בקשה | הכנסת תוסף טורים לתוכנה
-
בניגוד לתוספים אחרים תוסף שני טורים הוא בעצם הגדרת תצוגה מאוד נצרכת והוא לא הוספה חיצונית אלא תצוגה של גוף הטקסט. ומכאן תצא הקריאה לשלבו קבוע בגוף התוכנה בתור הגדרה נוספת. כך שגם מי שלא מתקין תוספים (ולצערנו יש הרבה כאלה שמסתכלים על זה כדבר מסובך ודי מיותר) יוכל ליהנות מהאופציה. וגם מי שמתקין יהנה מכך בלי לפתוח זאת דרך מערכת התוספים.
-
בניגוד לתוספים אחרים תוסף שני טורים הוא בעצם הגדרת תצוגה מאוד נצרכת והוא לא הוספה חיצונית אלא תצוגה של גוף הטקסט. ומכאן תצא הקריאה לשלבו קבוע בגוף התוכנה בתור הגדרה נוספת. כך שגם מי שלא מתקין תוספים (ולצערנו יש הרבה כאלה שמסתכלים על זה כדבר מסובך ודי מיותר) יוכל ליהנות מהאופציה. וגם מי שמתקין יהנה מכך בלי לפתוח זאת דרך מערכת התוספים.
-
-
-
@חד-צורבא גם אני הייתי יכול לפתח תוסף בלי לדעת איך נראה מבנה קוד, אבל הייתי מבין עם הזמן...
HTML כלולה מ3 שפות, HTML, JS, וCSS. הם יכולים לבוא כקבצים נפרדים או להיות בתוך הHTML, אבל בלי JS אין מנוע, יש דף יפה, ומת... -
-
-
-
@חד-צורבא פלמונים כתב שזה כמעט לא אפשרי, אני לא מבין שפת מחשב אבל עברית כן וזה נשמע שזה יותר מדי מאמץ בשביל זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות