בעיה | צריך למחוק תוספים כפולים מדף התוספים
-
יש המון תוספים שכבר לא רלונטים ועדיין מופיעים בדף התוספים
מתוך 40 תוספים שקיימים היום יש לפחות 10 מיותרים שאפשר למחוק, והיה מומלץ לאחד עוד תוספים ולמחוק עוד...עריכה:
עדכון תוספים שצריך למחוק
וורד לאוצריא יש שני תוספים בשם זה וצריך למחוק אחד מהם הישן
ביוגרפיות וביוגרפיות+ זה תוסף כפול, צריך למחוק את התוסף בלי הפלוס
מעקב לימוד ומעקב לימוד+ זה תוסף כפול, צריך למחוק את התוסף בלי הפלוס -
מתוך 40 תוספים שקיימים היום יש לפחות 10 מיותרים שאפשר למחוק, והיה מומלץ לאחד עוד תוספים ולמחוק עוד...עריכה:
עדכון תוספים שצריך למחוק
מעקב לימוד ומעקב לימוד+ זה תוסף כפול, צריך למחוק את התוסף בלי הפלוס -
כל אלו אין בהם צורך כי הם כבר כלולים בתוסף החדש תמונ"ך
אבל הזיהוי שגוי הרבה פעמים בגלל זה,
אני לא בטוח בדבריך
שהציבור יחליטכל אלו אין בהם צורך כי הם כבר כלולים בתוסף החדש תמונ"ך
אני לא בטוח בדבריך
שהציבור יחליטכל אלו אין בהם צורך כי הם כבר כלולים בתוסף החדש תמונ"ך
אני לא בטוח בדבריך
שהציבור יחליטגם אני סבור שצריך למחוק אותם כי זה עושה בלגן ואי סדר...
-
כל אלו אין בהם צורך כי הם כבר כלולים בתוסף החדש תמונ"ך
אני לא בטוח בדבריך
שהציבור יחליט -
עדכון תוספים שצריך למחוק
מעקב לימוד ומעקב לימוד+ זה תוסף כפול, צריך למחוק את התוסף בלי הפלוסיש המון תוספים שכבר לא רלונטים ועדיין מופיעים בדף התוספים
מתוך 40 תוספים שקיימים היום יש לפחות 10 מיותרים שאפשר למחוק, והיה מומלץ לאחד עוד תוספים ולמחוק עוד...
אני יביא כמה דוגמאות
אישים בתנך, מקומות בתנך, מקומות בתנך +, בעלי חיים, צומח בתנך, דומם בתנך, ובית המקדש
כל אלו אין בהם צורך כי הם כבר כלולים בתוסף החדש תמונ"ךכמו כן הרשימה הבאה הם תוספים שכופלים את עצמם וחייבים למחוק את כולם ולהשאיר רק אחד גם אם זה כמה סגנונות של אותו תוסף לא הגיוני להשאיר יותר מאחד, זה רק מייגע את מי שמחפש תוספים
יוצר תורני, מחברת, וורד לאוצריא
(יוצר תורני אמנם כולל הרבה תוספים אבל לא הגיוני שיהיו 3 תוספים של דמוי וורד סתם ועוד בשמות שונים...)גם כפולים
מעקב לימוד, מעקב לימוד +אני מניח שיהיה כאן תגובות שיש כאלו שמעדיפים שיהיה כמה אופציות להורדה, אבל אם כן יצטרכו להוציא גם 300 סוגי גירסאות של אוצריא..... בשביל כל מי שרוצה שאוצריא תיראה בכל צורה שהיא במחשב שלו.
גם קורא קבצי ZIM
אחד בחוץ ואחד ביוצר התורני
וגם דף HTMAL כפולים
אחד בחוץ ואחד בתוסף תמונך של חד בדרא -
אני רואה שמאודלא אהבתם את היוצר התרורני אפשר למחוק אותו אם זה הבעיה אני סתם שיעמם לי וביקשתי מהAI משהו וה אלא הבין וחיבר אותם כך,
וגם דף HTMAL כפולים
אחד בחוץ ואחד בתוסף תמונך של חד בדראבחוץ?
אם צריך לתקן משהו בתוסף מצויין...
זה לא קשור לתיקון כשיש כ"כ הרבה מילים עם אותיות שימוש ובלי זה בהכרח... אם היית משתמש חשבני שהיית מבין את כוונתי
לא אכפת לי להוריד אבל נראה לי שמי שלא רוצה להתקין לא חייב, מה זה מפריע שזה נמצא ?
-
אני רואה שמאודלא אהבתם את היוצר התרורני אפשר למחוק אותו אם זה הבעיה אני סתם שיעמם לי וביקשתי מהAI משהו וה אלא הבין וחיבר אותם כך,
וגם דף HTMAL כפולים
זה לא קשור לתיקון כשיש כ"כ הרבה מילים עם אותיות שימוש ובלי זה בהכרח... אם היית משתמש חשבני שהיית מבין את כוונתי
לא אכפת לי להוריד אבל נראה לי שמי שלא רוצה להתקין לא חייב, מה זה מפריע שזה נמצא ?
וגם דף HTMAL כפולים

@יהודי-צעיר כתב:
דבר ראשון אי"צ שזה יהיה, ב' זה סתם בלגן
-
וגם דף HTMAL כפולים

@יהודי-צעיר כתב:
דבר ראשון אי"צ שזה יהיה, ב' זה סתם בלגן
@מוטל2 הצופה הזה לא רשמי לידעתך... הוא לא נמצא ולא הולך להיות בחנות....
העיצוב של האישים הנפרד הוא שונה מהתמונך יש בו יותר אפשרות סינון ועוד כמה שינוים שלא העתקתי ולא ידעתי מה עדיף...
אני אישת לא חושב שצריך להסיר את האחרים אבל הרב @יאיר-דניאל הוא הבוס והוא יחליט, וכן הרב @י.-פל.
-
העיצוב של האישים הנפרד הוא שונה מהתמונך יש בו יותר אפשרות סינון ועוד כמה שינוים שלא העתקתי ולא ידעתי מה עדיף...
אני אישת לא חושב שצריך להסיר את האחרים אבל הרב @יאיר-דניאל הוא הבוס והוא יחליט, וכן הרב @י.-פל.
-
העיצוב של האישים הנפרד הוא שונה מהתמונך
למה מקומות בתנ"ך יש 2 בחוץ
-
@חד-בדרא דרך אגב, צריך פשוט להודות לך על מה שאתה עושה, אשריך
אתה פשוט מפציץ אותנו בדברים טובים......... -
-
-
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר
-
עדכון תוספים שצריך למחוק
מעקב לימוד ומעקב לימוד+ זה תוסף כפול, צריך למחוק את התוסף בלי הפלוס@יהודי-צעיר
מותר לדעת גם לסמן כנפתר - לא רק כלא נפתר!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות