בקשה | כמה נקודות
-
ראיתי עכשיו שהוסיפו מצב של מסך מלא אמיתי (לי לפחות זה חדש) ושאלתי בפי
- האם אפשר להסתיר גם את הסרגל העליון
- אם אפשר לעשות קיצור יעודי ולפחות ליציאה שהמקובל הוא מקש esc
עוד כמה נקודות - האם רק אני מרגיש שהסרגל הימני בתוכנה התרחב ? למה ?
- סתם מעניין אותי למה ביטלו את האפשרות של מירכוז שורת הטאבים
- ראיתי שבחלונית המפרשים הצבע שונה והמפרשים נמצאים על צבע כהה ועוד נקודה יש שהקישורים לא ככה זה בכוונה או באד וא"כ איפה הבאג במפרשים או בקישורים (לי אישית זה פחות נוח המצב הנוכחי במפרשים אבל זה כבר לשיקולכם)
והצעה נוספת (זכור לי שכבר דובר אבל אני לא זוכר מה יצא - יש אפשרות שהתוכנה תהיה עם צבעים יותר חדים ולא כמו עכשיו שהם מעורפלים משהו (בדגש על שאר הצבעים ולא הבררית מחדל שגם בו יש מה לשפר)
אשמח לדעת אם יש עוד מישהו שחושב כמוני בנקודה האחרונה
-
- ראיתי שבחלונית המפרשים הצבע שונה והמפרשים נמצאים על צבע כהה ועוד נקודה יש שהקישורים לא ככה זה בכוונה או באד וא"כ איפה הבאג במפרשים או בקישורים (לי אישית זה פחות נוח המצב הנוכחי במפרשים אבל זה כבר לשיקולכם)
והצעה נוספת (זכור לי שכבר דובר אבל אני לא זוכר מה יצא - יש אפשרות שהתוכנה תהיה עם צבעים יותר חדים ולא כמו עכשיו שהם מעורפלים משהו (בדגש על שאר הצבעים ולא הבררית מחדל שגם בו יש מה לשפר)
אם אפשר לעשות קיצור יעודי ולפחות ליציאה שהמקובל הוא מקש esc
מה לא טוב בF11?
האם רק אני מרגיש שהסרגל הימני בתוכנה התרחב ? למה ?
ראיתי שבחלונית המפרשים הצבע שונה והמפרשים נמצאים על צבע כהה ועוד נקודה יש שהקישורים לא ככה זה בכוונה או באד וא"כ איפה הבאג במפרשים או בקישורים (לי אישית זה פחות נוח המצב הנוכחי במפרשים אבל זה כבר לשיקולכם)
והצעה נוספת (זכור לי שכבר דובר אבל אני לא זוכר מה יצא
יש אפשרות שהתוכנה תהיה עם צבעים יותר חדים ולא כמו עכשיו שהם מעורפלים משהו (בדגש על שאר הצבעים ולא הבררית מחדל שגם בו יש מה לשפר) -
אם אפשר לעשות קיצור יעודי ולפחות ליציאה שהמקובל הוא מקש esc
מה לא טוב בF11?
האם רק אני מרגיש שהסרגל הימני בתוכנה התרחב ? למה ?
ראיתי שבחלונית המפרשים הצבע שונה והמפרשים נמצאים על צבע כהה ועוד נקודה יש שהקישורים לא ככה זה בכוונה או באד וא"כ איפה הבאג במפרשים או בקישורים (לי אישית זה פחות נוח המצב הנוכחי במפרשים אבל זה כבר לשיקולכם)
והצעה נוספת (זכור לי שכבר דובר אבל אני לא זוכר מה יצא
יש אפשרות שהתוכנה תהיה עם צבעים יותר חדים ולא כמו עכשיו שהם מעורפלים משהו (בדגש על שאר הצבעים ולא הבררית מחדל שגם בו יש מה לשפר) -
יש אפשרות שהתוכנה תהיה עם צבעים יותר חדים ולא כמו עכשיו שהם מעורפלים משהו (בדגש על שאר הצבעים ולא הבררית מחדל שגם בו יש מה לשפר)
אני גם כן מסכים עם זה שבנושא הצבעים והנגישות יש מה להוסיף,
(היום בכל תוכנה בסיסית של קריאה ניתן לבחור צבע גופן צבע רקע וכדו', ובאמת שאני לא מבין מדוע עד עכשיו לא יישמו את זה)מה לא טוב בF11?
אין לא טוב (ולמי שלא יודע זה אגב קיים גם בכרום ובעוד תוכנות), רק שלמשל במחשבים ניידים זה מצריך גם fn וזה כבר פחות נוח,
אגב, משום מה כפתור היציאה ממסך מלא עובר לצד ימין, (יש משהו בזה שזה שם כדי שזה לא יזיז את כל הכפתורים של הדף, אבל היה עדיף להעביר את זה ליד הניווט ולהשאיר גם כן את הניווט במסך מלא)
-
יש אפשרות שהתוכנה תהיה עם צבעים יותר חדים ולא כמו עכשיו שהם מעורפלים משהו (בדגש על שאר הצבעים ולא הבררית מחדל שגם בו יש מה לשפר)
אני גם כן מסכים עם זה שבנושא הצבעים והנגישות יש מה להוסיף,
(היום בכל תוכנה בסיסית של קריאה ניתן לבחור צבע גופן צבע רקע וכדו', ובאמת שאני לא מבין מדוע עד עכשיו לא יישמו את זה)מה לא טוב בF11?
אין לא טוב (ולמי שלא יודע זה אגב קיים גם בכרום ובעוד תוכנות), רק שלמשל במחשבים ניידים זה מצריך גם fn וזה כבר פחות נוח,
אגב, משום מה כפתור היציאה ממסך מלא עובר לצד ימין, (יש משהו בזה שזה שם כדי שזה לא יזיז את כל הכפתורים של הדף, אבל היה עדיף להעביר את זה ליד הניווט ולהשאיר גם כן את הניווט במסך מלא)
-
@פלמנמוני עכשיו גיליתי שesc עובד ליציאה ממסך מלא, אבל רק אם אני לוחץ לפני זה בתוך הספר (לחיצה בסרגל לא מהני)
-
@חד-צורבא
גם בvlc צריך ללחוץ בתוך התוכנה כדי שלא יהיו בעיות עם הקיצורי מקשים לתוכנות אחרות שפתוחות ברקע.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות