שיתוף | תגובות | תמונ"ך
-
לענינו- תמונ"ך
החל מעתה ניתן לשלוח הערות בגיט' https://github.com/e0548433917-gif/madaei-hatanach/issues ישנה עדיפות שם מאשר כאן בגלל שזה מעודכן לקלוד אוטומטית, אנא כתוב ברור שהוא יבין,
מקוה שמחר יכלו לשלוח ישירות מתוך התוסף (כעת בנסיון לחקות את השליחה מהתוספים של יאיר דניאל)
אם מישהו יודע כיצד מריצים בענן אוטו' בלי להיות מחבור כל הזמן?, ניסתי ולא הצלחתי
רשימת השדרוגים העתידים:
# שיחה מה מודל ⏱ 🎫 ⬜ 2.7 ״מי בפרשה הזו״ — אינדקס לפי פרשות השבוע. הכי שימושי לקהל שלך Sonnet 60 דק׳ 55K ⬜ 2.8 מפת מסע לאישיות — לידה → מגורים → פטירה → קבורה על מפת ה-Leaflet הקיימת Sonnet 50 דק׳ 45K ⬜ 2.9 ציר זמן לפי דורות — השדה catכבר מסודר לפי ספריםSonnet 40 דק׳ 35K ⬜ 2.10א ״ערך היום״ / מאורעות התנ״ך לפי תאריך — עמוד + ריבוע בשער. חילוץ וסינון, לא מחקר Sonnet 60 דק׳ 50K ⬜ 2.11 טעינה עצלה של הדאטה — 19MB נטענים כרגע בפתיחה. אינדקס קטן מיד + דאטה לפי דרישה = פתיחה מיידית Opus 60 דק׳ 50K 🔴 2.6 עץ משפחה אינטראקטיבי — אחרון בסבב (הועבר לכאן ה׳ באב). 🔴 חסום עד ת.1ב. ת.0 גילה ש״שם״ אינו מזהה ייחודי: 139 קישורים נצמדים לאדם הלא נכון בעל אותו שם, ו-45 לא נוצרים בגלל הבהרה בסוגריים. השדות קיימים אך אינם ״מלאים״ במובן שאפשר לבנות עליהם עץ. דורש idייחודי לכל רשומה — ר׳ ת0-ממצאים.md חלק א׳Opus (תכנון) → Sonnet 90 דק׳ 90K אם יש לכם הערות שלחו כעת כי אני מקווה עד סוף שבוע לסיים את העיקר ואח"כ להשאיר את זה בגיטאהב למי שרוצה להמשיך, ניתן לשלוח לי בקשת הצטרפות ואאשר
@otzaria-bot אתה גם יכול להעיר ולהאיר

-
איש-שלו כתב:
'עינים למקרא'
על דרך אמרו "כִּי עַל־כֵּן יָדַעְתָּ חֲנֹתֵנוּ בַּמִּדְבָּר וְהָיִיתָ לָּנוּ לְעֵינָיִם" (במדבר, פרק י)סליחה שאני מעלה שוב את הענין החשוב.
השם 'תמונ"ך' - לענ"ד נשמע פחות מכבד וענייני.
מה גם שהוא מביא מידע הרבה יותר רחב מאשר רק תמונות. [גם אם תמונה שווה אלף מילים, כאן יש ערך גדול למידע המצורף].כשהראתי לת"ח גדול שליט"א את התוספים הנכבדים והמועילים [במיוחד את גבולות הארץ וקידוש החודש...] הוא התפעל ונהנה.
כשהראתי לו את התוספים המביאים מידע כמו התוסף דידן - הוא התעניין ושאל אם יש גם על הגמרא...
ובכל זאת - כשראה את השם תמונ"ך - היה משונה בעיניו. -
שומע
בעזרת השם אני ינסה לשנות את השם, אם ז הלא יהיה מורכב מדאי לקלוד וישאר לי זמן... השאלה אם זה עומד להיות גם למשנה ותלמוד אם השם למקרא מתאים ??@איש-שלו ענה לי בהקדם!!
לגבי הגמרא אני מעונין במקור, אבל אין לי זמן לזה, תוכל לראות בגירסא החדשה שיש כבר מקום מוכן בשביל זה!!
אתה מוזמן להטרף לעריכה בגיטאהב יש שם כבר הורואת מפורטות מה לעשות רק תבקש גישה ותתן לקלוד שלך להמשיך את העבודה,
אני מתכנן לנסות להעלות את זה לאתר של @אברהם-mch ואם הוא יתרצה אולי יש סיכוי שזה יתקדם יותר ...@איש-שלו תודה על הערות בבקשה אם יש לך עוד תשלח במהירות או שתעלה ישר לגיטאהב ככה קלוד יראה את זה אוטומטית..
-
הורידו את הגירסא המועדכנת
באזור האישי (שנבנה על רעיון שהצעתי בעבר לבעל הכלי קודש הרה"ג @pcinfogmach ) יש מה חדש עם יומן השינוים! -
הורידו את הגירסא המועדכנת
באזור האישי (שנבנה על רעיון שהצעתי בעבר לבעל הכלי קודש הרה"ג @pcinfogmach ) יש מה חדש עם יומן השינוים! -
איש-שלו כתב:
'עינים למקרא'
על דרך אמרו "כִּי עַל־כֵּן יָדַעְתָּ חֲנֹתֵנוּ בַּמִּדְבָּר וְהָיִיתָ לָּנוּ לְעֵינָיִם" (במדבר, פרק י)סליחה שאני מעלה שוב את הענין החשוב.
השם 'תמונ"ך' - לענ"ד נשמע פחות מכבד וענייני.
מה גם שהוא מביא מידע הרבה יותר רחב מאשר רק תמונות. [גם אם תמונה שווה אלף מילים, כאן יש ערך גדול למידע המצורף].כשהראתי לת"ח גדול שליט"א את התוספים הנכבדים והמועילים [במיוחד את גבולות הארץ וקידוש החודש...] הוא התפעל ונהנה.
כשהראתי לו את התוספים המביאים מידע כמו התוסף דידן - הוא התעניין ושאל אם יש גם על הגמרא...
ובכל זאת - כשראה את השם תמונ"ך - היה משונה בעיניו.כשהראתי לת"ח גדול שליט"א את התוספים הנכבדים והמועילים [במיוחד את גבולות הארץ וקידוש החודש...] הוא התפעל ונהנה.
ובכל זאת - כשראה את השם תמונ"ך - היה משונה בעיניו.צודק בהחלט. לא צריך להיות ת"ח גדול בשביל לראות את זה.
זה שם שמעורר קונטציה דתלי"ת משהו, ואידך זיל גמור.בלי לזלזל ח"ו במפתח היקר, ובחשיבות וביופי של התוסף
-
@חד-בדרא כמה הארות והערות
א. כפתור ההארות לא עובד

ב. ילמדנו רבנו הרי אם השם הוא תמונ"ך אז מה העניין שישנם דברים בלי תמונות [לדוגמא כל הסוכה ולולב ללא תמונות]
ג. עדין האייקונים מיושנים

@eli8565 בפיתוח אל דאגה ...
@יאיר-דניאל אתה צודק בכל מילה אבל זה מה שעלה במוחי, אם כי שלא קיבלתי שם לענים אמנם עינים למקרא זה מדהים אבל מתאים רק לת"ך וכעת זה כבר לא, כעת אני שוקל על מקרא מפורש אשמח להתנגודיות או שמות מקבילים,
אגב @י.-פל. @יאיר-דניאל תוכל למחוק את התוסף אישים כבר הכל יש בתוסך החדש
גם מומים סוכה וחולין מקוה שיושלם בקורב לבפנים ותוכל למחוק אותם לשמחת כולם ו @יהודי-צעיר -
@eli8565 בפיתוח אל דאגה ...
@יאיר-דניאל אתה צודק בכל מילה אבל זה מה שעלה במוחי, אם כי שלא קיבלתי שם לענים אמנם עינים למקרא זה מדהים אבל מתאים רק לת"ך וכעת זה כבר לא, כעת אני שוקל על מקרא מפורש אשמח להתנגודיות או שמות מקבילים,
אגב @י.-פל. @יאיר-דניאל תוכל למחוק את התוסף אישים כבר הכל יש בתוסך החדש
גם מומים סוכה וחולין מקוה שיושלם בקורב לבפנים ותוכל למחוק אותם לשמחת כולם ו @יהודי-צעיר -
@איש-שלו מקרא מפורש הכוונה פיורש של מה שאתה קורא ולא רק מקרא כך לענ"ד, עכ"פ לגופו של ענין אתה חשוב שעדין עדיף עינים למקרא גם אם זה כולל את הש"ס? אם אתה אומר לי כן ועוד אחד אולי @י.-פל. @יאיר-דניאל @יום-חדש-מתחיל או אחר אני מוכן אשמח לדעת בקרוב
-
עדין באישים נשאר הרבה פסוקים שלא מקושרים נכון כמו בחנוך שמעורבב שם הפסוקים והדרשות וכן ברעו הפסקים מובאים פעמיים.
וכן יש ערכים כפולים שביפת כתוב בבניו גם יון וגם יוון וזה שתי ערכים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות