בקשת מידע | תגובות לתוסף שני טורים החדש
-
אשמח לדעת אם יש עוד באגים, מה שכתוב כאן זה מה שידוע לי שנשאר מכל השרשור הזה, אם מישהו העיר על משהו ולא בוצע, נא לדווח
פתחתי איתו בלחצן ספר תרומת הדשן שהיה פתוח אצלי על סי' של"ד והוא פתח בתחילת הספר, לא פתח במקום שהיה פתוח. מנגד פתחתי איתו ספר נחלת דוד והוא פתח בהתחלת הספר ואחרי שניה או שתים העביר למקום שהיה פתוח. מה הפשט למה בנחל"ד הוא פותח באותו מקום ואילו בתה"ד הוא פותח מהתחלה.
-
@בית-שמשי גם לא אחרי 15 שניות ? לי הוא כן פתח
אני הדגשתי שככל שהספר יותר גדול יקח לו יותר זמן, כי הוא צריך לסדר את הספר לפני כן -
@בית-שמשי גם לא אחרי 15 שניות ? לי הוא כן פתח
אני הדגשתי שככל שהספר יותר גדול יקח לו יותר זמן, כי הוא צריך לסדר את הספר לפני כן -
@יום-חדש-מתחיל
הכל עובד מצויין גם כשהוא מסדר אפשר לדפדף בספר וכו', רק הוא לא מעביר למיקום שהיית בעיון -
@יום-חדש-מתחיל
הכל עובד מצויין גם כשהוא מסדר אפשר לדפדף בספר וכו', רק הוא לא מעביר למיקום שהיית בעיון@חד-צורבא אני יודע. ולכן מה?
-
@חד-צורבא אני יודע. ולכן מה?
@יום-חדש-מתחיל אז לא הבנתי מה אתה רוצה שיהיה לבנתיים
-
גירסא חדשה
7.0.0
שני טורים גירסא 27.otzplugin
מה נעשה:
-
בפתיחת קבצי DOC ידנית מהמחשב מסדר הכל כמו שצריך, כותרות הדגשות הערות שוליים וכו'
-
@בית-שמשי , תיקנתי את המעבר למיקום מדוייק, מעתה גם אם הוא לא גמר לסדר את הספר הוא עובר למיקום המדוייק ברגע שהוא הגיע אליו בסידור (ככל שאתה נמצא במיקום יותר רחוק יקח יותר זמן) וממשיך לסדר ברקע
תנסה שוב תרומת הדשן שלד, יקח כמה שניות פחות, אם תאחז בסימן כ למשל תראה שזה ממש שנייה -
ממש בדרך אגב גיליתי דבר מעניין שנוסף ככל הנראה בגלל שהוספתי משיכת ההערות של קבצי וורד מהתוכנה, כל ספר שיש עליו הערות והם נקראים הערות נמשכים אוטומטית ומסודרים כהערות שוליים , כגון מקרופדיה, (נא לא לדווח על תקיעה, זה עובר) שיעורי הגרדש, רשימות שיעורים ועוד כגון דא, ממש נפלא !!
אם יש מישהו שאינו מעוניין בכך מאיזו סיבה שתהיה וחשוב לו שתהיה אופציה בלי הערות, שיודיעני
.
.
@ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני יש מצב שתהיה אפשרות לפותח האשכול להוסיף פוסט שיהיה נעוץ למטה מתחת לתיבת הכתיבה ששם ששם הוא יציג למשל את סיכום הבאגים ויערוך אותו מפעם לפעם ?
-
-
גירסא חדשה
7.0.0
שני טורים גירסא 27.otzplugin
מה נעשה:
-
בפתיחת קבצי DOC ידנית מהמחשב מסדר הכל כמו שצריך, כותרות הדגשות הערות שוליים וכו'
-
@בית-שמשי , תיקנתי את המעבר למיקום מדוייק, מעתה גם אם הוא לא גמר לסדר את הספר הוא עובר למיקום המדוייק ברגע שהוא הגיע אליו בסידור (ככל שאתה נמצא במיקום יותר רחוק יקח יותר זמן) וממשיך לסדר ברקע
תנסה שוב תרומת הדשן שלד, יקח כמה שניות פחות, אם תאחז בסימן כ למשל תראה שזה ממש שנייה -
ממש בדרך אגב גיליתי דבר מעניין שנוסף ככל הנראה בגלל שהוספתי משיכת ההערות של קבצי וורד מהתוכנה, כל ספר שיש עליו הערות והם נקראים הערות נמשכים אוטומטית ומסודרים כהערות שוליים , כגון מקרופדיה, (נא לא לדווח על תקיעה, זה עובר) שיעורי הגרדש, רשימות שיעורים ועוד כגון דא, ממש נפלא !!
אם יש מישהו שאינו מעוניין בכך מאיזו סיבה שתהיה וחשוב לו שתהיה אופציה בלי הערות, שיודיעני
.
.
@ע-ה-דכו-ע @פלמנמוני יש מצב שתהיה אפשרות לפותח האשכול להוסיף פוסט שיהיה נעוץ למטה מתחת לתיבת הכתיבה ששם ששם הוא יציג למשל את סיכום הבאגים ויערוך אותו מפעם לפעם ?
-
-
מה הכוונה מתחת לתיבת בכתיבה? למה לא בפוסט הראשון של הנושא?
מה הכוונה מתחת לתיבת בכתיבה?
איפה שאפשר לכתוב תגובה מהירה, כאן ממש למטה אחרי הפוסט שלי, (כרגע לפחות, עד שעוד מישהו יכתוב)
למה לא בפוסט הראשון של הנושא?
אני חושב שזה יותר נוח להסתכל למטה ולראות מאשר לעבור כל פעם ללמעלה, וגם כשאני פותח את השרשור הוא נפתח למטה כי כל ההודעות הם "נקראו"
-
מה הכוונה מתחת לתיבת בכתיבה?
איפה שאפשר לכתוב תגובה מהירה, כאן ממש למטה אחרי הפוסט שלי, (כרגע לפחות, עד שעוד מישהו יכתוב)
למה לא בפוסט הראשון של הנושא?
אני חושב שזה יותר נוח להסתכל למטה ולראות מאשר לעבור כל פעם ללמעלה, וגם כשאני פותח את השרשור הוא נפתח למטה כי כל ההודעות הם "נקראו"
-
גירסא חדשה!!!
8.0.0
שני טורים גירסא 28.otzplugin
מה נעשה:
-
נוספו הגדרות נפרדות להערות שוליים
-
נוספה אפשרות לבחיר צבע לרקע לעמודים ולכתב (לכתב עדיין לא מושלם)
-
אפשרות להצגת 2 עמודים זה לצד זה בתצוגת עמוד
-
תיקוני באגים בטעינה
אשמח לשמוע אם יש באגים
@צדיק בהתחלה עשיתי גם את מה שרצית עם חלונית הניווט שתדחוף את הדף אבל פחות התחברתי, זה היה לפני כל התיקונים והשיפורים הנ"ל
אולי בהמשך אעשה זאת כאופציה או אוציא 2 גירסאותאני מעלה כאן גם את הגירסא של השינוי בפתיחת החלונית
7.5.0
שני טורים גירסא 27 שינוי בפתיחת חלונית הניווט.otzplugin
-
-
@יהודה-זקש כלומר? לאיפה הוא ניסה לגלול ?
-
@יהודה-זקש כלומר? לאיפה הוא ניסה לגלול ?
-
@יהודה-זקש אה, עכשיו נזכרתי, הגדרתי שיהיה אפשר לגלול בתצוגת ספר רק עם החיצים ולא עם מחווה של 2 אצבעות כי זה ממש עיצבן אותי שזה זז מכל נגיעה קטנה, אם לא נוח לו עם החיצים ועדיף לו עם 2 אצבעות תעדכן שוב אני אולי בל"נ יראה מה אפשר לעשות
-
גירסא חדשה !!!
9.0.0
שני טורים גירסא 29.otzplugin
מה התחדש ?
אני כבר לא זוכר אם היו תיקונים ושיפורים ואיפה
בעיקרון הדבר הכי משמעותי שעליו הייתה רוב העבודה כמדומני זה הפאנל מפרשים וקישורים עם הגדרות נפרדות תחת לשונית הערות בהגדרות
בהצלחה, אשמח להערות
אשמח לעצות איך לסדר את חלונית ההגדרות בצורה יותר פשוטה ונוחה
אני שוקל לשנות את שם התוסף לכבוד הגירסא הבאה, מה דעת הציבור איזה שם יכשר
אם מעניין מישהו, כרגע אני מנסה לשמור את הספרים שנפתחו וסודרו כבר במטמון ככה שבפתיחה הבאה כל השולחן עבודה נשמר כפי שהיה בסגירה
@י.-פל. @פלמנמוני @נתנאל_26 או מי שקשור לזה, המטמון מוגבל ל100 MB יש אפשרות אולי להגדיל את המיכסה או שזה נעשה בכוונה ואין לשנות ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות