הסבר | התקנת גרסא חדשה
-
@יוסף-ד.
אתה מבקש הסבר, או מסביר?
אם תפוס לשון ראשון, אז הנכון הוא 'בקשה' וכדו'...הפשוט ביותר הוא להמתין שתצא גרסה חדשה, אמור לצאת היומחר.
עיין כאן
ישנם חידושים רבים מגוונים ומיוחדים, הקפצת התוכנה בכמה רמות.
אך דא עקא, שזה דורש הורדת הספריה המלאה, וכרגע גם אם תוריד את הגרסה הכי חדשה (שעדיין לא פורסמה רשמית), תצטרך להוריד שוב את כל הספריה (לענ"ד), כך שכדאי להמתין שתצא גרסה מסודרת.
אם בכל זאת אין לך סבלנות, עד כמה שידוע לי כאן נמצאת הגרסה האחרונה.
בהצלחה -
@יוסף-ד.
אתה מבקש הסבר, או מסביר?
אם תפוס לשון ראשון, אז הנכון הוא 'בקשה' וכדו'...הפשוט ביותר הוא להמתין שתצא גרסה חדשה, אמור לצאת היומחר.
עיין כאן
ישנם חידושים רבים מגוונים ומיוחדים, הקפצת התוכנה בכמה רמות.
אך דא עקא, שזה דורש הורדת הספריה המלאה, וכרגע גם אם תוריד את הגרסה הכי חדשה (שעדיין לא פורסמה רשמית), תצטרך להוריד שוב את כל הספריה (לענ"ד), כך שכדאי להמתין שתצא גרסה מסודרת.
אם בכל זאת אין לך סבלנות, עד כמה שידוע לי כאן נמצאת הגרסה האחרונה.
בהצלחה -
שלום רב לאוהבי תורתך
יצא גרסא 96 העלתי את זה גם לדרייב [יש שם גם את כל הסטוריית הגרסאות הישנות]
הקישור לדרייב דרייב תוכנת אוצריא לחץ כאן
פתחתי את זה גם בנטפרי לאחר שהתחייבתי שעולה לשם רק אוצריא
בע"ה עולה לשם כל הגרסאות החדשות
לע"ע יש בעיה בסימון האוטומטי של מה גרסא יציבה ומה טרום הפצה
בברכת התורה -
-
-
הגרסאות החדשות הם תמיד האחרונות [אם עושים מיון לפי תאריך] מצרף צילום מסך שמיינתי לפי תאריך והגרסא האחרונה היא הראשונה במיון [מופיע הכי למעלה]

אין להתייחס לכיתוב גרסא יציבה או לא יציבה כי זה לא מעודכן [זה עוד מימי הגרסאות הראשונות שהיו באמת לא יציבות]
כיום גרסאות של PR [שהם לא יציבות] לא נכנסות לשם
אגב זה טוב לכל מי שאין לו גישה לגיטהב לבדוק עדכונים [מקווה שבהמשך כשיהיה לי זמן אני יעשה שיעלה גרסאות ספרייה אוטומטיות וכן רק הקובצי Diff כך שלא יצטרכו על כל שינוי להוריד הכל כמובן אם הרב @י.-פל. יתן כזו אופציה ב DB] -
@ימא תוריד מפה גרסה לא רשמית. אמנם כתוב שם 96 אבל זה 97
https://otzaria.org/forum/post/34243@pcinfogmach הנה מה שביקשת
-
@ימא תוריד מפה גרסה לא רשמית. אמנם כתוב שם 96 אבל זה 97
https://otzaria.org/forum/post/34243 -
@פלמנמוני
סליחה שאני אומר אי אפשר לעבוד ככה... -
@פלמנמוני
סליחה שאני אומר אי אפשר לעבוד ככה... -
@פלמנמוני
סליחה שאני אומר אי אפשר לעבוד ככה...נכון, בהחלט. רק הגשתי עזרה למי שרצה. הגרסה הרשמית היא עדיין 96. זה שיש בחנות תובפים עם תאימות ל97 עליך להתלונן לבעל התוסף בלבד (אני...)
@פלמנמוני
נוצרה כאן בעיה קשה
כי בתוכנת העדכונים שבניתי, היא מורידה רק מה שרשמי
ומי שמעדכן את התוכנה שלו דרך תוכנת העדכונים, לא יכול להתקין את התוספים שבאים עם אותה תוכנה
צריך להיות כלל לדעתי, שתוספים עולים לחנות רק עם הם תואמים לגירסה הרשמית, אם בעלת תוסף רוצה שהתוסף שלו יתאים לגירסה לא רשמית, יתכבד ויפרסם אותו בגירסה לא רשמית, דהיינו בפורום עם קישור לדרייב או לגיטאהב שלו
מה אומרים? -
@פלמנמוני
נוצרה כאן בעיה קשה
כי בתוכנת העדכונים שבניתי, היא מורידה רק מה שרשמי
ומי שמעדכן את התוכנה שלו דרך תוכנת העדכונים, לא יכול להתקין את התוספים שבאים עם אותה תוכנה
צריך להיות כלל לדעתי, שתוספים עולים לחנות רק עם הם תואמים לגירסה הרשמית, אם בעלת תוסף רוצה שהתוסף שלו יתאים לגירסה לא רשמית, יתכבד ויפרסם אותו בגירסה לא רשמית, דהיינו בפורום עם קישור לדרייב או לגיטאהב שלו
מה אומרים?@יהודה-זקש בעז"ה מגרסה 0.9.97 בהתקנה ישירות מהחנות התוכנה תדע להתקין רק גרסה תואמת, אני משער שגם התוכנה שלך יכולה לעשות אותו דבר
-
@יהודה-זקש בעז"ה מגרסה 0.9.97 בהתקנה ישירות מהחנות התוכנה תדע להתקין רק גרסה תואמת, אני משער שגם התוכנה שלך יכולה לעשות אותו דבר
-
@פלמנמוני
זה לא חכם כי אז התוכנה תצטרך לסחוב את הגרסאות
אל תשכח שזה אופליין
ועד כמה גרסאות אחורה הוא יסחוב?@יהודה-זקש לא, כשהוא יתעדכן בתוספים החדשים שיתעדכן רק במה שתואם לגרסה שהוא מעודכן בה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות