הצעת ייעול | הצגת הערות במפרשים
-
אני חושב שזה יהיה נחמד אם כאשר אדם מציג מפרשים ובעבר הוא כתב הערה על המפרש הזה, יהיה לו סימון שיש הערה על המפרש
לא אמרתי שיוצג כל הערה זה כנראה יהיה עומס במסך אבל לפחות חיווי קטן
הצעה טובה. מה שאתה מתאר זה בעצם badge/indicator על כרטיס המפרש — נקודה קטנה או אייקון שמציין "יש לך הערה כאן", בלי להציג את הטקסט עצמו.
כדאי לפתוח issue ב-GitHub עם הפרטים האלה — https://github.com/Otzaria/otzaria/issues
כמה נקודות שיעזרו להבהיר את הבקשה ב-issue:
- האם הכוונה לכל סוגי ההערות (הערות טקסט, הדגשות), או רק הערות טקסט?
- האינדיקטור על המפרש עצמו (בכותרת/כפתור הפתיחה) או על הטקסט שעליו ההערה?
- האם מספיק dot/badge, או גם tooltip שמראה כמה הערות יש?
-
-
@צדיק-וטוב-לו
תיקנתי, ייש"כ (לא מתאים לי...) -
פ פלמנמוני סימן נושא זה כשאלה ב
-
אני לא בגירסה האחרונה אבל לכתוב הערות על המפרשים אפשר, כמדומני שלא, וזה היה יכול להיות מאוד נוח כדי שאם למשל אני רוצה לכתוב הערה ברש"י אני יוכל לכתוב יש בלי לפתוח אותו בנפרד.
-
ה הלומד סימן נושא זה כנפתר ב
-
איך אני יודע איזה תת גירסה אני.
הורדתי אתמול בבוקר, ואני לי אפשרות להארות במפרשים. -
איך אני יודע איזה תת גירסה אני.
הורדתי אתמול בבוקר, ואני לי אפשרות להארות במפרשים.@רוצה-לגדול
זה יצא ב"ה ב997 -
אם אפשר שיהיה גם קישורים פעילים במפרשים, למשל שאני לומד משנה ברורה אני פותח את הספר כשולחן ערוך ואת המשנה ברורה כמפרש, ואז לא שייך לראות את הקישורים של השער הציון כיון שהם מקושרים רק למשנה ברורה כספר בסיס.
-
אם אפשר שיהיה גם קישורים פעילים במפרשים, למשל שאני לומד משנה ברורה אני פותח את הספר כשולחן ערוך ואת המשנה ברורה כמפרש, ואז לא שייך לראות את הקישורים של השער הציון כיון שהם מקושרים רק למשנה ברורה כספר בסיס.
-
איזה מהירות וואו
-
בחלונית של הקישורים היא דווקא קטנה?
-
בחלונית של הקישורים היא דווקא קטנה?
-

הנה למשל כאן רוב המשנה ברורה אינה נכנס בחלון הצף וכדי לראות את הכל צריך לחוץ בצד בפינה השמאלית שיפתח חלון בנפרד. -
צריך או יכולת להגדיל או שבמקום שזה יפתח חלון חדש שזה יפתח חלון צף גדול
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות