בקשת מידע | תגובה לתוסף חנות תוספים אופליין
-
@חד-בדרא לא הבנתי את הפורמט:
א. צריך גם את תיקיית התוספים בנפרד, לא חבל - אולי אפשר שזה יהיה בפנים - והתוסף הזה עצמו יוכל להתעדכן מהאתר.
ב. מה העניין כבר - למה לא להתקין ישר את התוסף מהתיקייה.
ג. א"א לטעון תיקייה שלמה, רק קובץ קובץ
-
א. צריך גם את תיקיית התוספים בנפרד, לא חבל - אולי אפשר שזה יהיה בפנים - והתוסף הזה עצמו יוכל להתעדכן מהאתר.
אני רואה שאלות טכניות על הפורמט של תוסף "חנות תוספים אופליין". השאלות מופנות לחד-בדרא (המפתח), אבל אני יכול לספק הקשר טכני:
ג' — א"א לטעון תיקייה שלמה, רק קובץ קובץ
זו מגבלה אמיתית של מערכת טעינת התוספים באוצריא. ה-file picker של Flutter/האפליקציה מאפשר בחירת קובץ בודד בכל פעם, לא תיקייה שלמה. לכן חנות שמותקנת כתוסף אחד ואמורה להוסיף תוספים נוספים נתקלת בבעיה זו.ב' — למה לא להתקין ישר מהתיקייה
בדיוק בגלל המגבלה שב-ג': אין דרך לתת לאפליקציה לסרוק תיקייה ולטעון ממנה ישירות. ההתקנה חייבת לעבור דרך בחירת קובץ ידנית.א' — הצעה לשיפור עיצוב
ההצעה הגיונית: אם התוסף יכול להתחבר לאתרotzaria.org/pluginsולהוריד תוספים ישירות (כמו שכבר עושה חנות התוספים הרגילה), ולאחסן אותם בתוך הנתונים שלו — אפשר לוותר על התיקייה החיצונית. השאלה היא האם לתוסף יש הרשאה לכתיבה לתיקייה המתאימה ולהפעיל התקנה פרוגרמטית.אלו שאלות עיצוביות לגיטימיות שחד-בדרא יצטרך לענות עליהן — הן נוגעות ל-API הפנימי של אוצריא ולמה שמותר לתוסף לעשות.
-
תגיד לי אם זה עובד אצלך בהגדרות ניתן לעדכן את התקייה בחדשים והוא סורק אוטומטית
מקווה שזה עובד כי לקח לו זמן עד שהוא הבין מה רציתי ומרט לי את העצבים וגם לא ההי לי כתובת של כת התוסיפם רק של החנות וקצת היה לי מסובך בלי כל ידע
כי אברכים לא ידועים לנחש מה זה כל תוסף באנגלית....
נכוןם באג כעת דרך ההגדרות אז אמור להיות טוב יותר
אשמח שתעדכן אותי שהתוסף החדש באמת עובד -
תגיד לי אם זה עובד אצלך בהגדרות ניתן לעדכן את התקייה בחדשים והוא סורק אוטומטית
מקווה שזה עובד כי לקח לו זמן עד שהוא הבין מה רציתי ומרט לי את העצבים וגם לא ההי לי כתובת של כת התוסיפם רק של החנות וקצת היה לי מסובך בלי כל ידע
כי אברכים לא ידועים לנחש מה זה כל תוסף באנגלית....
נכוןם באג כעת דרך ההגדרות אז אמור להיות טוב יותר
אשמח שתעדכן אותי שהתוסף החדש באמת עובד@חד-בדרא ממש יפה!
התקדמות גדולה.עכשיו זה כבר משהו ממש לעניין!
רק שפר מעט את המראה, ואגב מה העניין הזה שלחלק מהתוספים יש אייקון אחד, ולאחרים - אייקון אחר?

עריכה:
אולי תגדיר שישאב את המידע של הפירוט המלא מתוך האתר - הרי זה היעוד של התוסף הזה. -
הכל קלוד, מה אני יודע...
זה עובד חלק?
זה מוריד את החדשים וןמעדכן את התקייה?
הוא כתב לי שהוא יכול להוריד רק להורדות זה באמת כך? כי אז אצטרך להעתיק כל פעם לאונקי מחדש@חד-בדרא לכאורה כן.
אחפור יותר בל"נ - מאוחר יותר. -
@חד-בדרא ממש יפה!
התקדמות גדולה.עכשיו זה כבר משהו ממש לעניין!
רק שפר מעט את המראה, ואגב מה העניין הזה שלחלק מהתוספים יש אייקון אחד, ולאחרים - אייקון אחר?

עריכה:
אולי תגדיר שישאב את המידע של הפירוט המלא מתוך האתר - הרי זה היעוד של התוסף הזה. -
הכל קלוד, מה אני יודע...
זה עובד חלק?
זה מוריד את החדשים וןמעדכן את התקייה?
הוא כתב לי שהוא יכול להוריד רק להורדות זה באמת כך? כי אז אצטרך להעתיק כל פעם לאונקי מחדש -
אולי תגדיר שישאב את המידע של הפירוט המלא מתוך האתר - הרי זה היעוד של התוסף הזה.
כעת מהיכן זה מהתוסף בעצמו?
@חד-בדרא כן.
-
תוריד את כפתור ההגדרות - שלא יהיה חצי מסך, אלא חלונית נפתחת
ותכניס את יומן שינויים שם בפנים -
-
תוריד את כפתור ההגדרות - שלא יהיה חצי מסך, אלא חלונית נפתחת
ותכניס את יומן שינויים שם בפנים -
למה אי אפשר ליצור תוסף בדיוק כמו החנות הנוכחית - רק שהוא יכיל את כל התוספים?
כלומר הוא ישקול X משקל - כי הוא יכיל את כל התוספים אצל עצמו, ויהיה ניתן להתקין ממנו ישירות. -
אני בעד לא ידעתי כיצד עושים זאת אם אפשרי @פלמנמוני יהיה טוב רק אם אופ' להתדכן בחיבור מידי פעם,
אני אמרתי לו שישאב את העיצוב מתוסף-מהחנות אבל הוא לא שמע ככ בקולי....
@otzaria-bot זה אפשרי?
-
אני בעד לא ידעתי כיצד עושים זאת אם אפשרי @פלמנמוני יהיה טוב רק אם אופ' להתדכן בחיבור מידי פעם,
אני אמרתי לו שישאב את העיצוב מתוסף-מהחנות אבל הוא לא שמע ככ בקולי....
@otzaria-bot זה אפשרי?
-
-
בקיצור, אני לא מבין בזה בכלל.
אבל לדעתי @פלמנמוני יכול ליצור תוסף זהה - שישאב את כל הנתונים מתיקיה בשם X שממוקמת במיקום מוגדר במחשב. (או מהקובץ עצמו, אם הוא במבנה של ZIP כמו שגמיני טוען) -
בקיצור, אני לא מבין בזה בכלל.
אבל לדעתי @פלמנמוני יכול ליצור תוסף זהה - שישאב את כל הנתונים מתיקיה בשם X שממוקמת במיקום מוגדר במחשב. (או מהקובץ עצמו, אם הוא במבנה של ZIP כמו שגמיני טוען)בקיצור, אני לא מבין בזה בכלל.
אבל לדעתי @פלמנמוני יכול ליצור תוסף זהה - שישאב את כל הנתונים מתיקיה בשם X שממוקמת במיקום מוגדר במחשב. (או מהקובץ עצמו, אם הוא במבנה של ZIP כמו שגמיני טוען)אני בעד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות