בעיה | צריך למחוק תוספים כפולים מדף התוספים
-
@יהודי-צעיר
מותר לדעת גם לסמן כנפתר - לא רק כלא נפתר!@יהודי-צעיר
מותר לדעת גם לסמן כנפתר - לא רק כלא נפתר!מותר לסמן כנפתר רק אחרי שנפתר
כתבתי שמות של הרבה תוספים למחיקה וחלק גדול לא נמחקו............ -
כתבתי שמות של הרבה תוספים למחיקה וחלק גדול לא נמחקו............
זה נשמע שנפתר הכוונה שיבנו לך אוצריא מותאם אישית 😘😉
-
@יהודי-צעיר אני אגיד לך את האמת...
אין לי לב למחוק תוספים שאנשים עמלו עליהם, רק בגלל שיש כפילות מסויימת = במיוחד שזו לא כפילות מלאה,לדוגמא בעלמא, ב"יוצר תורני"/"מחברת" = יש כמה אופציות שאין בוורד לאוצריא.
(ואם תשאל אז תמחק את וורד לאוצריא... א. יש לי נגיעה אישית, עבדתי על זה קצת... ב. כל הרעיון של הוורד לאוצריא זה לאפשר חוויה אישית דומה כמה שיותר לוורד באופיס, ולכן לא אמחק את זה). -
אפשר במקום למחוק לחלק לפי נושאים כלו' כל התוספים בסגנון וורד לאוצריא ודמיו' היו מאוגדים תחת לחצן אחד כמו אשכול וכך יכול הבוחר לבחור גירסאות וסגנונות
מכיון שהתוספים נוצרו ע"י משתמשים שונים ויש כמה שבאו לאותו מטרה ואינם דומים זל"ז ודמי לזית ואוצריא וכדו' ולמען הסדר הטוב א"א שכולם היו בתצוגה אחת ולמחוק זה חבל ויתרה מכך נמצאת מכשילם לעת"ל לכך היותר נאות הוא איגוד אשכולות והבוחר יבחר
ואפשר גם בצורה נאותה שהיה כתוב באר היטב מה המעולות של כל תוסף בצורת טבלה וכדו' כיד ה' הטובה על המפתחים -
אני אחזור על בקשה פשוטה שבקשתי בעבר - אפשרות 'להעלים' תוספים - והיא לענ"ד תפתור גם את הבעיה של הרב @יהודי-צעיר .
נניח אני מעדיף דווקא את 'מחברת' ולא 'וורד לאורציא' (@יאיר-דניאל אל תעלב, זה רק לצורך הדוגמא).
שאני יוכל לסמן על 'וורד לאוצריא' התעלם, וזה לא יופיע לי יותר בחנות התוספים, אלא אם אסמן 'הצג רשימת דחיה'.
(כמו שכבר עכשיו ניתן לבחור האם יציג הכל או רק מה שלא מותקן, למשל.) -
אני אחזור על בקשה פשוטה שבקשתי בעבר - אפשרות 'להעלים' תוספים - והיא לענ"ד תפתור גם את הבעיה של הרב @יהודי-צעיר .
נניח אני מעדיף דווקא את 'מחברת' ולא 'וורד לאורציא' (@יאיר-דניאל אל תעלב, זה רק לצורך הדוגמא).
שאני יוכל לסמן על 'וורד לאוצריא' התעלם, וזה לא יופיע לי יותר בחנות התוספים, אלא אם אסמן 'הצג רשימת דחיה'.
(כמו שכבר עכשיו ניתן לבחור האם יציג הכל או רק מה שלא מותקן, למשל.)אני אחזור על בקשה פשוטה שבקשתי בעבר - אפשרות 'להעלים' תוספים - והיא לענ"ד תפתור גם את הבעיה של הרב @יהודי-צעיר .
(כמו שכבר עכשיו ניתן לבחור האם יציג הכל או רק מה שלא מותקן, למשל.)רעיון יפה, אבל זה קשור לתוסף "חנות התוספים" ול @פלמנמוני.
לא לאתר. כי האתר לא יכול "לזכור" את הבחירות שלך - אם אתה לא מחובר.בכל מקרה לא אכפת לי ליצור גירסה של התוסף "חנות התוספים" עם הפונקציה הזו, אבל כמו שאני לא אוהב שנוגעים לי בדברים שלי... כך גם אחרים לכאורה, אז נחכה ל @פלמנמוני
-
אפשר במקום למחוק לחלק לפי נושאים כלו' כל התוספים בסגנון וורד לאוצריא ודמיו' היו מאוגדים תחת לחצן אחד כמו אשכול וכך יכול הבוחר לבחור גירסאות וסגנונות
מכיון שהתוספים נוצרו ע"י משתמשים שונים ויש כמה שבאו לאותו מטרה ואינם דומים זל"ז ודמי לזית ואוצריא וכדו' ולמען הסדר הטוב א"א שכולם היו בתצוגה אחת ולמחוק זה חבל ויתרה מכך נמצאת מכשילם לעת"ל לכך היותר נאות הוא איגוד אשכולות והבוחר יבחר
ואפשר גם בצורה נאותה שהיה כתוב באר היטב מה המעולות של כל תוסף בצורת טבלה וכדו' כיד ה' הטובה על המפתחיםאפשר במקום למחוק לחלק לפי נושאים כלו' כל התוספים בסגנון וורד לאוצריא ודמיו' היו מאוגדים תחת לחצן אחד כמו אשכול וכך יכול הבוחר לבחור גירסאות וסגנונות
ואפשר גם בצורה נאותה שהיה כתוב באר היטב מה המעולות של כל תוסף בצורת טבלה וכדו' כיד ה' הטובה על המפתחיםיש בזה משהו, רק צריך להגדיר באמת אילו נושאים יש.
ואח"כ צריך לשאול את @פלמנמוני כמה מורכב יהיה לעשות דבר כזה באתר, ואז לחכות לאישורו של @י.-פל. לעניין... -
אולי פשוט יותר שיופיע רק תוסף אחד כביכול של וורד לאוצריא ובלחיצה עליו יופיעו 6 אופציות לבחירה
וכן בתמונ"ך בלחיצה עליו יופיעו 20 אופציות להורדה
וכן במעקב לימוד
וכן ב.... -
אולי פשוט יותר שיופיע רק תוסף אחד כביכול של וורד לאוצריא ובלחיצה עליו יופיעו 6 אופציות לבחירה
וכן בתמונ"ך בלחיצה עליו יופיעו 20 אופציות להורדה
וכן במעקב לימוד
וכן ב.... -
איחוד של כמה תוספים, הוא קצת בעיה בראיה ארוכה טווח.
מה יעשו כאשר יש תוסף שחלקו קיים דומה בתוסף Z וחלקו בתוסף Y ? -
מה יעשו כאשר יש תוסף שחלקו קיים דומה בתוסף Z וחלקו בתוסף Y ?@צדיק-וטוב-לו
ככל שהיה מצומצם לנושאים מוגדרים לא תהיה בעיה
ובאמת בקשה שטוחה ליוצרי התוספים לשמור על אחידות ומגדר ברור ולא לערבב מלא נושאים ותחומים לא קושרים וממילא לא יהא את הבעיה הנ"ל -
מה יעשו כאשר יש תוסף שחלקו קיים דומה בתוסף Z וחלקו בתוסף Y ?@צדיק-וטוב-לו זה לא בעיה, התוסף יוצג בשתי התיקיות
-
@צדיק-וטוב-לו זה לא בעיה, התוסף יוצג בשתי התיקיות
-
@חד-צורבא
אז חזרנו לבעיה הראשונה של כפלויות ועמס יתר
אולי יוצג בתקיה העיקרית שלו ויוצג קישור בתקיית המשנה@אבא-כדברה זה בדיוק מה שאמרתי יש רק תוסף אחד אבל הוא "יוצג" בשתי תיקיות
-
חברה לא לעוף יש הרבה רצונות לא כל מה שרוצים יש, תתמקדו בתוכנה בעמה במקום מעט בלבול בפעם הראשונה של התוספים פעם אחת ודי נו לא צריך להגזים....
בלי קשר את דברי אמרתי שאפשר למחוק את יוצר התורני שנוצר בטעות
לגבי הרעיון של התקיות אהבתי אבל עדיף פלמוני ישדרג לנו את התוכנה בעצמה!
חד-בדרא כתב:
@י.-פל. אולי בכלל התוספים יוצגו בצורה אחרת,
במקום שורה למעלה יהיה עמוד עם כל התוספים עם פתיחה ואולי ישולב גם יחד עם @חנות התוספים יחד לעדכון, פתיחה, וכו' זה יהיה קל ויפה יותר יחד עם כל האיקונים שיש בחנות לא??
אין לי לב למחוק תוספים שאנשים עמלו עליהם

-
חברה לא לעוף יש הרבה רצונות לא כל מה שרוצים יש, תתמקדו בתוכנה בעמה במקום מעט בלבול בפעם הראשונה של התוספים פעם אחת ודי נו לא צריך להגזים....
בלי קשר את דברי אמרתי שאפשר למחוק את יוצר התורני שנוצר בטעות
לגבי הרעיון של התקיות אהבתי אבל עדיף פלמוני ישדרג לנו את התוכנה בעצמה!
חד-בדרא כתב:
@י.-פל. אולי בכלל התוספים יוצגו בצורה אחרת,
במקום שורה למעלה יהיה עמוד עם כל התוספים עם פתיחה ואולי ישולב גם יחד עם @חנות התוספים יחד לעדכון, פתיחה, וכו' זה יהיה קל ויפה יותר יחד עם כל האיקונים שיש בחנות לא??
אין לי לב למחוק תוספים שאנשים עמלו עליהם

-
@יאיר-דניאל @חד-בדרא מה עם כל תוספי התנ"ך? הכל נכלל בתמונ"ך, לא? ומה לגבי תמוש"ס? יש כיוון לכזה?
@יאיר-דניאל @חד-בדרא מה עם כל תוספי התנ"ך? הכל נכלל בתמונ"ך, לא? ומה לגבי תמוש"ס? יש כיוון לכזה?
דבר עם @חד-בדרא אני לא יודע כבר מה הולך בתוספים שלו
-
דבר עם @חד-בדרא אני לא יודע כבר מה הולך בתוספים שלו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות