בירור | מימון לאוצריא
-
@י.-פל. האם ארגונים כמו דרשו מאורות הדף היומי לא ירצו להכניס את התכנים שלהם תמורת תרומה לאוצריא לספריה אולפחות לתוסף?
-
-
-
@י.-פל.
חשבתי על רעיון להתרים את ר' אלי סטפנסקי [MDY] שיתן את כל הטבלאות וכו' שהוא יוצר לשיעור [ואולי גם את הפירוש שלו הוא הוציא משהו כמו שוטינשטיין], אבא שלי אחד המעורבבים שם [גם ברמה התכנית] אני אנסה לגשת דרכו לאחראים.@י.-פל. ככה גם אני חשבתי, אבל הכותרת...
חשבתי על רעיון להתרים את ר' אלי סטפנסקי [MDY] שיתן את כל התבלאות וכו' שהוא יוצר לשיעור [ואולי גם את הפירוש שלו הוא הוציא משהו כמו שוטינשטיין], אבא שלי אחד המעורבבים שם [גם ברמה התכנית] אני אנסה לגשת דרכו לאחראים.אני לא צריך את החומר שלו, אם לא הבנת...
אני גם לא אכניס אותו, כי הכללים הם שלא מכניסים בני דורינו.
אבל אם הוא יביא כסף - כללים משתנים...
מה אפשר לעשות? אין כסף, ואנחנו שורפים את ביה״ז בהמתנה לחידוש טוקנים! -
@י.-פל. ככה גם אני חשבתי, אבל הכותרת...
חשבתי על רעיון להתרים את ר' אלי סטפנסקי [MDY] שיתן את כל התבלאות וכו' שהוא יוצר לשיעור [ואולי גם את הפירוש שלו הוא הוציא משהו כמו שוטינשטיין], אבא שלי אחד המעורבבים שם [גם ברמה התכנית] אני אנסה לגשת דרכו לאחראים.אני לא צריך את החומר שלו, אם לא הבנת...
אני גם לא אכניס אותו, כי הכללים הם שלא מכניסים בני דורינו.
אבל אם הוא יביא כסף - כללים משתנים...
מה אפשר לעשות? אין כסף, ואנחנו שורפים את ביה״ז בהמתנה לחידוש טוקנים!@י.-פל. לא רוצה להיות חצוף אבל אני מקווה שגם הוא חושב שזה כבוד בשבילו להכניס את החומר שלו לאוצריא... יש לו מעל 100,000 צופים כל יום...
אבל ביטחון עצמי זה תמיד טוב
לא יודע אם הוא יביא כסף, לא ידעתי שלא מכניסים מחברים בני דורנו, לגבי הטבלאות וכדו' אפשר לעשות בתור תוסף או שזה גם לא רלוונטי?
-
@י.-פל. לא רוצה להיות חצוף אבל אני מקווה שגם הוא חושב שזה כבוד בשבילו להכניס את החומר שלו לאוצריא... יש לו מעל 100,000 צופים כל יום...
לא יודע אם הוא יביא כסף, לא ידעתי שלא מכניסים מחברים בני דורנו, לגבי הטבלאות וכדו' אפשר לעשות בתור תוסף או שזה גם לא רלוונטי?
-
@י.-פל. לא רוצה להיות חצוף אבל אני מקווה שגם הוא חושב שזה כבוד בשבילו להכניס את החומר שלו לאוצריא... יש לו מעל 100,000 צופים כל יום...
-
-
@צדיק-וטוב-לו יש לי מה לומר בנידון אבל בא לא נספים...
-
יש לו מעל 100,000 צופים כל יום...
נחמד.
לפי כמות הפרסומת שהוא עושה...
טוב, מה זה מעניין אותי?
אלו הכללים, לא מכניסים.
אם זה כבוד בשבילו, טוב. לא כבוד בשבילו, גם טוב, מה אכפת לי???
אגב, יש לך מושג כמה הורדות יומיות יש לאוצריא? וכמה חנויות מחשבים וטכנאים נותנים אותו (כך שזה אפילו לא נספר?) וכמה נציגי כוללים לא רשמיים יש לאוצריא?
בשבועיים האחרונים הורידו (לכאורה, לא חשבנתי) כ10k... -
-
יש לו מעל 100,000 צופים כל יום...
נחמד.
לפי כמות הפרסומת שהוא עושה...
טוב, מה זה מעניין אותי?
אלו הכללים, לא מכניסים.
אם זה כבוד בשבילו, טוב. לא כבוד בשבילו, גם טוב, מה אכפת לי???
אגב, יש לך מושג כמה הורדות יומיות יש לאוצריא? וכמה חנויות מחשבים וטכנאים נותנים אותו (כך שזה אפילו לא נספר?) וכמה נציגי כוללים לא רשמיים יש לאוצריא?
בשבועיים האחרונים הורידו (לכאורה, לא חשבנתי) כ10k... -
@י.-פל. ואם בלהתפרגן עסקינן.
אני מוכר מחשבים ביחד עם חבר ואנחנו מתקינים למעלה משנתיים את אוצריא לכל אברך אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שעשינו את זה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות