בקשה | המשך הורדה מאותו מקום
-
כיום יש לי גרסא 95
הוא כותב לי שיש עדכון לספרייה כמובן הורדתי את העדכון
באמצע ההורדה נסגר התוכנה כך שההורדה נעצרה [גם בעדכון גרסה של התוכנה עצמה כשעשיתי שנמוך גרסא זה אותו דבר]
האם יש אפשרות לעשות שזה ימשיך מאותו מקום כי למשל הספרייה שוקלת 1 גיגה וזה סתם דורש הרבה ג'יגות בקו אלחוטי או רוחב פס בקו חוטי כך שאם הורדתי ובטעות [או בכוונה] נסגר אוצריא באמצע העבודה יהיה אפשרות להמשיך מאותו מקום ולא אצטרך להוריד הכל מהתחלה? -
כיום יש לי גרסא 95
באמצע ההורדה נסגר התוכנה כך שההורדה נעצרה [גם בעדכון גרסה של התוכנה עצמה כשעשיתי שנמוך גרסא זה אותו דבר]
האם יש אפשרות לעשות שזה ימשיך מאותו מקום כי למשל הספרייה שוקלת 1 גיגה וזה סתם דורש הרבה ג'יגות בקו אלחוטי או רוחב פס בקו חוטי כך שאם הורדתי ובטעות [או בכוונה] נסגר אוצריא באמצע העבודה יהיה אפשרות להמשיך מאותו מקום ולא אצטרך להוריד הכל מהתחלה?כרגע אין תמיכה ב-המשך הורדה (resume download) באוצריא. כשהתוכנה נסגרת באמצע הורדת הספרייה או עדכון — ההורדה מתחילה מחדש.
המלצה: פתח Issue ב-GitHub
זו בקשת פיצ'ר לגיטימית לחלוטין. כדאי לדווח עליה:
https://github.com/Otzaria/otzaria/issues/new
מה לכתוב בבקשה:
- תוצג גרסה 95
- הורדת עדכון ספרייה (1GB+) נעצרה באמצע כי התוכנה נסגרה
- בקשה: תמיכה ב-resume download — המשך הורדה ממקום העצירה, במקום התחלה מחדש
- הדבר חשוב במיוחד לגולשים עם אינטרנט איטי / אלחוטי
בינתיים — עקיפה ידנית אפשרית:
אם הבעיה חוזרת, אפשר להוריד את ספריית אוצריא ישירות מ-GitHub Releases ולהצביע לתוכנה על המיקום, במקום להוריד דרך ממשק התוכנה. כך יש שליטה מלאה על ההורדה (ואפשר להמשיך ממנהל ההורדות של הדפדפן).
-
כיום יש לי גרסא 95
האם יש אפשרות לעשות שזה ימשיך מאותו מקום כי למשל הספרייה שוקלת 1 גיגה וזה סתם דורש הרבה ג'יגות בקו אלחוטי או רוחב פס בקו חוטי כך שאם הורדתי ובטעות [או בכוונה] נסגר אוצריא באמצע העבודה יהיה אפשרות להמשיך מאותו מקום ולא אצטרך להוריד הכל מהתחלה? -
-
@יאיר-דניאל מה עניין שמיטה אצל הר סיני?
-
סליחה, התבלבלתי עם אישוז שהעליתי בעבר לגבי הורדה דרך התוכנה, אין באמת שום קשר לPR של הניווט...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות