בקשת מידע | מי מכיר מי יודע
-
יש לו נין מתן כהנא (אמנם לא חרדי בלשון המעטה), אבל מה נפסיד מלשלוח לו מייל?
לא חרדי ולא חבר כנסת.
מן הסתם המיילים אינם מגיעים אליו בכלל... -
ראה:
תיבת מייל אינו דבר שמשרת אנשים נורמליים. ישנם אנשים שמוכרחים מכח תפקידם להביט בתיבה זו.
אני אומר זאת מתוך נסיון רב ביצירת קשרים עם אנשים בעלי מכשיר טרף, הנחשבים לאנשים עסוקים. (החל מאנשי תקשורת, וכלה בצלמים וכדו'.)
לא סביר להניח שהוא יציץ בתיבת מייל, שאינו מחוייב מכח תפקידו להציץ שם. (הדבר מקביל בערך לחשבון המייל השמיני שלך, שאתה פתחת רק בשביל לאשר נתונים באיזה אתר כלשהו... מתי פתחת את תיבת המייל שם בפעם האחרונה??)
דרכי יצירת קשר אפשריים עם מתן כהנא (על פי חיפוש ai):
פייסבוק: Matan Kahana - מתן כהנא, X (טוויטר לשעבר): @MatanKahana, אינסטגרם: matankahana, לינקדאין: Matan Kahana.
על פי הפלטפורמה, הכי מתאים לפנות בוואצפ נרלי. אם יש מישהו שמכיר מישהו שיודע... אולי. -
ראה:
תיבת מייל אינו דבר שמשרת אנשים נורמליים. ישנם אנשים שמוכרחים מכח תפקידם להביט בתיבה זו.
אני אומר זאת מתוך נסיון רב ביצירת קשרים עם אנשים בעלי מכשיר טרף, הנחשבים לאנשים עסוקים. (החל מאנשי תקשורת, וכלה בצלמים וכדו'.)
לא סביר להניח שהוא יציץ בתיבת מייל, שאינו מחוייב מכח תפקידו להציץ שם. (הדבר מקביל בערך לחשבון המייל השמיני שלך, שאתה פתחת רק בשביל לאשר נתונים באיזה אתר כלשהו... מתי פתחת את תיבת המייל שם בפעם האחרונה??)
דרכי יצירת קשר אפשריים עם מתן כהנא (על פי חיפוש ai):
פייסבוק: Matan Kahana - מתן כהנא, X (טוויטר לשעבר): @MatanKahana, אינסטגרם: matankahana, לינקדאין: Matan Kahana.
על פי הפלטפורמה, הכי מתאים לפנות בוואצפ נרלי. אם יש מישהו שמכיר מישהו שיודע... אולי.@חבקוק ראה:
מטרת הפורום היא לקדם, לשפר, לייעל ולשכלל את תוכנת אוצריא ומחמת כן, אין להגיב לשואל - במענה ממנוע בינה מלאכותית לסוגיהם, במקום זאת, יש בפורום AI מובנה שאומן על מערכות אוצריא שמשתדל לתת מענה מדוייק לשאלות משתמשים. כמו כן אין להעלות פוסטים משלכם שנוסחו ע"י בינה מלאכותית, זה מספים ומוריד את הרמה.
-
עדכון בדבר מתן כהנא: @חנניה פנה אל אותה כתובת מייל שנתתי למעלה, והמייל לא מגיב, אחר בירור קצר שעשיתי מול מזכירות הכנסת התברר שזה בגלל שהוא כבר לא חבר כנסת ולכן אינו יכול להשתמש בחשבון המייל של הכנסת, ולכן ניתן לפנות אליו דרך דרכי יצירת קשר אזרחיות ולא ממשלתיות, כלומר וואצפ / טוויטר אינסטגרם וכו' וכו', היות וב"ה אין לי גישה לפלטפורמות אלו, אשמח אם מישהו שיש לו גישה יפנה אלי בפרטי.
-
יש לי כמה אנשים בסביבתי שמחוברים לרשתות החברתיות ויתכן שיסכימו לעשות זאת, אם מישהו יכול לתת לי את הפרטים הרלוונטים לפנייה ברשתות הללו בתוספת פנייה מסודרת וברורה אוכל לנסות לבקש ממישהו שיצור עמו קשר
-
נוסח שכתב @חנניה עבור מתן כהנא:
שלום כבודו!אני פונה בעניין ספריו של הסבא-רבה שלך, הרב אברהם סופר.
כידוע הסבא ז"ל הוציא ספרים רבים, בעבודה אישית ומאומצת, תוך פיענוח כת"י,
ופעל רבות להפצת ידע ומחקר לעם, ללמד ולהנגיש חכמה לכולם.
כעת אני מעוניין לשתף חלק מיצירותיו בפלטפורמה ייחודית,
המדובר בתוכנה משוכללת מאד וחינמית הכוללת מגוון רחב מאד של ספרי יהדות.
לצערי אני מתקשה מאד למצוא את בעלי הזכויות המתאימים ע"מ לבקש מהם את רשותם.
באשר נודע לי כי כבודו משתייך למשפחת המו"ל, אשמח אם יעזור לי לאתר את בעלי הזכויות, ולבקש את רשותם.
ניתן להתרשם מהתוכנה ומהפרויקט כאן.תודה רבה בשם עשרות אלפים המשתמשים בתוכנה! (עכ"ל).
בנוגע לשם שלו שם, אני לא יודע, אבל לא נראה לי שקשה להשיג (אמור להיות משהו כמו @MatanKahana) -
באשר נודע לי כי כבודו משתייך למשפחת המו"ל, אשמח אם יעזור לי לאתר את בעלי הזכויות, ולבקש את רשותם.
ניתן להתרשם מהתוכנה ומהפרויקט כאן.תודה רבה בשם עשרות אלפים המשתמשים בתוכנה! (עכ"ל).
בנוגע לשם שלו שם, אני לא יודע, אבל לא נראה לי שקשה להשיג (אמור להיות משהו כמו @MatanKahana) -
ניתן להתרשם מהתוכנה ומהפרויקט כאן.
צריך לתת קישורים או משהו
תוסיף בפוסט הקודם בשביל מי שישלח את זה
-
בנוגע לשם שלו שם, אני לא יודע, אבל לא נראה לי שקשה להשיג (אמור להיות משהו כמו @MatanKahana)> @אברהם-mch כתב:
בנוגע לשם שלו שם, אני לא יודע, אבל לא נראה לי שקשה להשיג (אמור להיות משהו כמו @MatanKahana)
https://x.com/MatanKahana?lang=he
-
@חבקוק ראה:
מטרת הפורום היא לקדם, לשפר, לייעל ולשכלל את תוכנת אוצריא ומחמת כן, אין להגיב לשואל - במענה ממנוע בינה מלאכותית לסוגיהם, במקום זאת, יש בפורום AI מובנה שאומן על מערכות אוצריא שמשתדל לתת מענה מדוייק לשאלות משתמשים. כמו כן אין להעלות פוסטים משלכם שנוסחו ע"י בינה מלאכותית, זה מספים ומוריד את הרמה.
@חבקוק ראה:
שותא דמר לא ידענא
אינני מכיר אותך, אך זה לראשונה איכפת לי מכך שאין לי 20 מוניטין. -
@חבקוק ראה:
שותא דמר לא ידענא
אינני מכיר אותך, אך זה לראשונה איכפת לי מכך שאין לי 20 מוניטין. -
@חבקוק ראה:
@חבקוק ראה:
האמת שלא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.
הוא אמר נתון מנסיון. דבר שהוכח אחר כך כנכון לגמרי כאן
בסוף ההודעה הוא הביא את השמות של הח"כ (חכל"ש) ברשתות החברתיות ע"פ AI. מה לא טוב בזה? -
@חבקוק ראה:
האמת שלא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.
הוא אמר נתון מנסיון. דבר שהוכח אחר כך כנכון לגמרי כאן
בסוף ההודעה הוא הביא את השמות של הח"כ (חכל"ש) ברשתות החברתיות ע"פ AI. מה לא טוב בזה?@יום-חדש-מתחיל זה היה נראה לי ניסוח של AI, בעיקר הפתיחה 'ראה:'
אבל כנראה שטעיתי, ואני מבקש בזאת את סליחתו של הרב @חבקוק על כך שפגעתי בו ברבים. -
@אברהם-mch סליחה על הבורות, אבל מה הם היום?
אפ' לדבר איתם?
בני כמה הם? וכו' -
@אברהם-mch סליחה על הבורות, אבל מה הם היום?
אפ' לדבר איתם?
בני כמה הם? וכו'@אברהם-mch סליחה על הבורות, אבל מה הם היום?
אפ' לדבר איתם?
בני כמה הם? וכו'ממתמידי פוניבז', ושם זה סוג של תפקיד בפנ"ע.
אפ' לדבר איתם, כן ודאי, אני ינסה להשיג את הפרטים שלהם, וכמובן לברר על הדרך האם הם אכן אלו שעסקו בזה ומי כיום עוסק בזה.
אם מענין אותך בני כמה הם, לדעתי בין 60 ל 75-80 -
@יום-חדש-מתחיל זה היה נראה לי ניסוח של AI, בעיקר הפתיחה 'ראה:'
אבל כנראה שטעיתי, ואני מבקש בזאת את סליחתו של הרב @חבקוק על כך שפגעתי בו ברבים. -
זה היה נראה לי ניסוח של AI, בעיקר הפתיחה 'ראה:'
לא דומה לא כמעט.
ובכלל, העובדה שה AI משתמש, אם משתמש, ב'ראה:', היא בגלל שיש אנשים שמשתמשים בזה והוא אומן על כאלה דברים... .
ובכלל, רבותי, קצת יותר כבוד הדדי לא יזיק כאן לאיש.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות