שיתוף | תגובות | תמונ"ך
-
@צבי-דורש-ציון בוחרים מילה קליק ימי ולמטה יש זהה בתמונך
@יאיר אה, עכשיו ראיתי, פשוט בחרתי קטע ולא מילה
-
חד-בדרא כתב:
מומים על בכורות - באמצע לארוז נתקע לי כל הזמן
בשעה טובה נארז חלקית ראה בפרסום
לא אכפת לי להעלות לגיטאב - אבל מה הלאה, מה התכנון שלך?
איך ידווח על טעיות וכדו', יעשו PR? נראה לי מסובך מעטידוחו בגיטאהב ויהיה הרשאה לכולם לערוך להוריד לAI שלהם לתקן ולחזיר ולסמן כתוקן
לא שייך??חד-בדרא כתב:
איך ידווח על טעיות וכדו', יעשו PR? נראה לי מסובך מעטידוחו בגיטאהב ויהיה הרשאה לכולם לערוך להוריד לAI שלהם לתקן ולחזיר ולסמן כתוקן
לא שייך??. אין דבר כזה לעשות הרשאה לכולם, אפשר לצרף אחד אחד בתור עורך במאגר.
בכל מקרה לא תרצה שאנשים יערכו ככל העולה על רוחם וזה יכנס אוטמטית - אין לך כך שום שליטה על התוכן שםהרה"ג @י.-פל. יש לך אולי רעיון לזה כיצד ?
-
@יאיר אה, עכשיו ראיתי, פשוט בחרתי קטע ולא מילה
@צבי-דורש-ציון הי לא גם בבחירת קטע זה אמור לעבוד לא עובד לך בקטע שלם?
-
חד-בדרא כתב:
בכל מקרה לא תרצה שאנשים יערכו ככל העולה על רוחם וזה יכנס אוטמטית - אין לך כך שום שליטה על התוכן שםהרה"ג @י.-פל. יש לך אולי רעיון לזה כיצד ?
חד-בדרא כתב:
למה לא שליחת תיקונים למייל שלך?
יש api פתוח. -
חד-בדרא כתב:
למה לא שליחת תיקונים למייל שלך?
יש api פתוח. -
@י.-פל. כי אני לא בטוח שאוכל להמשיך לתחזק בלי אינט' בבית מסובך הגישה לבינה וגם המנוי שלי בדרך להיגמר לע"ע ואני רוצה להוסיף אנשים שיתנדבו מדי פעם לעזור בזה...
-
-
@צבי-דורש-ציון הי לא גם בבחירת קטע זה אמור לעבוד לא עובד לך בקטע שלם?
-
המפה בזיהוי מקומות, לא מספיק מבהירה את המיקום:
כשכל הארץ ריקה ויש רק סימון על איזה מקום לא קולטים איפה זה, סמוך לירושלים? לשומרון?
[תדממין את זה על מיקום בימינו שאני מראה לך אותו על המפה בלי להראות מה ליד
כדאי להוסיף במפה גופה סימון של מקומות קבועים וידועים, ועליה ינתן הסמן של ערך המקום אותו אני בודק -
@חד-צורבא 'יהלום' נוהג לצמוח או לדבר?
-
@חד-צורבא 'יהלום' נוהג לצמוח או לדבר?
@צדיק-וטוב-לו לא ידעתי שהוא מייצג את כל הדוממים, מדבריך נראה שהבית שלך ממש יקר

-
כעת הזיהוי בספריה מזעזע הוא כותב על במחנה -חנה וכדו' ביקשתי ממנו לשנות הוא כתב לי על כך חלק בפוסט הרה"ג @י.-פל. וכן הרה"ג @pcinfogmach אשמח אם תוכלו לעבור מלמעלה כשיש לכם זמן לראות אם הוא לא מקשקש,
או שאולי @פלמנמוני ניתן לבנות חלקית על המנוע זיהוי של אוצריא יעזור איכשהוא?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות