המלצה | בקשה מכל יוצרי התוספים היקרים - לא להיות תלויים בחיבור לרשת
-
@איש-שלו מה תעשה עם תוספים שמעצם ענינם מוכרחים להיות מחוברים
כגון דיווח באגים (אולי ע"י שיחת טלפון...) עיון ההלכה (מה אפשר לעשות שהם לא כותבים את כל השאלות לשנתיים הקרובות)
אני חושב שכך זה כל התוספים המחוברים לרשת
היחיד שאויל אפשר להמיר ללא מחובר זה נקדן דיקטה שאולי אפשר להשתמש בתוכנה שיצר אחד במתמחים, אם הוא ירשה להשתמש בזה
אתה חושב שעדיף שבכלל לא יהיו כאלו תוספים?
ד"א לכן עבדתי על חנות תוספים אופליין להנגיש את בשורת התוספים גם ליהודים קדושים שאינם מחוברים לרשת@איש-שלו מה תעשה עם תוספים שמעצם ענינם מוכרחים להיות מחוברים
כגון דיווח באגים ...לע"ד יש חילוק בין שימוש במידע המגיע מן הרשת לבין שליחה בעלמא,
כמו עדכוני תוכנה וספרייה, דיווח על טעויות וכן דיווח על באגים.
כל אלה הם בכלל השימוש בתקשורת ברקע, כמו עדכוני מייקרוסופט [ולכל היותר כמו דוא"ל].
זה אולי נראה חילוק דק, אבל נ"ל שההרגשה שונה בתכלית. -
@איש-שלו מה תעשה עם תוספים שמעצם ענינם מוכרחים להיות מחוברים
כגון דיווח באגים ...לע"ד יש חילוק בין שימוש במידע המגיע מן הרשת לבין שליחה בעלמא,
כמו עדכוני תוכנה וספרייה, דיווח על טעויות וכן דיווח על באגים.
כל אלה הם בכלל השימוש בתקשורת ברקע, כמו עדכוני מייקרוסופט [ולכל היותר כמו דוא"ל].
זה אולי נראה חילוק דק, אבל נ"ל שההרגשה שונה בתכלית.@איש-שלו לענ"ד אי אפשר לעשוץ באופן גורף, היות שיש תוספים שמעצם מטרתם נצרכים לגישה.
מה שכן:- תגית ייחודית לכל תוסף שאינו נצרך לרשת. ('אשרינו' 'טהרנו' או כל כינוי אחר)
- כל תוסף שניתן להופכו לאופ-ליין, ליצור לכה"פ גירסא כזו. (נניח לתוסף של 'דומם בתנ"ך' - ליצור גירסא שתכלול הכל אופליין)
-
@איש-שלו לענ"ד אי אפשר לעשוץ באופן גורף, היות שיש תוספים שמעצם מטרתם נצרכים לגישה.
מה שכן:- תגית ייחודית לכל תוסף שאינו נצרך לרשת. ('אשרינו' 'טהרנו' או כל כינוי אחר)
- כל תוסף שניתן להופכו לאופ-ליין, ליצור לכה"פ גירסא כזו. (נניח לתוסף של 'דומם בתנ"ך' - ליצור גירסא שתכלול הכל אופליין)
-
תגית ייחודית לכל תוסף שאינו נצרך לרשת. ('אשרינו' 'טהרנו' או כל כינוי אחר)
תדמיין איך זה יראה....
@אברהם-mch מה הבעיה?
כמו שיש בטא וכד' יהיה 'אופ-ליין' או 'אאוטנט' או 'טהרנו' - מה שיחליטו בעלי הבית דאתר"ק הדין. -
אני רוצה להדגיש:
אוצריא, היא first offline, ואוצריא מקדשת ונבנתה במיוחד למען האברכים הקדושים והטהורים, אשר זכו להנזר ואינם מחוברים לרשת.
וכמאמר nf: גם אינטרנט מסונן - מסוכן.
ולכן, אני מבקש מכל יוצרי התוספים:- תוסף שאינו נצרך לחיבור לרשת, אנא שלא יבקש גישה.
- גם תוסף שנצרך לזה, ישתדל שלא להבליט את הצורך.
תוסף שהוא תורני בעיקרו, והדרישה לרשת היא במהותו (כגון נקדן דיקטה), יוכל להיות כך. אך תוסף שאי״ז ממהותו, אנא בל נחטא לנפש האברך!!!
@יאיר-דניאל מבחינתי, מהיום והלאה אלו כללים מחייבים להעלאת תוסף לחנות. השתדל לשמור עליהם.
כקריינא, אף אני בל״נ אסיר את החיבור מ׳עיון ההלכה׳, שהלא בין כה וכה אני מעדכן את התוסף עם המבחן החדש, יתכבד הלומד ויעדכן את התוסף עצמו... התוסף, יהיה ללא חיבור לרשת!
-
אני רוצה להדגיש:
אוצריא, היא first offline, ואוצריא מקדשת ונבנתה במיוחד למען האברכים הקדושים והטהורים, אשר זכו להנזר ואינם מחוברים לרשת.
וכמאמר nf: גם אינטרנט מסונן - מסוכן.
ולכן, אני מבקש מכל יוצרי התוספים:- תוסף שאינו נצרך לחיבור לרשת, אנא שלא יבקש גישה.
- גם תוסף שנצרך לזה, ישתדל שלא להבליט את הצורך.
תוסף שהוא תורני בעיקרו, והדרישה לרשת היא במהותו (כגון נקדן דיקטה), יוכל להיות כך. אך תוסף שאי״ז ממהותו, אנא בל נחטא לנפש האברך!!!
@יאיר-דניאל מבחינתי, מהיום והלאה אלו כללים מחייבים להעלאת תוסף לחנות. השתדל לשמור עליהם.
כקריינא, אף אני בל״נ אסיר את החיבור מ׳עיון ההלכה׳, שהלא בין כה וכה אני מעדכן את התוסף עם המבחן החדש, יתכבד הלומד ויעדכן את התוסף עצמו... התוסף, יהיה ללא חיבור לרשת!
-
-
אם נבקש את הנקדן שהופץ במתמחים זה יוכל לעבור באוצריא?
כבר כתבתי: תוסף תורני שמהותו תלויה בחיבור לרשת, מקובל עלי - כולל הנקדן. בגלל שזה מבוסס ai, ואין דרך להריץ זאת במחשב.
אבל סתם כך, אין צורך... -
אם נבקש את הנקדן שהופץ במתמחים זה יוכל לעבור באוצריא?
כבר כתבתי: תוסף תורני שמהותו תלויה בחיבור לרשת, מקובל עלי - כולל הנקדן. בגלל שזה מבוסס ai, ואין דרך להריץ זאת במחשב.
אבל סתם כך, אין צורך... -
- זה חצי ג'יגה.
- יש מישהו שמשתמש בזה בצורה מסודרת ויכול להגיד התרשמות?
(כמה מאמץ דורש מהמחשב, ועד כמה התוצאה מדויייקת ומוצלחת)
-
כתבתי לו.
בואו נשמור על השרשור הזה נקי, בסדר?
עדכון: אמר שיבצע!
@יהודה-זקש תוציא עדכון דחוף לחנות שלך, בו המשתמש ישאל האם הוא מעוניין להוריד תוספים שגודלם מעל x מגה. -
כתבתי לו.
@יהודה-זקש תוציא עדכון דחוף לחנות שלך, בו המשתמש ישאל האם הוא מעוניין להוריד תוספים שגודלם מעל x מגה. -
כתבתי לו.
@יהודה-זקש תוציא עדכון דחוף לחנות שלך, בו המשתמש ישאל האם הוא מעוניין להוריד תוספים שגודלם מעל x מגה.@יהודה-זקש תוציא עדכון דחוף לחנות שלך, בו המשתמש ישאל האם הוא מעוניין להוריד תוספים שגודלם מעל x מגה.
מה המטרה?
-
@יהודה-זקש תוציא עדכון דחוף לחנות שלך, בו המשתמש ישאל האם הוא מעוניין להוריד תוספים שגודלם מעל x מגה.
מה המטרה?
@יהודה-זקש תוציא עדכון דחוף לחנות שלך, בו המשתמש ישאל האם הוא מעוניין להוריד תוספים שגודלם מעל x מגה.
מה המטרה?
שלא ישקול מאה ג׳יגה...
-
מה המטרה?
שלא ישקול מאה ג׳יגה...
-
מה המטרה?
שלא ישקול מאה ג׳יגה...
-
י י. פל. התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות