הצעת ייעול | שדרוג צורת תצוגת ספר ב-PDF
-
@פלמנמוני ניסיתי לייצר את זה בנתיים לא כתוסף ארוז אלא בתור דף HTML פשוט עם ספרייה אבל אי אפשר לפתוח עם זה בדפדפן קבצים מהמחשב מחמת מגבלות אבטחה, השאלה שלי אם כשזה יהיה בתוך תוסף לאוצריא זה יהיה בסדר
-
@פלמנמוני ניסיתי לייצר את זה בנתיים לא כתוסף ארוז אלא בתור דף HTML פשוט עם ספרייה אבל אי אפשר לפתוח עם זה בדפדפן קבצים מהמחשב מחמת מגבלות אבטחה, השאלה שלי אם כשזה יהיה בתוך תוסף לאוצריא זה יהיה בסדר
-
-
-
-
למשהו שנראה בגירסה הבאה
V
@פלמנמוני לא תוכל להעלות לנו טריילר?
-
@פלמנמוני לא תוכל להעלות לנו טריילר?
לא תוכל להעלות לנו טריילר?
מה המטרה? חבל על הזמן שלו ושל כולנו.
יש לכולנו עוד הרבה מה לעשות בחיים. -
לא תוכל להעלות לנו טריילר?
מה המטרה? חבל על הזמן שלו ושל כולנו.
יש לכולנו עוד הרבה מה לעשות בחיים.מה המטרה?
שחד צורבא יוכל לישון רגוע בלילה.
הנושא עולה לו בבריאות. -
מה המטרה?
הנושא עולה לו בבריאות.שחד צורבא יוכל לישון רגוע בלילה.
מספיק לו מילה של @פלמנמוני, אני מבטיח לך.
הוא כבר יוכל לישון רגוע אפילו באמצע היום... -
מה המטרה?
הנושא עולה לו בבריאות. -
מי שממש חשוב לו שיוריד ZIP מכאן
https://github.com/palmoni5/otzaria/actions/runs/30623666182 -
מי שממש חשוב לו שיוריד ZIP מכאן
https://github.com/palmoni5/otzaria/actions/runs/30623666182 -
-
@פלמנמוני אמנם יש שיפור אבל זה לא ממש דומה, וגם זה בקפיצות זה צריך להיות בצורה יותר רכה (ואם אפשר גם קצת מתעגלת וגמישה (אם כי כאן כבר נראה לי שאני מגזים)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות