בירור | עדכון הספריה - כל יום מחדש?
-
אין מילים להודות על התוכנה, הספרייה, השדרוגים, התוספים.
מאז ששדרגתי לגירסה האחרונה 0.9.95,
בערך פעם ביום או יומיים כשאני פותח את "אוצריא"
מופיעה ההודעה הבאה:

הספריה שלי מעודכנת לגירסת ספרייה 12.
מה אני צריך לעשות?
כמה שאלות לצמצום האבחון:
כשמופיעה ההודעה ואתה לוחץ "עדכן" — מה קורה לאחר מכן?
- האם הורדה מתבצעת ונגמרת? גרסת הספרייה עולה מ-12?
- או שהכל נראה בסדר אך למחרת ההודעה חוזרת שוב?
שתי סיבות סבירות:
-
העדכון נכשל בשקט — התוכנה מנסה להוריד patch מעודכן, הורדה נכשלת (רשת, שרת, שגיאת SHA), ולכן בפתיחה הבאה היא מזהה שוב שהספרייה לא עודכנה.
-
גרסה 0.9.95 היא build ניסיוני (dev) — לפי המידע שיש לי, 0.9.95 הוא preview מענף
devולא הגרסה היציבה (שהיא 0.9.94). ייתכן שיש בה באג בזיהוי גרסת הספרייה שגורם להודעה לחזור גם אחרי עדכון מוצלח.
מה לנסות:
- לוודא שאתה מחובר לאינטרנט פתוח (אם NetFree — נסה מצב לא-מקוון בהגדרות כדי לבדוק אם זה משפיע)
- לאחר לחיצה על "עדכן", לבדוק בהגדרות > ספרייה אם מספר גרסת הספרייה אכן עולה
- אם הבעיה חוזרת גם אחרי עדכון מוצלח — זה ככל הנראה באג; כדאי לפתוח issue: https://github.com/Otzaria/otzaria/issues עם פירוט הגרסה (0.9.95) ומה קורה לאחר העדכון
-
אין מילים להודות על התוכנה, הספרייה, השדרוגים, התוספים.
מאז ששדרגתי לגירסה האחרונה 0.9.95,
בערך פעם ביום או יומיים כשאני פותח את "אוצריא"
מופיעה ההודעה הבאה:

הספריה שלי מעודכנת לגירסת ספרייה 12.
מה אני צריך לעשות?
-
@מתחזק
זו אשמתי המלאה, ואני מתנצל.
אני עושה שינויים, די הרבה, ואני יוצר עוד ועוד ספריות. ולכן אתה רואה את הבלאגן הזה... -
@מתחזק
אני עושה שינויים, די הרבה, ואני יוצר עוד ועוד ספריות. ולכן אתה רואה את הבלאגן הזה...אז השאלה האם לעדכן כל פעם מחדש או להמתין להודעה מיוחדת
אני לא חושב שיש טעם.
יש לך המון שיפורים בDB, אבל אתה פשוט לא רואה אותם - כי גרסת התוכנה שלך לא מעודכנת... -
@מתחזק
אני עושה שינויים, די הרבה, ואני יוצר עוד ועוד ספריות. ולכן אתה רואה את הבלאגן הזה...אז השאלה האם לעדכן כל פעם מחדש או להמתין להודעה מיוחדת
אני לא חושב שיש טעם.
יש לך המון שיפורים בDB, אבל אתה פשוט לא רואה אותם - כי גרסת התוכנה שלך לא מעודכנת...@מתחזק
אני לא חושב שיש טעם.
יש לך המון שיפורים בDB, אבל אתה פשוט לא רואה אותם - כי גרסת התוכנה שלך לא מעודכנת...למה?
יש לי 95
ואני עושה כל פעם עדכון מחדש -
@מתחזק
אני עושה שינויים, די הרבה, ואני יוצר עוד ועוד ספריות. ולכן אתה רואה את הבלאגן הזה... -
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות