בקשת מידע | האם ניתן לשמור נתונים אישיים בהתקנת הגירסא החדשה
-
שלום רב,
אני כרגע עם גירסא 0.9.93 רציתי לדעת האם בהתקנת הגירסא החדשה (0.9.94) יש דרך שישמרו נתונים אישיים כמו תוספים המותקנים כרגע בתוכנה, ובעיקר מידע אישי שקיים בהם לדוגמא תוכניות לימוד אישיות בתוסף מעקב לימוד ושעות לימוד בתוסף שעות נוכחות?
תודה רבה
@פלמנמוני -
שלום רב,
אני כרגע עם גירסא 0.9.93 רציתי לדעת האם בהתקנת הגירסא החדשה (0.9.94) יש דרך שישמרו נתונים אישיים כמו תוספים המותקנים כרגע בתוכנה, ובעיקר מידע אישי שקיים בהם לדוגמא תוכניות לימוד אישיות בתוסף מעקב לימוד ושעות לימוד בתוסף שעות נוכחות?
תודה רבה
@פלמנמוניבדקתי את הגרסה 0.9.94 ב-GitHub Releases. כמה נקודות חשובות:
לגבי שמירת נתונים:
בעדכון רגיל מ-0.9.93 ל-0.9.94 (מתקין
windows.exe), הנתונים האישיים אמורים להישמר — ההתקנה מחליפה את קובצי האפליקציה בלבד ולא נוגעת בתיקיית הנתונים.ישנו גם מתקין שקט (
windows-silent.exe) שמצוין עליו במפורש: "משמר הגדרות קיימות" — אפשרות טובה אם רוצים וודאות.מה להיזהר ממנו:
- אל תשתמשו בגרסה הניידת (ZIP) אם אתם מעדכנים — בגרסה זו צוין במפורש שהמעדכן יתחיל עם הגדרות נקיות.
- בעת ההתקנה, אל תסמנו אפשרות "מחיקת הגדרות ישנות" (אם מופיעה).
לגבי נתוני התוספים ספציפית (תוכניות לימוד, שעות נוכחות): לא תועד מידע ספציפי על מיקום אחסון הנתונים של התוספים. כאמצעי זהירות לפני כל עדכון — מומלץ לגבות את תיקיית נתוני האפליקציה.
הערה: גרסה 0.9.94 מסומנת כ-"Preview from dev" — זו עדיין גרסת פיתוח, לא שחרור יציב רשמי. אם יציבות חשובה, ניתן להמתין לשחרור הרשמי.
-
שלום רב,
תודה רבה
@פלמנמוני@ori-bensimon אין אפשרות ע"י גיבוי הגדרות אישיות - בהגדרות?
לגבי התוספים, אאל"ט = שידרוג מגירסה 0.9.93 = 0.9.94 לא מוחק אותם.
כך למיטב זכרוני (בשונה מגירסאות קודמות). -
בדקתי את הגרסה 0.9.94 ב-GitHub Releases. כמה נקודות חשובות:
לגבי שמירת נתונים:
בעדכון רגיל מ-0.9.93 ל-0.9.94 (מתקין
windows.exe), הנתונים האישיים אמורים להישמר — ההתקנה מחליפה את קובצי האפליקציה בלבד ולא נוגעת בתיקיית הנתונים.ישנו גם מתקין שקט (
windows-silent.exe) שמצוין עליו במפורש: "משמר הגדרות קיימות" — אפשרות טובה אם רוצים וודאות.מה להיזהר ממנו:
- אל תשתמשו בגרסה הניידת (ZIP) אם אתם מעדכנים — בגרסה זו צוין במפורש שהמעדכן יתחיל עם הגדרות נקיות.
- בעת ההתקנה, אל תסמנו אפשרות "מחיקת הגדרות ישנות" (אם מופיעה).
לגבי נתוני התוספים ספציפית (תוכניות לימוד, שעות נוכחות): לא תועד מידע ספציפי על מיקום אחסון הנתונים של התוספים. כאמצעי זהירות לפני כל עדכון — מומלץ לגבות את תיקיית נתוני האפליקציה.
הערה: גרסה 0.9.94 מסומנת כ-"Preview from dev" — זו עדיין גרסת פיתוח, לא שחרור יציב רשמי. אם יציבות חשובה, ניתן להמתין לשחרור הרשמי.
נראה לי שאתה טועה, באתר זה מוגדר כגירסא יציבה, תבדוק שוב
-
@ori-bensimon בכל מקרה - תוכל לגבות קודם ההתקנה את תיקיית התוספים - היא בנתיב הבא:
"C:\Users\Users\AppData\Roaming\otzaria\plugins"
-
-
@ori-bensimon אין אפשרות ע"י גיבוי הגדרות אישיות - בהגדרות?
לגבי התוספים, אאל"ט = שידרוג מגירסה 0.9.93 = 0.9.94 לא מוחק אותם.
כך למיטב זכרוני (בשונה מגירסאות קודמות).@יאיר-דניאל האמת מיד אחרי שכתבתי, נסתי לבדוק מה האפשרויות כשפותחים את המתקין, והוא אפילו לא נתן לי אפשרות להתקין אלא פשוט אחרי הודעת ההזהרה של האנטי ווירוס תוך שניה עודכן לגירסא החדשה והכל כולל הכל נשמר, כולל כל התוספים וכולל כל הנתונים ואפילו הספרים האחרונים שהיו פתוחים, בלי לשאול כלום ובלי תהליך התקנה אפילו,
מדהים!
תודה רבה לכל המפתחים -
@ori-bensimon גירסה יציבה.
לא רשמית.
1.0 זה גירסה רשמית.@המלאך תודה,
תוכל להסביר קצת, לא בדיוק הבנתי -
@המלאך תודה,
תוכל להסביר קצת, לא בדיוק הבנתי -
@ori-bensimon בנתיים אנחנו בגירסה 0.94יציבה.
פירושו של דבר שזה גירסה יציבה שעובדת בלי בעיות רציניות,
אבל לא גירסת הפצה רשמית.
ללא כלל הפונקציות שמיועדות לגירסה הרשמית,
עדיין יש באגים וכו'.. -
בגדול - אני לא יודע לאן אפשר עוד לקחת את התוכנה...
אתה אוהב לצטט אנשים...
השמים הם הגבוללא חשוב המקור...
-
-
-
@י.-פל. עד שתגיעו לגירסא הזו יהיה לכם הרבה זמן לחשוב על זה (אני חושב שיקח לכם מינימום שנה להגיע לגירסא הזו, אני טועה ? ככה זה נראה מהקצב הנוכחי)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות