ויפתח חלון חצוי הם יתבלבלו ולא יבינו מה קרה... אבל בפעם השניה הוא יתחיל להבין, ובפעם השלישית הוא כבר יעשה את זה בעצמו...
מסכים.
אז למה הגדרה?תכלס אמנם יש אנשים שבפעם הראשונה שינגרר להם טאב ויפתח חלון חצוי הם יתבלבלו ולא יבינו מה קרה... אבל בפעם השניה הוא יתחיל להבין, ובפעם השלישית הוא כבר יעשה את זה בעצמו...
מסכים.
אז למה הגדרה?גם אני מצטף
אם בכל אופן מישהו לא נוח לו אולי אפשר להוציא עדכון לגירסה 0.9.96 בלי התוספות המיוחדות של 0.9.97@י.-פל. אולי תבדוק אם זה מסובך
-
מסכים.
אז למה הגדרה?גם אני מצטף
אם בכל אופן מישהו לא נוח לו אולי אפשר להוציא עדכון לגירסה 0.9.96 בלי התוספות המיוחדות של 0.9.97@י.-פל. אולי תבדוק אם זה מסובך
-
לאן הגענו....?
התאם את התוכנה לכאלו שלא יודעים במחשבים כלום עם כמה שפחות שדרוגים ופיצרים
התאם את התוכנה לשימוש המיטבי ביותר עם כל השדרוגים וכל הפיצריםחשבתי על זה אתמול בלילה (לא משנה השעה...) ברצינות, ובעז"ה אוציא גירסה של אוצריא עם ההגדרה הזו - כלומר שבבסיס חלק מההגדרות יהיו מוסתרות, ובלחיצה בהגדרות על כפתור "מצב מתקדם" יפתחו עוד הגדרות לבחירה ושינוי.
מקווה שאחרי שהמפתחים דכאן יראו איך זה נראה, הם יסכימו, לפחות חלקית עם חלק מהשינויים.
-
התאם את התוכנה לכאלו שלא יודעים במחשבים כלום עם כמה שפחות שדרוגים ופיצרים
התאם את התוכנה לשימוש המיטבי ביותר עם כל השדרוגים וכל הפיצריםחשבתי על זה אתמול בלילה (לא משנה השעה...) ברצינות, ובעז"ה אוציא גירסה של אוצריא עם ההגדרה הזו - כלומר שבבסיס חלק מההגדרות יהיו מוסתרות, ובלחיצה בהגדרות על כפתור "מצב מתקדם" יפתחו עוד הגדרות לבחירה ושינוי.
מקווה שאחרי שהמפתחים דכאן יראו איך זה נראה, הם יסכימו, לפחות חלקית עם חלק מהשינויים.
חשבתי על זה אתמול בלילה (לא משנה השעה...) ברצינות, ובעז"ה אוציא גירסה של אוצריא עם ההגדרה הזו - כלומר שבבסיס חלק מההגדרות יהיו מוסתרות, ובלחיצה בהגדרות על כפתור "מצב מתקדם" יפתחו עוד הגדרות לבחירה ושינוי.
תשאיר את האפשרות של העדכון של אוצריא לגרסה המעודכנת הבאה...
אולי תתן התראה שיאבדו את ההתאמה שלך...
כדי שלא יהיה מצב שלאלף תוכנות דומות בקושי שרצות בשוק ואף אחד לא יודע מה יש למי... -
חשבתי על זה אתמול בלילה (לא משנה השעה...) ברצינות, ובעז"ה אוציא גירסה של אוצריא עם ההגדרה הזו - כלומר שבבסיס חלק מההגדרות יהיו מוסתרות, ובלחיצה בהגדרות על כפתור "מצב מתקדם" יפתחו עוד הגדרות לבחירה ושינוי.
כדי שלא יהיה מצב שלאלף תוכנות דומות בקושי שרצות בשוק ואף אחד לא יודע מה יש למי...חשבתי על זה אתמול בלילה (לא משנה השעה...) ברצינות, ובעז"ה אוציא גירסה של אוצריא עם ההגדרה הזו - כלומר שבבסיס חלק מההגדרות יהיו מוסתרות, ובלחיצה בהגדרות על כפתור "מצב מתקדם" יפתחו עוד הגדרות לבחירה ושינוי.
כדי שלא יהיה מצב שלאלף תוכנות דומות בקושי שרצות בשוק ואף אחד לא יודע מה יש למי...אני לא יוצר גירסה מתחרה...
אני סה"כ רוצה להראות שזה אפשרי והגיוני.יאיר-דניאל כתב:
מקווה שאחרי שהמפתחים דכאן יראו איך זה נראה, הם יסכימו, לפחות חלקית עם חלק מהשינויים
זו המטרה של זה.
-
כדי שלא יהיה מצב שלאלף תוכנות דומות בקושי שרצות בשוק ואף אחד לא יודע מה יש למי...אני לא יוצר גירסה מתחרה...
אני סה"כ רוצה להראות שזה אפשרי והגיוני.יאיר-דניאל כתב:
מקווה שאחרי שהמפתחים דכאן יראו איך זה נראה, הם יסכימו, לפחות חלקית עם חלק מהשינויים
זו המטרה של זה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות