בקשת מידע | תגובה לתוסף חנות תוספים אופליין
-
אני בעד לא ידעתי כיצד עושים זאת אם אפשרי @פלמנמוני יהיה טוב רק אם אופ' להתדכן בחיבור מידי פעם,
אני אמרתי לו שישאב את העיצוב מתוסף-מהחנות אבל הוא לא שמע ככ בקולי....
@otzaria-bot זה אפשרי?
-
@חד-בדרא לא הבנתי את הפורמט:
א. צריך גם את תיקיית התוספים בנפרד, לא חבל - אולי אפשר שזה יהיה בפנים - והתוסף הזה עצמו יוכל להתעדכן מהאתר.
ב. מה העניין כבר - למה לא להתקין ישר את התוסף מהתיקייה.
ג. א"א לטעון תיקייה שלמה, רק קובץ קובץ
-
בגדול זה בערך מה שהצתי כאן: https://otzaria.org/forum/post/18455
-
רק קובץ קובץ
זה משהו שחשבתם לתקן בעתיד?
לתת אופציה לבחור מספר קבצים במקביל
זו אמורה להיות פנייה אל @פלמנמוני ו@י.-פל.
אני לא קשור למבנה הקוד והאישורים בתוכנה עצמה. -
[gmach-store-v4.2.0.zip](Invalid MIME type) הנה התמקדתי בהתקנה מתוך התוסף וזיהוי מה מותקן מלבד בגירסא 3.9.1 או 3.9.0 הוא לא מזהה נכון או מזהה את כל מה שירד התקנה ישירות לא עובדת ניסתי אבל והא יותר מקלקל מאשר מתקן לא יודע כיצד להסביבר לו אז תורידו את מה שמוצא חן לכם מהדרייב https://drive.google.com/drive/folders/1QIH49e5JqS1zX0qmHVxs1RnJ28K9Ij7Q?usp=drive_link
בתקייה חנות אופליןן שלב שלושאך מאחר והוא לפעמים תיקןיותר משיבש מצרף את יגרסא זו אני חושב שהוא מזהה נכון אז מה שהותקן ולא כל מה שירד
וובזה אני חותם את תהליך פיתוח התוספים בחיי בל"נ
, תוכלו להמשיך מהיכן שאני עצרתי -
יצרתי קובץ נפרד ומושם מה קלוד ארז לי את זה בטעות לאוצריא אז בכל זאת
[gmach-store-v4.2.0.zip](Invalid MIME type)
-
חנות התוספים עודכנה הגירסה והיא מתאימה עכשיו רק לגי' אוצריא 9.97 שעדיין לא פורסמה, מאיפה אפשר להוריד את החנות תוספים בגי' הקודמת.
-

נראה שהתוכנה מזהה תוספים לפי השם שלהם ולן מופיע לי על שני תוספי וורד לאוצריא שהם כבר מותקנים, אפי' שלמעשה רק אחד מותקן@shishko התוסף הישן הושהה מהחנות.
כך שיותר לא תהיה בעיה כזו. -
@shishko התוסף הישן הושהה מהחנות.
כך שיותר לא תהיה בעיה כזו. -
התוסף הישן הושהה מהחנות.
כך שיותר לא תהיה בעיה כזו.כן אבל צריך לטפל בבעיה מהשורש, יש כבר API בשביל זה...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות