להורדה | אישים בתנ"ך
-
בבניה, בנתיים לראות...
בהמשך יעלה פוסט בסודר..העיצוב קצת שונה
נוספו קישורים בין האנשים ואפשרות לערוך ולשלוח תיקונים -
בבניה, בנתיים לראות...
נוספו קישורים בין האנשים ואפשרות לערוך ולשלוח תיקוניםפוסט זה נמחק! -
בבניה, בנתיים לראות...
נוספו קישורים בין האנשים ואפשרות לערוך ולשלוח תיקוניםבבניה, בנתיים לראות...
נוספו קישורים בין האנשים ואפשרות לערוך ולשלוח תיקוניםאם זה בבניה - תעביר לדיונים.
בכל מקרה, המלצה לשיפור - תגדיר שמה שאין עליו מידע - זה פשוט לא יוצג.

-
ח חד בדרא העביר נושא זה מ- תוספים לאוצריא - פרסום ב-
-
בבניה, בנתיים לראות...
נוספו קישורים בין האנשים ואפשרות לערוך ולשלוח תיקוניםאם זה בבניה - תעביר לדיונים.
בכל מקרה, המלצה לשיפור - תגדיר שמה שאין עליו מידע - זה פשוט לא יוצג.

@יאיר-דניאל העברתי
לגבי שלא יוצג אני מתלבט כי כךזה יגרום לאנשים להוסיף ולשלוח לי (יש אפשרות עריכה למעלה) -
עדכון גירסא
com.chadbedera.peopleguide-2.4.1.otzplugin
אשמח לשמוע את חוות הדעת של הציבור כמה זה באמת שימושי ויעיל לפי שאני ממשיך הלאה
עברתי כעת לנביא שם האנשים פחות מוכרים למי שלא שנה ושילש... ויותר יוכל לעזר למי שפותח פסוק ולא בדיוק יודע מי מול מי
אשמח לדעת האם יש צורך להמשיך את זה -
@חד-בדרא עדיין לא השתמשתי בפועל, אבל להשערתי יבוא אצלי לידי שימוש רב. בעבר אם נתקלתי בגמרא בשם לא מוכר עשיתי חיפוש בתנ"ך ולקח לי זמן לקרוא מסביב כדי להבין במי מדובר. התוסף שלך יכול לקצר את התהליך הזה ולעזור להתמקד בעיקר.
-
כמו כן אם מישהו ( @פלמנמוני @יאיר-דניאל @י.-פל. @יום-חדש-מתחיל @pcinfogmach ) ידריך אותי כיצד לחלץ את האנשים מהתנ"ך בספריה בצורה יבזבז כמה שפחות טונקנים אני יעשה כי ככה זה ממש עבודת נמלים לקרוא פרק אחרי פרק וזה לוקח...
-
כמו כן אם מישהו ( @פלמנמוני @יאיר-דניאל @י.-פל. @יום-חדש-מתחיל @pcinfogmach ) ידריך אותי כיצד לחלץ את האנשים מהתנ"ך בספריה בצורה יבזבז כמה שפחות טונקנים אני יעשה כי ככה זה ממש עבודת נמלים לקרוא פרק אחרי פרק וזה לוקח...
אנסה בל"נ.
תזכר אותי לאחר ת"ב, שה' יהפוך לנו אותו לשמחה. -
@חד-בדרא לדעתי תוכל להעזר בתוסף ביוגרפיות+ של @יאיר-דניאל יש בו רשימה של אישיים מהתנ"ך.
-
רשימה חלקית לא של כל! האנשים
והעתי אותו לAI אבל אני לא בטוח שוה אלגמיר הבין את כוונתי רק חלקית -
@חד-בדרא יש בספריא במאגרים שלה...
-
@חד-בדרא יש בספריא במאגרים שלה...
ואתה מבין שהתיאורים שם זבל, כן?!
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות