הצעת ייעול | תגובות על תוסף ביוגרפיות - כאן
-
גירסה עם אפשרות שליחת דיווח + אפשרות להצגת כל הגופנים במחשב ושינוי גם גופן הכותרות:
ביוגרפיות-וסדר-הדורות-1.0.5.otzplugin
המשך יבוא!
@יאיר-דניאל תודה!
אבל כעת זה רק הגופנים שמגיעים עם ווינדוס. אם אפשר שזה יהיה עם כל הגופנים שמותקנים במחשב, כמו באוצריא עצמה. -
גירסה עם אפשרות שליחת דיווח + אפשרות להצגת כל הגופנים במחשב ושינוי גם גופן הכותרות:
ביוגרפיות-וסדר-הדורות-1.0.5.otzplugin
המשך יבוא!
כל הגופנים
איזה גופן זה?

-
כל הגופנים
איזה גופן זה?

-
כל הגופנים
איזה גופן זה?

כל הגופנים
איזה גופן זה?

אאל"ט - דוד.
זה הברירת מחדל בתוסף.
ואל תשאל למה... -
כל הגופנים
איזה גופן זה?

אאל"ט - דוד.
זה הברירת מחדל בתוסף.
ואל תשאל למה...@יאיר-דניאל זה לא דוד משום כיוון שאני מסתכל על זה, לא מתאים שתטעה בכזה דבר
-
כל הגופנים
איזה גופן זה?

אאל"ט - דוד.
זה הברירת מחדל בתוסף.
ואל תשאל למה...@יאיר-דניאל לא, זה לא דוד.
דוד זה הברירת מחדל בשאר התוסף.
זה כמו שכתב @י.-פל. - segoe ui
לטעמי יפה יותר.כנראה ה AI דחף לך לקוד להגדיר כך את התיבות של סדר הדורות
-
-
@יאיר-דניאל מסך קטן

-
-
שינוי גופן ברירת המחדל ל - segoe ui
תגיד לai שלך לקחת מסידורון.
@י.-פל. אגב, למה בכל עדכון הוא דורש הרשאות מחדש?
בהנחה שאין לו צורך בהרשאה חדשה, מה הקטע? -
שינוי גופן ברירת המחדל ל - segoe ui
תגיד לai שלך לקחת מסידורון.
@י.-פל. מי ישמע "AI שלי" ממש שלי, והמבין יבין...
-
לכל הרבנים והחברים - כל הפרוייקטים שלי מושהים לזמן מה, יכול להיות רק ליום- יומיים, עקב כך שהמחשב נשכח בטעות בתא מטען של מונית שבעליה ערבי, בירושלים.
עם כל החומר בפנים, עם הגיט ועם מלא מלא קומיטים שלא נדחפו לגיטאב, כך שיארוך לי זמן לשחזר את הנקודה האחרונה - בכל התוספים ובמאגר הספרים - שכן קיימת בגיטאב, ומשם להתקדם שוב...
במחשב גם היה טרה ודיסק אונקי שהכילו את כל החומר שקשור לאוצריא בכל דרך שהיא, כך שה' יעזור לי וימלא חסרוני, הלוואי ובקרוב. -
לכל הרבנים והחברים - כל הפרוייקטים שלי מושהים לזמן מה, יכול להיות רק ליום- יומיים, עקב כך שהמחשב נשכח בטעות בתא מטען של מונית שבעליה ערבי, בירושלים.
עם כל החומר בפנים, עם הגיט ועם מלא מלא קומיטים שלא נדחפו לגיטאב, כך שיארוך לי זמן לשחזר את הנקודה האחרונה - בכל התוספים ובמאגר הספרים - שכן קיימת בגיטאב, ומשם להתקדם שוב...
במחשב גם היה טרה ודיסק אונקי שהכילו את כל החומר שקשור לאוצריא בכל דרך שהיא, כך שה' יעזור לי וימלא חסרוני, הלוואי ובקרוב.@יאיר-דניאל כמה צער
משתתף עמך בצערךה' יעזור לי וימלא חסרוני
אמן
בקרוב ממש
וכן ביאת גואל צדק בנין בית המקדש והשראת השכינה
ויהפך לנו היום לששון ולשמחה -
עלתה גירסה חדשה = גירסה 2.2.1
תוקנו כמה באגים, כמו הבאג בדיווח, נוסף טאב לוח אירועים בהיסטוריית עמ"י -
תוסף מעולה ממש!!
@יאיר-דניאל תודה רבה על הכל
לא ראיתי שדווח, החיפוש בתוסף לא עובד -
תוסף מעולה ממש!!
לא ראיתי שדווח, החיפוש בתוסף לא עובד@מצפה-לישועת-ה אצלי עובד מצויין.
עוד אחד כתב לי שלא עובד לו חיפוש, מוזר.
תסיר.
ותתקין את הגירסה העדכנית -
התקנתי את העדכנית,
אני יסיר ויעדכן
עריכה:
עדכנתי עכשיו והחיפוש עובד!
יישר כוח -
רק לצערי הרב התוסף עוד לא מתאים לאנדרואידי, בעיקרון אתה לא חייב לעשות אותו תואם גודל מסך בשביל זה, מספיק שיהיה אפשר להזיז את התפריט לכאורה (אני לא בטוח אבל עד כמה שזכור לי)
אני מרשה לעצמי לבקש כי כך כתבת בעבר... -
עודכן לגירסה 2.2.4
- נוסף טאב 42 מסעות עמ"י במדבר
- כמו"כ נוסף תיוג לפי פרשיות בסדר הדורות
- נוספו קישורים לחיצים עם מעבר מדוייק למיקום בפרשיות - בסדר המסעות, ומעבר לפרשה בסדר הדורות
-
שתי הערות
א. בסדר הדורות השנים מופיעות במספרים, היות ואנחנו רגילים להשתמש באותיות ולא במספרים אם אפשר היה להמיר אותם לאותיות, נניח שנת פטירתו של הרמב"ן ה"א ל' כתובה בתוכנה כשנת 5030, זה קצת מבלבל.
ב. מקובל לסדר את סדר הדורות לפי שנת פטירה ולא לפי שנת לידה, היות ורוב התאריכים של הקדמונים הידועים לנו הם תאריכי פטירה והרבה פחות מכך תאריכי לידה (אני מעריך שרוב תאריכי הלידה שמופיעים בראשונים ובתחילת האחרונים הם השערות ולא ידיעות ברורות) ואילו שנת הפטירה ידועה לרוב, לכן מקובל לסדר לפי תאריכי פטירה.נ.ב. נסיתי לשלוח דיווח על שגיאה והוא לא נותן.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות