בקשה | גרסה 0.9.95 - בעיות עיצוביות בלבד!
-
@חנניה כלומר? עובר לספריה? אני לא מכיר כרטסייה של ספריה - עיון
אתה מדבר אולי על גרסאות 0.2 ומטה...?@פלמנמוני זה היה פותח כמו לחיצה על 'ספריה'.
-
@חנניה כלומר? עובר לספריה? אני לא מכיר כרטסייה של ספריה - עיון
אתה מדבר אולי על גרסאות 0.2 ומטה...? -
-
@חנניה מה שייך עיון נוסף?
עיון = הכרטיסיות שפתוחות.
הוא יכול לפתוח או ספריה, או איתור או חיפוש.
לא עיון. -
-
באג עיצובי - בפאנל הייבוא של קישורים אישיים וכו' בהגדרות - הוא לא ברוחב של שאר ההגדרות
בנוסף - למה בייבוא קישורים חייבים CSV ואי אפשר את הפורמט JSON הישן?עריכה: מסתבר שאפשר, אבל הוא רוצה שבמקום<ספר>_links.json, כמו שהיה בעבר, יהיה<ספר>.links.json, וגם אחרי ששיניתי את זה הוא לא הצליח לייבא, הקובץ הזה עבד עם גרסאות הטקסט.
-
בהדפסה, א"א "לגרור" את החלונית הצדדית ולהרחיב אותה. כעת זה ממש קשה לראות את התוכן של הכותרות מרוב שזה קטן.

-
'הצגת טקסט ברצף' - מעולה . תודה.
היתה אפשרות לקבוע כך כ'ברירת מחדל' [לכל הספרים / לספרים מסויימים] ? -
בחלונית ההדפסה, יש פאנל בשם "תצוגה מקדימה", יש בו שני בעיות:
- יש שם דברים לא קשורים - מפרשים הערות וכו'.
- לעניות דעתי זה לא אמור להיות כחלק מהגדרות ההדפסה, שיהיה אייקון של התצוגה מקדימה בצד שיפעיל או יסתיר אותה (כמו במסך ספריה), למה זה הגדרה כמו שאר הגדרות ההדפסה?!

בחלונית ההדפסה, יש פאנל בשם "תצוגה מקדימה", יש בו שני בעיות:
יש שם דברים לא קשורים - מפרשים הערות וכו'.
לעניות דעתי זה לא אמור להיות כחלק מהגדרות ההדפסה, שיהיה אייקון של התצוגה מקדימה בצד שיפעיל או יסתיר אותה (כמו במסך ספריה), למה זה הגדרה כמו שאר הגדרות ההדפסה?!תוקן
תצוגה מקדימה עבר לסרגל העליון: לחצן ניווט ותפריט דפים למעבר מהיר
מפרשים והערות עברו ל'טווח הדפסה' (שם קובעים מה להדפיס מהספר ויש אפשרות להוסיף מפרשים והערות) -
בבאג בעדכון הספריה, בעבר היה מסמן את סמל העדכון באדום - בגרסה האחרונה [גיליתי בדרך הקשה...] כבר לא, מה שהיה זה היה [לדעתי] יותר טוב.
-
ישנם קטעים בקישורים שמופיעים הפוך מהסדר שלהם במקור, וכן ישנם המופיעים כשני קישורים אע''פ שהוא טקסט המשך (רק קטע אחר).
וכן ישנם המופיעים כשני קישורים אע''פ שהוא טקסט המשך (רק קטע אחר).
תן דוגמא.
אני משער שאלו קישורי טווח: קישורים שמופיעים על כמה קטעים ביחד (מצוי, לדוגמא, בחינוך: המנ"ח מקושר להרבה קטעים יחד).
זה שיפור חדש, כך שאמורה להיות לך גרסה יחסית גבוהה של הDB (מעבר ל7, אולי 9). -
@הבל-הבלים לצערי יש לי קצת רקע בגרפיקה א. מרכוז גובה ב. אתה לא יכול למלאות את כל המרכז בלי למרכז, בגוגל זה לא ממלא אלא משהו בצד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות

הטקסט לא ממורכז