בקשת מידע | תגובות לתוסף שני טורים החדש
-
גירסא חדשה !!!
5.0.0
שני טורים גירסא 20.otzplugin
ברוך ה' קלוד השתפר מאוד (באחת השיחות שלי איתו) והתחיל סוף סוף לחשוב נורמלי
השיפורים שנעשו:
- שיפור מטורף במהירות במעבר בין טאבים בתצוגת ספר (שימו לב אין לי מושג איך זה עובד אם הספר לא נטען עד הסוף, מומלץ לחכות קצת)
- הוספת כפתור במסך עיון של התוכנה לפתיחת הספר בתוסף במיקום המדוייק (שימו לב הוא קודם צריך לטעון את הספר לכן אם זה ספר גדול כמו שו"ע יקח בין 10 ל-15 שניות, אבל זה רק בפתיחה ראשונה, או אם התוסף קורס, זה יכול לקרות לפעמים תלוי מה פותחים)
- הוספת כפתור בתוסף לפתיחה של הספר בתוכנה במקום המדוייק בו נמצאים בתוסף
- שיפור בהסתרת שמות הקדושים בעיקר בהסתרת א-ל נוספה שם שיטה חכמה לזיהוי (מסתבר שיש יוצאים מן הכלל, אם יש מי שמוצא נא להעיר, נראה אם יש מה לעשות בענין)
- משיכת כל רשימת הכותרות כבר בהתחלה (שימו לב, אם הוא עדיין לא טען את הסימן שאתם צריכים הוא לא יוכל לעבור, הוא יעבור למקום האחרון שהוא טען באותו רגע)
אולי יש עוד, כרגע אינני זוכר
אשמח לשמוע דיווחים אם יש באגים או סתם בקשות שידרוג
אשמח אם תוכלו לבדוק קודם הדיווח אם הדברים נכתבו בסיכום של אוצריא בוט לעיל
-
גירסא חדשה !!!
5.0.0
השיפורים שנעשו:
- שיפור מטורף במהירות במעבר בין טאבים בתצוגת ספר (שימו לב אין לי מושג איך זה עובד אם הספר לא נטען עד הסוף, מומלץ לחכות קצת)
- הוספת כפתור במסך עיון של התוכנה לפתיחת הספר בתוסף במיקום המדוייק (שימו לב הוא קודם צריך לטעון את הספר לכן אם זה ספר גדול כמו שו"ע יקח בין 10 ל-15 שניות, אבל זה רק בפתיחה ראשונה, או אם התוסף קורס, זה יכול לקרות לפעמים תלוי מה פותחים)
- שיפור בהסתרת שמות הקדושים בעיקר בהסתרת א-ל נוספה שם שיטה חכמה לזיהוי (מסתבר שיש יוצאים מן הכלל, אם יש מי שמוצא נא להעיר, נראה אם יש מה לעשות בענין)
- משיכת כל רשימת הכותרות כבר בהתחלה (שימו לב, אם הוא עדיין לא טען את הסימן שאתם צריכים הוא לא יוכל לעבור, הוא יעבור למקום האחרון שהוא טען באותו רגע)
-
גירסא חדשה !!!
5.0.0
השיפורים שנעשו:
-
א. למה לא עלה לחנות?
בל"נ עכשיו מעלה, שכחתי
ב. מסונכרן עם @חד-בדרא או שעדין בלאגן?
עדיין לא ברור לי כלום, עבדתי אחרת, בעיקרון עד הגירסא שהוא העלה אתמול זה מסונכרן כלומר ביצעתי את מה שהוא הוסיף, בגירסא של היום אין לי מושג מה עשה
יש לך קלוד בדפדפן
כן
כלומר יש לו גישה להריץ פקודות וכדו'?
אינני יודע
-
א. למה לא עלה לחנות?
בל"נ עכשיו מעלה, שכחתי
ב. מסונכרן עם @חד-בדרא או שעדין בלאגן?
עדיין לא ברור לי כלום, עבדתי אחרת, בעיקרון עד הגירסא שהוא העלה אתמול זה מסונכרן כלומר ביצעתי את מה שהוא הוסיף, בגירסא של היום אין לי מושג מה עשה
יש לך קלוד בדפדפן
כן
כלומר יש לו גישה להריץ פקודות וכדו'?
אינני יודע
-
@חד-צורבא יש לי רעיון תגיד לי מה נראה לך, אולי תשדרג שבספרים שיש צורת הדף כמו גמ', משניות, טור, שו"ע, משנ"ב וכו' במקום שתי טורים זה יתן צורת הדף, כמובן לא חייב להיות שיתחל ויגמור במילה שרגילים מהמודפסים אבל לפחות בצורה שיראה אותו דבר
-
-
@eli8565 נראה לי מסובך מידאי בשביל קלוד חינמי ועד כמה זה ישים אינני יודע
גם צריך בשביל זה למשוך כמה ספרים לעמוד אחד
ואיך תקשר אותם, אין שום עניין בזה אם גוף הספר בעמוד אחד והמפרש 10 עמודים קדימה -
-
ולגבי הגיטהב, אולי שמשהו יפתח בשבילך? אולי AnyDesk @נתנאל_26 אוהב להשתלט על אנשים
לצערי הם חסמו לי את החיבור שלפני כל חיבור אני צריך לכחות 1000 שניות אז יש תוכנות אחרות
לגופו של טענה זה לא יעזור זה שיטת עבודה שחובה להכיר כל שינוי צריך לעבור קומיט כדי שיהיה מתעוד ודחיפה לגיטאהב
@נתנאל_26 ארוך מאוד, אין לכם הסבר פשוט וטכני איך עושים את זה ?
זה לא כזה ארוך זה כ3 דקות לסרטון צריך לראות רק את הראשונים אחרי זה זה ל רלונטי תמיד תוכל לעזר אפי' בגימני לדברים בסיסים
וסוף כל סוף זה יחסוך לך הרבה מאוד זמן -
ולגבי הגיטהב, אולי שמשהו יפתח בשבילך? אולי AnyDesk @נתנאל_26 אוהב להשתלט על אנשים
לצערי הם חסמו לי את החיבור שלפני כל חיבור אני צריך לכחות 1000 שניות אז יש תוכנות אחרות
לגופו של טענה זה לא יעזור זה שיטת עבודה שחובה להכיר כל שינוי צריך לעבור קומיט כדי שיהיה מתעוד ודחיפה לגיטאהב
@נתנאל_26 ארוך מאוד, אין לכם הסבר פשוט וטכני איך עושים את זה ?
זה לא כזה ארוך זה כ3 דקות לסרטון צריך לראות רק את הראשונים אחרי זה זה ל רלונטי תמיד תוכל לעזר אפי' בגימני לדברים בסיסים
וסוף כל סוף זה יחסוך לך הרבה מאוד זמן -
@נתנאל_26 'אני' צריך לפתוח את זה ? אין מישהו אחר שיכול לנהל את זה אצלו ? לא איכפת לי שיעבור בעלות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות