הצעת ייעול | עדכונים במצב אופליין
-
אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל נראה לי שיש עדכונים קבועים לתוכנה. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי לקבל את העדכונים, למשל על ידי הורדת קובץ עדכון, במקום להוריד מחדש את התוכנה בכל פעם. בנוסף, חילקתי את התוכנה לעשרות אנשים כאן בלייקווד, ורוב האברכים כאן יש להם מחשבים ניידים שמנותקים לגמרי מהאינטרנט, כך שאם הייתה אפשרות פשוט להוריד עדכונים לספרייה ולתוכנות, זה היה מאוד מועיל.
-
אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל נראה לי שיש עדכונים קבועים לתוכנה. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי לקבל את העדכונים, למשל על ידי הורדת קובץ עדכון, במקום להוריד מחדש את התוכנה בכל פעם. בנוסף, חילקתי את התוכנה לעשרות אנשים כאן בלייקווד, ורוב האברכים כאן יש להם מחשבים ניידים שמנותקים לגמרי מהאינטרנט, כך שאם הייתה אפשרות פשוט להוריד עדכונים לספרייה ולתוכנות, זה היה מאוד מועיל.
אולי @יום-חדש-מתחיל ירים את הכפפה שוב?
-
@הלומד הרעיון הוא קבצי עדכון שמישהו אחד מוריד - ומעביר למחשבים הנצרכים.
ולא שיצטרך להוריד קובץ מלא שלם - ולהתקין מחדש בכל המחשבים.
כמו שכיום בעדכון DB רגיל (לא במקרה של שינוי טורים או איך שלא קוראים לזה) - יורד קובץ מוקטן וייעודי. -
כמו שכיום בעדכון DB רגיל (לא במקרה של שינוי טורים או איך שלא קוראים לזה) - יורד קובץ מוקטן וייעודי. -
כמו שכיום בעדכון DB רגיל (לא במקרה של שינוי טורים או איך שלא קוראים לזה) - יורד קובץ מוקטן וייעודי.הרעיון הוא קבצי עדכון שמישהו אחד מוריד - ומעביר למחשבים הנצרכים.
אין לי מושג מה זה אומר, בגדול חוץ מקובץ התקנה כל גמ"ח גם ישים קובץ עדכון וכל מי שיכניס את הקובץ התקנה יכניס גם את הקובץ עדכון?
ואיך בדיוק הקובץ עדכון אמור להתעדכן שהיה עדכון בלי חיבור?
-
ולא שיצטרך להוריד קובץ מלא שלם
גם הקובץ המלא לא שוקל כ"כ הרבה, משהוא כמו 30MB
-
הרעיון הוא קבצי עדכון שמישהו אחד מוריד - ומעביר למחשבים הנצרכים.
אין לי מושג מה זה אומר, בגדול חוץ מקובץ התקנה כל גמ"ח גם ישים קובץ עדכון וכל מי שיכניס את הקובץ התקנה יכניס גם את הקובץ עדכון?
ואיך בדיוק הקובץ עדכון אמור להתעדכן שהיה עדכון בלי חיבור?
-
ולא שיצטרך להוריד קובץ מלא שלם
גם הקובץ המלא לא שוקל כ"כ הרבה, משהוא כמו 30MB
@שמואל5 אתה מדבר על תוכנה, אני מדבר על ספריה.
@הלומד ברור שהגמ"ח עצמו יצטרך מידי פעם להתחבר, ולעדכן.
רק ההצעה שלי שהוא יוכל להחזיק את קבצי העדכון וכך לעדכן מחשבים אחרים..
ולא שיצטרך להתקין להם מחדש עם קובץ התקנה מלא.
בקיצור: כמו שהתוכנה היום יכולה להתעדכן מהרשת בצורה של קבצי עדכון ייעודים, כך תוכל להתעדכן מאון קי יעודי באותה צורה. -
@שמואל5 אתה מדבר על תוכנה, אני מדבר על ספריה.
@הלומד ברור שהגמ"ח עצמו יצטרך מידי פעם להתחבר, ולעדכן.
רק ההצעה שלי שהוא יוכל להחזיק את קבצי העדכון וכך לעדכן מחשבים אחרים..
ולא שיצטרך להתקין להם מחדש עם קובץ התקנה מלא.
בקיצור: כמו שהתוכנה היום יכולה להתעדכן מהרשת בצורה של קבצי עדכון ייעודים, כך תוכל להתעדכן מאון קי יעודי באותה צורה. -
-
@צדיק-וטוב-לו יש כבר!
הלומד כתב:
זה כבר קיים אז מה הבקשה בדיוק?
יש 3 קבצים
FULL
עדכון
ונייד@הלומד זה עדכון תוכנה, לא עדכון ספריה.
-
@הלומד זה עדכון תוכנה, לא עדכון ספריה.
-
-
עדכונים קבועים לתוכנה. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי לקבל את העדכונים
אם התכוונת באמת רק לתוכנה ולא לספריה כמו ש @צדיק-וטוב-לו רשם
מתוך גיטאהב:

@הלומד התוכנה עצמה זה לא כזה קובץ גדול, כך שזה לא ביג דיל.
מלבד זאת למיטב הבנתי הקובץ שצילמת - הוא קובץ התקנה רגיל רק הוא שומר על ההגדרות הקיימות.
הוא לא יותר קטן מקובץ התקנה של משהו חדש שרוצה להתקין אוצריא.
הנ"ל כמובן רק לגבי התוכנה, לא הספריה. -
@הלומד התוכנה עצמה זה לא כזה קובץ גדול, כך שזה לא ביג דיל.
מלבד זאת למיטב הבנתי הקובץ שצילמת - הוא קובץ התקנה רגיל רק הוא שומר על ההגדרות הקיימות.
הוא לא יותר קטן מקובץ התקנה של משהו חדש שרוצה להתקין אוצריא.
הנ"ל כמובן רק לגבי התוכנה, לא הספריה.@צדיק-וטוב-לו מי שרוצה רק לעדכן תוכנה זה הקובץ בשבילו,
אתה צודק שהבעיה בספריה, היום לעדכן זה רק למחוק ולהוריד מחדש -
@צדיק-וטוב-לו מי שרוצה רק לעדכן תוכנה זה הקובץ בשבילו,
אתה צודק שהבעיה בספריה, היום לעדכן זה רק למחוק ולהוריד מחדש@הלומד אני חושב שיש פה אי בהירות.
תוכנה - העדכונים שלה זה בעצם קובץ התקנה חדש.
ולכן גם עדכון ידני - זה בדיוק אותו דבר, לקחת את קובץ ההתקנה האחרון - ולהתקין.
בעל הגמ"ח יכול פשוט מידי פעם להוריד את הקובץ העדכני - ועל ידו לעדכן.
זה לא הרבה גודל.ספריה - העדכונים שלה בשוטף, זה על ידי קבצי עדכון ייעודים.
ש'מורים' ל DB מה להוסיף.
אין את זה להורדה בצורה רגילה.
כך שכעת, מי שרוצה לעדכן מחשב שלא מחובר לרשת, צריך להוריד את קובץ הספריה האחרון - וכך לעדכן.
מה שכן - הוא יכול בעצם להעתיק מהמחשב שלו את ה DB - רק שזה ידרוש העתק הדבק של ג'יגה וחצי.
כלומר - לעדכן כל מחשב ייקח הרבה זמן.
במקום קובץ יעודי, וכנ"ל. -
זה עדכון תוכנה, לא עדכון ספריה.
או עכשיו הבנתי, אתם מבקשים כמו שיש עדכון תוכנה שיהיה עדכון ספריה
@י.-פל. בהחלט נצרך לגמ"חים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות