המלצה | Markdown Word Studio — תוכנה עברית מקצועית להמרה, סידור והכנת ספרים ומסמכים
-
אברהם אברהם- ויאמר הנני- כדבריך!.
לא תכנית, אמור לעלות בעזרת ה' עד סוף היום
אני מריץ עליה בדיקות אחרונות ממש כדי שלא תצא סתם תקלה, למרות שהיא עכשיו מצוינת מבחינתי, [דהיינו למה שהייתי צריך] אבל מסתמא שיש כאן לחברים רף גבוה, לכן אני משתדל לעבור כל כפתור, וכל פונקציה אם היא עובדת מיטבי, אצרף תמונה כדי שתראה שכוונתי לטובה, כמו כן אם תרצה גירסת בטא אשלח לך בקישור לדרייב, אדרבא, אשמח לעשות כן

-
אברהם אברהם- ויאמר הנני- כדבריך!.
לא תכנית, אמור לעלות בעזרת ה' עד סוף היום
אני מריץ עליה בדיקות אחרונות ממש כדי שלא תצא סתם תקלה, למרות שהיא עכשיו מצוינת מבחינתי, [דהיינו למה שהייתי צריך] אבל מסתמא שיש כאן לחברים רף גבוה, לכן אני משתדל לעבור כל כפתור, וכל פונקציה אם היא עובדת מיטבי, אצרף תמונה כדי שתראה שכוונתי לטובה, כמו כן אם תרצה גירסת בטא אשלח לך בקישור לדרייב, אדרבא, אשמח לעשות כן

- תעבור לאופוס 5, לא חבל?
- רק תסביר לי, באמת שלא הבנתי... זה מיועד לאוצריא, או משהו כללי יותר?
אם זה לאוצריא, איך זה מסדר וורד וכולי? אני חושב של @יום-חדש-מתחיל יש משהו - אולי תש"תפו? - אם אתה רוצה שיקראו את כל הפוסט הראשון, בקש מקלוד גרסה מקוצרת עם עיקרי הדברים...
-
י.פל.
אדייק את השאלה,
מנקודת מבט שלי, אני דווקא מחפש את היצוא מאוצריא, ולא את היבוא,
מנקודת מבט של הציבור- זה וודאי יביא תועלת לכולם,
מנקודת מבט של התוכנה- זה וודאי משהו כללי וכמו שנראה כבודו לא קרא את התועלת שכתבתי, אולי אבקש קיצור.. -
היות ופנו אלי להעלות לציבור, ואז על פי המשוב כבר לערוך שינויים, אי לכך ובהתאם לזאת אעשה כן אף אני.
הקישור הוא לגמבו מייל.
ההורדה לשימוש אישי. כל הזכויות שמורות. באם יהיה למישהו תועלת בזה אשמח מאוד
https://www.jumbomail.me/j/qLH52_dJYkCWZ65 -
היות ופנו אלי להעלות לציבור, ואז על פי המשוב כבר לערוך שינויים, אי לכך ובהתאם לזאת אעשה כן אף אני.
הקישור הוא לגמבו מייל.
ההורדה לשימוש אישי. כל הזכויות שמורות. באם יהיה למישהו תועלת בזה אשמח מאוד
https://www.jumbomail.me/j/qLH52_dJYkCWZ65@ספי NetFree logo - נטפרי
אופסס..
קובץ שהתפרסם לציבור. -
@ספי NetFree logo - נטפרי
אופסס..
קובץ שהתפרסם לציבור.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות