בירור | ספרים מגוגל בוקס (Google Books)
-
@פלמנמוני כלומר?
-
@חד-צורבא צריך למצוא משהו שנמצא באמריקה, נשמע לי מוזר לבקש מבן דוד שלי להוריד לי משהו מגוגל שם ולשלוח לי, יותר פשוט לשנות IP
-
@eli8565 אף אחד לא אמר לך לבקש מבן דוד סה"כ לבדוק אם יש בינינו איזה אמריקאי, ועכשיו אני חושב אולי כדאי לפרסם על זה גם בפורום לתורה, שם יש (לפחות כמה בודדים) אמריקאים אולי יסכימו לסייע בעניין
-
@eli8565 הרבה מאוד!!
כבר ביקשו המון פעמים לתרגם את התוכנה לאנגלית, כמו"כ ביקשו להוסיף זמני הלכה ללייקווד, ועוד הרבה מיילים מעניינים שאנחנו מקבלים.. -
@eli8565 הרבה מאוד!!
כבר ביקשו המון פעמים לתרגם את התוכנה לאנגלית, כמו"כ ביקשו להוסיף זמני הלכה ללייקווד, ועוד הרבה מיילים מעניינים שאנחנו מקבלים..@יום-חדש-מתחיל מצויין אז רק צריך לתרגם להם את השרשור הזה

תכלס איך מגיעים אליהם? -
@eli8565 שקלתי אם לכתוב כך אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון כי בסוף יש בזה שימוש רב תועלת גם ברוחנייס' חידושי תורה וכדו'
-
-
אז אם נוכל לסכם: אם משהו ישיג אמריקאי מה טוב אם לא @הלומד יאמר "אמר רבי בנימין" וימצא את הזמן לעשות VPN וכמובן אם יש למישהו אחר אפשרות מה טוב, והכי חשוב לעשות רשימת קניות מסודרת [אחרי הכל לא כל יום יוצאים לשופינג במנהטן]
[אחרי הכל לא כל יום יוצאים לשופינג במנהטן]
ה' יירחם !!!! אף פעם לא יוצאים לשופינג במקום הזה,
הודגש לפני כן כי השופינג יתבצע בליקווד בלבד !!!@eli8565 כתב בבירור | ספרים מגוגל בוקס (Google Books):
אם משהו יסיג אמריקאי
אנחנו מחפשים ’להשיג’ אותו ולא חלילה ’להסיג’

-
-
רוב הספרים של גוגל אוכסנו גם בארכיון האינטרנט. אפשר לסנן של לפי ספריות ולפי שפה ולקבל
https://archive.org/
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות