מדריך | שימוש מושכל בבינה מלאכותית - הדרכה קצרה איך להנפיק יותר מהבינה
-
חשוב לך מאוד שהתוסף יהיה מ ו ש ל ם
פעם אחת אני מסיים לעבוד עליו ולא נוגע בו יותר לעולם
-
-
לדעתי לא זו הדרך
הסיבה היחידה שעשיתי את זה, זה כי זה מאד נצרך לי ולא היה מישהו אחר
אין לי זמן להתחיל להתעסק בתוספים, ודיי שברתי הרגלים שכבר קניתי בעבר כדי שזה יגמר(אבסורד...)בכל מקרה זה יוצא כגרסה מושלמת ואני לא מתעסק עם זה יותר לעולם חוץ משימוש
-
לדעתי לא זו הדרך
אין לי זמן להתחיל להתעסק בתוספים, ודיי שברתי הרגלים שכבר קניתי בעבר כדי שזה יגמר(אבסורד...)בכל מקרה זה יוצא כגרסה מושלמת ואני לא מתעסק עם זה יותר לעולם חוץ משימוש
-
אולי תפרט מה התוסך והיכן אתה תקוע?
תוסף לקניין הרגלים, אני תקוע בזה שזה ניהיה מפלצת וכל הודעה מסיימת לי את כל הטוקנים שיש לי בגרסה החינמית בclaude
-
לדעתי לא זו הדרך
-
-
זה אומר שהתקר הוא בהחלטה שאתה חייב לגמור כדי לחזור למה ששברת
מחילה לא הבנתי
-
@הלומד
אתה תקוע בלופ -
אתה תקוע בלופ
תסביר
@הלומד
אתה חייב לגמור כדי שלא תצטרך להתעסק עם זה עוד וזה גורם לך להתעסק עם זה עוד יותר כי הרי אתה חייב לגמור אבל אתה חייב לגמור כדי לא להתעסק אבל אתה חייב להתעסק כדי לגמור וכן הלאה
אולי זה מסר שהיה יותר מתאים באישי אבל יש המון מפתחים שנופלים בפח הזה אז אולי יהיה לתועלת ציבורית ההערה הזו גם אם זה לא רלונטי אליך -
@הלומד
אתה חייב לגמור כדי שלא תצטרך להתעסק עם זה עוד וזה גורם לך להתעסק עם זה עוד יותר כי הרי אתה חייב לגמור אבל אתה חייב לגמור כדי לא להתעסק אבל אתה חייב להתעסק כדי לגמור וכן הלאה
אולי זה מסר שהיה יותר מתאים באישי אבל יש המון מפתחים שנופלים בפח הזה אז אולי יהיה לתועלת ציבורית ההערה הזו גם אם זה לא רלונטי אליך@pcinfogmach
כן עד שיגמר, בגדול ברוך ה' הקדוש ברוך בנה לי "שומר זמן" נקרא לזה שכל כמה הודעות אני חסום ל5 שעות
הבעיה מתחילה שפתחתי את המחשב ואז לוקח זמן עד שאני עובר לספר...בקיצור אני מסיים עם זה כמה שיותר מהר וחוזר ללו"ז שהיה לי לפני שהתחלתי לעבוד עליו
-
@pcinfogmach
כן עד שיגמר, בגדול ברוך ה' הקדוש ברוך בנה לי "שומר זמן" נקרא לזה שכל כמה הודעות אני חסום ל5 שעות
הבעיה מתחילה שפתחתי את המחשב ואז לוקח זמן עד שאני עובר לספר...בקיצור אני מסיים עם זה כמה שיותר מהר וחוזר ללו"ז שהיה לי לפני שהתחלתי לעבוד עליו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות