הצעת ייעול | הנגשת אוצריא לאופליין
-
עד כמה שהבנתי התוכנה אמורה להיות גם ואלי אפילו בעיקר לאברכים קלאסיים בכוללים, עד כמה שידוע לי לרובם אין אינטרנט נגיש ברמה יומיומית, זאת אומרת שאין להם את האפשרות לפתוח את אוצריא במצב אונליין לעדכן תוכנה לעדכן DB ולעדכן תוספים, נכון שיש את האופציה השניה של הורדה ידנית אבל ב"ה שישנם המון אברכים שאין להם הבנה אפי' קטנה במחשבים ולך תסביר להם איפה להחליף את הDB, חשבתי אולי כבודכם יועילו בטובם לעשות שיהיה אפשרות להוריד קובץ DB עם בקובץ התקנה אוטומטית וכן קובץ שיכיל את כל עדכוני התוספים וגם הוא יעדכן אוטומטית את כל התוספים המותקנים.
@י.-פל. @פלמנמוני -
@אברהם-mch במקום להוריד כל פעם את הפול...
היה פה כבר כמה וכמה פעמים שאמרו למשהו שיוריד את הDB המעודכן, ובמיוחד שלא כל יומיים יוצא עדכון גרסה לתוכנה אבל לספריה כן ולא מעדכנים את הפול עם הגרסה החדשה -
@אברהם-mch במקום להוריד כל פעם את הפול...
היה פה כבר כמה וכמה פעמים שאמרו למשהו שיוריד את הDB המעודכן, ובמיוחד שלא כל יומיים יוצא עדכון גרסה לתוכנה אבל לספריה כן ולא מעדכנים את הפול עם הגרסה החדשה -
מה שכן, כל מי שאין לו אינטרנט לא יקבל את הספרים החדשים שיתווספו כל יום שישי
ואם הסיפור עם הOCR יעבוד טוב בעזרת השם זה יכל להיות משמעותי מאד מעדכון לעדכון -
שיהיה אופציה להורדת ספריה מעודכנת, פשוט במקום להחליף בין הספריה הישנה לחדשה אז שיהיה קובץ התקנה אוטומטי, אופציה ב. שיהיה אפשרות להכניס את מס' עדכון הספריה שלי וירד לי קובץ עדכון לספריה עם כל מה שחסר לי - כמובן שגם הוא יהיה אוטומטי
-
E eli8565 סימן נושא זה כנפתר ב
-
חלק מההנגשה היא לדבר בעברית...
כל אברך ממוצע [לפני שנכנס פה לפורום] לא יודע מה זה DB ולא מבין מה ההבדל בין גירסת FULL לגירסה ניידת.
כמו"כ כדי שיהיה נגיש לכולם כדאי שיהיה דרייב עם הקבצים החדשים בלבד ועם קובץ TXT עם הסבר פשוט איך ומה להתקין.אם תהיה אפשרות של שליחה במייל חוזר של לינק מתאים [לדוגמא שליחת המילה התקנה מלאה תחזיר לינק לFULL] זה יאפשר לעוד רבים להבין את האוצר שבאוצריא.
-
חלק מההנגשה היא לדבר בעברית...
כל אברך ממוצע [לפני שנכנס פה לפורום] לא יודע מה זה DB ולא מבין מה ההבדל בין גירסת FULL לגירסה ניידת.
כמו"כ כדי שיהיה נגיש לכולם כדאי שיהיה דרייב עם הקבצים החדשים בלבד ועם קובץ TXT עם הסבר פשוט איך ומה להתקין.אם תהיה אפשרות של שליחה במייל חוזר של לינק מתאים [לדוגמא שליחת המילה התקנה מלאה תחזיר לינק לFULL] זה יאפשר לעוד רבים להבין את האוצר שבאוצריא.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות