בקשה | הערות על התוסף יומא דהילולא
-
כן עכשיו ראיתי שזה באמת קישור למכלול פתחתי את הקובץ של התוסף
אולי אפשר לעשות שזה באמת יפתח את המכלול או שזה יבוטלאולי אפשר לעשות שזה באמת יפתח את המכלול או שזה יבוטל
יבוטל.
לדעתי לא כדאי לעשות קישור למכלול. -
@כח-התורה
שני הערות:
א.רבינו גרשום מופיע בטעות כאחרוני זמנינו...

ב. בעת מעבר לקרא עוד = זה קישור למכלול, וזה מוביל לשגיאה הבאה:

שני הערות:
א.רבינו גרשום מופיע בטעות כאחרוני זמנינו...אבל זה עדיין לא כמו מה שהופיע באיזה עלון לפני כמה שנים, בערך 'רבי עמרם חסידא', שהתערבב לו להפליא בין האמורא רבי עמרם חסידא לבין רבי עמרם חסידא מרבני הונגריא... , זה היה משהו משהו, ללקק את השפתיים, אני לא זוכר מדויק אבל בכיוון של: "נולד בפומבדיתא, ונטמן בהר הזיתים", וזו רק דוגמית מזערית, זה היה נפלא, וטרום עידן הבינה המלאכותית...

-
כאמור, התוכן עדיין בבניה [זה לא אומר שאי אפשר להעיר] וזה לוקח זמן להגיע לכל השמות, אף לשמות הבולטים, המאגר הבסיסי נלקח ממקום מסוים והפרמטרים שלו היו שונים, לכן מה שניתן היה לשלוף ברגע כבר נכנס ושאר הפרטים צריך לעבור אחד אחד
יחד עם זאת אנו מקוים להוסיף בעז"ה עוד פרטים ופריטים בהמשך, ועוד חזון למועד..
-
כאמור, התוכן עדיין בבניה [זה לא אומר שאי אפשר להעיר] וזה לוקח זמן להגיע לכל השמות, אף לשמות הבולטים, המאגר הבסיסי נלקח ממקום מסוים והפרמטרים שלו היו שונים, לכן מה שניתן היה לשלוף ברגע כבר נכנס ושאר הפרטים צריך לעבור אחד אחד
יחד עם זאת אנו מקוים להוסיף בעז"ה עוד פרטים ופריטים בהמשך, ועוד חזון למועד..
-
@eli8565 אין כזה דבר תיקון אונליין, מקסימום יש אפשרות דיווח, ולכן כתבתי שממילא אני עדיין באמצע עדכונים בסיסיים
@eli8565 אין כזה דבר תיקון אונליין, מקסימום יש אפשרות דיווח, ולכן כתבתי שממילא אני עדיין באמצע עדכונים בסיסיים
אז אולי יש אפשרות דיווח לכל שם בנפרד זאת אומרת שכשאני נכנס לרש"י יהיה כפתור דיווח וזה יהיה דיווח על רש"י וככה כל אחד יוכל להוסיף לך בצורה מסודרת חומר כדי שתכניס, מה שתחליט רק מנסה לייעל
-
אז אולי יש אפשרות דיווח לכל שם בנפרד זאת אומרת שכשאני נכנס לרש"י יהיה כפתור דיווח וזה יהיה דיווח על רש"י וככה כל אחד יוכל להוסיף לך בצורה מסודרת חומר כדי שתכניס, מה שתחליט רק מנסה לייעל
-
@eli8565 בעיקרון אין לי בעיה שידווחו, אבל לאן זה יגיע?
אולי @יאיר-דניאל ידע לומר מה ניתן לעשות
-
למייל שלך.
דבר איתי בפרטי אסביר לך איך -
כשהמפה במסך מלא ופותחים שם הוא לא נפתח (אבל אם יוצאים ממסך מלא מגלים שאותו רב פתוח)
אגב יש עוד גאונים שמופיעים באחרונים כי לא כתוב להם ד' בתחילה בשנת הפטירה.
ועוד נקודה שרב האי היה גאון ולא ראשון וצריך להעלות אותו לגאונים -
כשהמפה במסך מלא ופותחים שם הוא לא נפתח (אבל אם יוצאים ממסך מלא מגלים שאותו רב פתוח)
ועוד נקודה שרב האי היה גאון ולא ראשון וצריך להעלות אותו לגאוניםכשהמפה במסך מלא ופותחים שם הוא לא נפתח (אבל אם יוצאים ממסך מלא מגלים שאותו רב פתוח)
ועוד נקודה שרב האי היה גאון ולא ראשון וצריך להעלות אותו לגאונים -
ועוד נקודה שרב האי היה גאון ולא ראשון וצריך להעלות אותו לגאונים@יאיר-דניאל לגבי רב האי גאון, מקובל שהוא סוף הגאונים אז ה'מתכנת' תיכנת שבסוף 1038 יסתיים תקופת הגאונים וכך יצא שרב האי 'זכה' להיות מן הראשונים
כמובן שאתקן זאת
-
אין אפשרות דיווח עדיין אז אני מדווח פה,
אהרן הכהן א' אב 2487 לבריאת העולם,
הוא היחיד שמפורש בתורה יום מותו
וכן משה רבינו ז' אדר 2488 לבריאת העולם כמו שמבואר בחז"ל,
תודה רבה -
תודה רבה@מצפה-לישועת-ה אני יעדכן אותם
התוכנית שלי בעיקרון אחרי שאני יסיים לעדכן את כל השמות שברשותי [כ-600 במספר ואני רק ב1/10 מהדרך] להתחיל לעבור על עוד מאגרים מסודרים ולהוסיף את מה שחסר אצלי, ותאמין לי חסר עוד המון
-
תודה רבהתסדר את אדר ב', הוא מציג בכותרת את התאריך הנכון אבל היארצייטים מניסן
2487 לבריאת העולם
וכן לגבי משה רבינו,
התאריכים האלו לבריאת האדם שזה היום השישי לבריאת העולם,
אנחנו מונים לבריאת העולם שהתחיל בשנה שלפני כן, ולכן נחשב כשנה א', וא"כ התאריכים האלו דחויים בשנה.גם בעיתים לבינה זה מה שמצוין בתאריכים כאלו

ולפי מה שכתבת ששנת הארבעים לצאתם מארץ מצרים היתה ב88, אז הם יצאו בב'תמח

-
@arieldaniely
לכאורה לא יקרה.
יש משהו בדרך...
ימים יגידו.אולי יהיה אפשר למזג אותו עם התוסף ביוגרפיות לכדי תוסף אחד שיאגד את כלל רבותינו בכל הדורות?
לכאורה לא יקרה.
יש משהו בדרך...
ימים יגידו.התכוונת שבועות יגידו? יש חדש?
אם לא אולי כדאי לעדכן את הנראות של התוסף, הוא ממש מיושן -
אולי יהיה אפשר למזג אותו עם התוסף ביוגרפיות לכדי תוסף אחד שיאגד את כלל רבותינו בכל הדורות?
לכאורה לא יקרה.
יש משהו בדרך...
אם לא אולי כדאי לעדכן את הנראות של התוסף, הוא ממש מיושןאולי יהיה אפשר למזג אותו עם התוסף ביוגרפיות לכדי תוסף אחד שיאגד את כלל רבותינו בכל הדורות?
לכאורה לא יקרה.
יש משהו בדרך...
אם לא אולי כדאי לעדכן את הנראות של התוסף, הוא ממש מיושןאם זה היה תלוי בי וקשור אליי, לכאורה זה כבר היה עולה.
אבל זה תחת חסותו של הרב @י.-פל. שליט"א שעסוק בדברים יותר חשובים בנוגע לתוכנה, כך שזה קצת נדחק ככל הנראה מסדר יומו.לגבי הנראות = אתה מתכוון לתוסף יומא דהילולא?
לדעתי זה נראה בסדר גמור, אבל בכל מקרה זה תוסף של @כח-התורה, דבר איתו. -
אולי יהיה אפשר למזג אותו עם התוסף ביוגרפיות לכדי תוסף אחד שיאגד את כלל רבותינו בכל הדורות?
לכאורה לא יקרה.
יש משהו בדרך...
אם לא אולי כדאי לעדכן את הנראות של התוסף, הוא ממש מיושןאם זה היה תלוי בי וקשור אליי, לכאורה זה כבר היה עולה.
אבל זה תחת חסותו של הרב @י.-פל. שליט"א שעסוק בדברים יותר חשובים בנוגע לתוכנה, כך שזה קצת נדחק ככל הנראה מסדר יומו.לגבי הנראות = אתה מתכוון לתוסף יומא דהילולא?
לדעתי זה נראה בסדר גמור, אבל בכל מקרה זה תוסף של @כח-התורה, דבר איתו.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות