בקשת מידע | רשיון אוצריא
-
-
השאלה היא למה הם בכלל בקשו קודם שינוי הרישיון?
כי גם קודם הרישיון לא אפשר זאת בצורה חלקה.
רישיונות זה נושא מסובך...
עברית-ai לא רוצים לאמן מודל ocr, בגלל הרישיון (המתירני!) של היברובוקס...@י.-פל. אב מה מונע מהם להשתמש בגרסאות ישנות?
PRIOR VERSIONS -------------- Versions of the original software released before this license took effect were licensed under the GNU General Public License version 3.0 (GPL-3.0). Copies obtained under that license remain available to their recipients under GPL-3.0; those previously granted rights are not revoked. This Personal Use License applies to the current and all later versions of the original software. -
כי תוכנה ידועה ביקשה לקחת את הספרים, לשלב בתוכנה שלה, ולהשאיר את החלק הזה בחינם.
עדיין אפשר לפתור את זה בקלות
ע"י הוספה בתנאי השימוש שהשימוש מותר רק לתוכנות שאינם עסקיות אף אם שכבה זו הם משאירים בחינםהתנאי שימוש הנוכחיים מאוד נוקשים ולא נפוצים כלל (בקוד פתוח)!
בבקשה תשקלו שוב את הענין!אני בטוח שזה גם רצון אלו שהשקיעו מאונם ומרצם במיזם הזה,
שזה יהיה ציבורי לגמרי ולא יהיה תלוי ברשות ובגחמות המנהלים (נכבדים ככל שיהיו)תחשבו לדוגמה אם ספריא (בלי להיכנס לנושא הספרים הבעייתיים) היתה מודיעה שכל שימוש ציבורי צריך את האישור שלה- כמה מיזמים היו נמנעים ע"י כך.
-
כי תוכנה ידועה ביקשה לקחת את הספרים, לשלב בתוכנה שלה, ולהשאיר את החלק הזה בחינם.
עדיין אפשר לפתור את זה בקלות
ע"י הוספה בתנאי השימוש שהשימוש מותר רק לתוכנות שאינם עסקיות אף אם שכבה זו הם משאירים בחינםהתנאי שימוש הנוכחיים מאוד נוקשים ולא נפוצים כלל (בקוד פתוח)!
בבקשה תשקלו שוב את הענין!אני בטוח שזה גם רצון אלו שהשקיעו מאונם ומרצם במיזם הזה,
שזה יהיה ציבורי לגמרי ולא יהיה תלוי ברשות ובגחמות המנהלים (נכבדים ככל שיהיו)תחשבו לדוגמה אם ספריא (בלי להיכנס לנושא הספרים הבעייתיים) היתה מודיעה שכל שימוש ציבורי צריך את האישור שלה- כמה מיזמים היו נמנעים ע"י כך.
-
-
-
@meir אני מבין שאתה לא שואל סתם מסקרנות.
יש לך כנראה אינטרס מסוים. אבל משום מה אתה שכל כך דוגל בשקיפות - לא רוצה לגלות אותו.
אז כן, בדיוק מהסיבה הזו - הוספנו את התנאים האלו!בוא נמקד את הדיון בשאלה הזו:
האם יש אי מישהו (שלא למטרות עסקיות) שביקש רשות ולא נתנו לו???
למיטב ידיעתי, והיא בהחלט טובה מאוד, אין כזו חי'.אז מה הסיפור שלך?
אולי יש לך מטרה נסתרת, וא"כ בדיוק את המטרה שלך אנחנו רוצים למנוע.
ודו"ק, כי כיסיתי טפחיים וגיליתי רק חצי טפח.
אם אתה תגלה את הטפחיים שלך, אז אולי ממילא יובנו הטפחיים שלנו...
ודו"ק היטיב. -
-
אני לא שומר לעצמי כלום, ולא רואה את עצמי כבעלים על משהו...
זה כן נקרא סוג של בעלות
כי תאורטית אתה יכול לקום מחר בבוקר ותחליט שאתה לא מסכים לאף גוף ציבורי להשתמש בזה.@יום-חדש-מתחיל ענה לך כפי שראוי לך, ואני לא מוצא שום צורך לבזבז על זה עוד זמן.
פרנסה טובה! -
-
ד דוד משה 1 נעל נושא זה ב-
-
@דוד-משה-1
אני פחות אוהב נעילות, כי אני לא רואה את עצמי ״בעל דבר״ או ״בעלים״ לומר משהו.
אבל אם נעלת - שוא״ת עדיף...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות