בקשה | גרסה 0.9.95 - בעיות עיצוביות בלבד!
-
'הצגת טקסט ברצף' - מעולה . תודה.
היתה אפשרות לקבוע כך כ'ברירת מחדל' [לכל הספרים / לספרים מסויימים] ? -
בחלונית ההדפסה, יש פאנל בשם "תצוגה מקדימה", יש בו שני בעיות:
- יש שם דברים לא קשורים - מפרשים הערות וכו'.
- לעניות דעתי זה לא אמור להיות כחלק מהגדרות ההדפסה, שיהיה אייקון של התצוגה מקדימה בצד שיפעיל או יסתיר אותה (כמו במסך ספריה), למה זה הגדרה כמו שאר הגדרות ההדפסה?!

בחלונית ההדפסה, יש פאנל בשם "תצוגה מקדימה", יש בו שני בעיות:
יש שם דברים לא קשורים - מפרשים הערות וכו'.
לעניות דעתי זה לא אמור להיות כחלק מהגדרות ההדפסה, שיהיה אייקון של התצוגה מקדימה בצד שיפעיל או יסתיר אותה (כמו במסך ספריה), למה זה הגדרה כמו שאר הגדרות ההדפסה?!תוקן
תצוגה מקדימה עבר לסרגל העליון: לחצן ניווט ותפריט דפים למעבר מהיר
מפרשים והערות עברו ל'טווח הדפסה' (שם קובעים מה להדפיס מהספר ויש אפשרות להוסיף מפרשים והערות) -
בבאג בעדכון הספריה, בעבר היה מסמן את סמל העדכון באדום - בגרסה האחרונה [גיליתי בדרך הקשה...] כבר לא, מה שהיה זה היה [לדעתי] יותר טוב.
-
ישנם קטעים בקישורים שמופיעים הפוך מהסדר שלהם במקור, וכן ישנם המופיעים כשני קישורים אע''פ שהוא טקסט המשך (רק קטע אחר).
וכן ישנם המופיעים כשני קישורים אע''פ שהוא טקסט המשך (רק קטע אחר).
תן דוגמא.
אני משער שאלו קישורי טווח: קישורים שמופיעים על כמה קטעים ביחד (מצוי, לדוגמא, בחינוך: המנ"ח מקושר להרבה קטעים יחד).
זה שיפור חדש, כך שאמורה להיות לך גרסה יחסית גבוהה של הDB (מעבר ל7, אולי 9). -
@הבל-הבלים לצערי יש לי קצת רקע בגרפיקה א. מרכוז גובה ב. אתה לא יכול למלאות את כל המרכז בלי למרכז, בגוגל זה לא ממלא אלא משהו בצד
-
@הבל-הבלים לצערי יש לי קצת רקע בגרפיקה א. מרכוז גובה ב. אתה לא יכול למלאות את כל המרכז בלי למרכז, בגוגל זה לא ממלא אלא משהו בצד
-
-
-
ב. אתה לא יכול למלאות את כל המרכז בלי למרכז
זה לא אמור להיות ממורכז.
ייתכן שזה לא מספיק מוצלח עכשיו, אבל מרכוז זה פשוט לא נכון.
ככה זה נראה רע בעין נראה לי שממורכז יהיה יותר נעים@הבל-הבלים כתב:
זה לא אמור להיות ממורכז.... מרכוז זה פשוט לא נכון.אין שום טעם לעשות ממורכז. זה מקום לכתוב תוכן, לא כותרת. ותוכן - מעצם הווייתו יכול להתארך ולמלא את התיבה, ולכן ניתן לו כל המרחב. הוא מתחיל בתחילת השורה בימין, ומתקדם כמה שיתקדם.
מרכוז עושים רק כשיש מילה העומדת בפני עצמה בתור מושג, שם, מספר [כגון בקוביות של הגדרות].לשבר את האוזן - קח דוגמא מעמוד ב'הגדרות' - שים לב מה ממורכב [סימנתי כמה בעיגול צהוב]. ומה מיושר לימין [סימנתי כמה במלבן תכלת].

-
@הבל-הבלים כתב:
זה לא אמור להיות ממורכז.... מרכוז זה פשוט לא נכון.אין שום טעם לעשות ממורכז. זה מקום לכתוב תוכן, לא כותרת. ותוכן - מעצם הווייתו יכול להתארך ולמלא את התיבה, ולכן ניתן לו כל המרחב. הוא מתחיל בתחילת השורה בימין, ומתקדם כמה שיתקדם.
מרכוז עושים רק כשיש מילה העומדת בפני עצמה בתור מושג, שם, מספר [כגון בקוביות של הגדרות].לשבר את האוזן - קח דוגמא מעמוד ב'הגדרות' - שים לב מה ממורכב [סימנתי כמה בעיגול צהוב]. ומה מיושר לימין [סימנתי כמה במלבן תכלת].

-
@חד-צורבא
זה לא לומד'ס, הוא פשוט מסביר את מה שלי לא היה כוח להסביר.
הוא צודק בכל מילה.
גם בעיצוב, לפני שאתה מחליט איך לעצב, אתה צריך להגדיר את מה אתה מעצב, ואז לבדוק מה הכללים איך מעצבים את מה שאתה בא לעצב.@הבל-הבלים הבעיה היא שזה בפועל ממלא את רוב השורה כך שזה לא נראה טוב שזה כמעט באמצע אבל לא לגמרי - אפשר אולי קצת להרחיב אותה ואז זה יראה יותר טוב.
-
@חד-צורבא
הוא צודק בכל מילה.
גם בעיצוב, לפני שאתה מחליט איך לעצב, אתה צריך להגדיר את מה אתה מעצב, ואז לבדוק מה הכללים איך מעצבים את מה שאתה בא לעצב.@חד-צורבא
הוא צודק בכל מילה.
גם בעיצוב, לפני שאתה מחליט איך לעצב, אתה צריך להגדיר את מה אתה מעצב, ואז לבדוק מה הכללים איך מעצבים את מה שאתה בא לעצב.אני בכ"א מסכים עם @eli8565 הגם שכפי שהוכיחו כאן באותות ומופתים שיש הבדל בין סוגי הטקסטים בכ"א עדיין במקרה כזה (שזה מצד אחד אמור להיות מיושר לימין כפי צורת הכתיבה, ומצד שני זה לא מסתדר בעין), עדיין אפשר להחשיב את הטקסט ככפתור (וממילא למרכזו) ולא כמראה מקום,
וא"כ באנו בשלום גם עם הכללים,ויש הרבה הבדל בין מה שכתב @איש-שלו לבין הנידון דנן ואכמ"ל,
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

הטקסט לא ממורכז