הצעת ייעול | אוצריא כתוסף וורד
-
ישנה תוכנה מאוד מאוד יעילה בשם "תורת אמת לוורד" שהיא בעצם תוסף וורד שיש בה את כל מאגר הספרים של 'תורת אמת' וזה מאוד נוח למי שרוצה להכניס ציטוטים לסיכומים שלו וכדו', חשבתי אולי אפשר לעשות את זה גם לאוצריא וזה יתן מאגר ספרים ענק [הבעיה המרכזית עם 'תורת אמת' זה שכבר כמה שנים שאין עדכונים]
-
ישנה תוכנה מאוד מאוד יעילה בשם "תורת אמת לוורד" שהיא בעצם תוסף וורד שיש בה את כל מאגר הספרים של 'תורת אמת' וזה מאוד נוח למי שרוצה להכניס ציטוטים לסיכומים שלו וכדו', חשבתי אולי אפשר לעשות את זה גם לאוצריא וזה יתן מאגר ספרים ענק [הבעיה המרכזית עם 'תורת אמת' זה שכבר כמה שנים שאין עדכונים]
רעיון מעניין. תוסף Word לאוצריא יהיה שימושי במיוחד לכותבי שו"ת וחיבורים תורניים.
כדאי לפתוח Feature Request ב-GitHub:
https://github.com/Otzaria/otzaria/issuesכמה נקודות שכדאי לציין שם:
- הפנייה ל"תורת אמת לוורד" כמודל לחיקוי
- המקרה השימושי העיקרי: הכנסת ציטוטים ומקורות ישירות ממנהל התמלילים
- הבעיה שאין עדכונים לתורת אמת — מה שהופך את אוצריא לחלופה טבעית
מבחינה טכנית זה פרויקט נפרד (תוסף Office ב-JavaScript/TypeScript), לא חלק מאפליקציית Flutter עצמה — אבל בהחלט אפשרי.
-
@eli8565 מה רע בכלי קודש של @pcinfogmach ?
-
@eli8565 מה רע בכלי קודש של @pcinfogmach ?
-
@arieldaniely קח את זה
@חנניה יש לי את זה א. חסר בזה חיפוש ספר וחיפוש בתוך הספר ב. זית משום מה הפסיק עדכונים ולפי מה שהבנתי לאוצריא יש יותר אישורים לספרים אז ככה שהמאגר שלהם יותר גדול [ויגדל] ג. אתה מכיר את התוסף תורת אמת לוורד? יש בו משהו ממש נוח להעתקת ציטוטים בכלי קודש זה קצת יותר מסורבל
-
@חנניה יש לי את זה א. חסר בזה חיפוש ספר וחיפוש בתוך הספר ב. זית משום מה הפסיק עדכונים ולפי מה שהבנתי לאוצריא יש יותר אישורים לספרים אז ככה שהמאגר שלהם יותר גדול [ויגדל] ג. אתה מכיר את התוסף תורת אמת לוורד? יש בו משהו ממש נוח להעתקת ציטוטים בכלי קודש זה קצת יותר מסורבל
-
@eli8565 יש אפ' לחפש בתוך ספר עם @ אחרי מילות החיפוש.
באופן עקרוני הוא אמור לתמוך (אולי כרגע לא? בעיקרון זה כן. אם עכשיו לא, אז בהמשך כנראה) במסד של אוצריא -
@eli8565 יש אפ' לחפש בתוך ספר עם @ אחרי מילות החיפוש.
באופן עקרוני הוא אמור לתמוך (אולי כרגע לא? בעיקרון זה כן. אם עכשיו לא, אז בהמשך כנראה) במסד של אוצריא -
אשמח אם תתאר לי מה אתה אוהב בתורת אמת לוורד יותר מכתבי הקודש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות