הצעת ייעול | באתר עריכת הספרים
-
כמה הצעות לשיפור באתר עריכת ספרי דיקטה:
- 1 מומלץ שבכל ספר יהיה קישור לספר בדיקטה ובהיברבוקס שבכל שאלה יהיה ניתן בקלות לעיין במקור ולהכריע.
- 2 כלי בדיקת השגיאות בכותרות הוא ממש כלי חשוב אבל מאוד קשה להשתמש בו, צריך לסדר דרך לקפיצה מהירה לקטע עם השגיאה ע"מ למצוא בקלות איפה לתקן בדומה לחיפוש, היום רק מקבלים רשימה עם השגיאות אבל אין לי דרך לקפוץ במהירות לשורה 1564 למשל...
- 3 כמו כן מומלץ בלחיצה על סיום הספר להקפיץ הודעה האם ביצעת הרצת בדיקת שגיאות וכו' כבר קרה לי ששכחתי לבצע וחבל...
- 4 מומלץ להוסיף שיהיה מקום להשאיר הודעות למנהל לגבי הספר למשל מומלץ לפצל ל... מומלץ למזג עם... וכו'
- 5 מומלץ להוסיף שיהיה מקום להשאיר הודעות לעורך הבא במקרה שעוזבים ספר באמצע עריכה מכל סיבה שהיא.
- 6 הייתי שמח בממשק החיפוש ללחצן קטן לפתיחת החיפוש המובנה בדפדפן (כן יש מקרים שאני מעדיף אותו).
- 7 היום טור העריכה וטור התצוגה מקדימה לא נגללים במקביל אם הם לא באותו רוחב (לא יודע אם יש פתרון...)
-
- 1 מומלץ שבכל ספר יהיה קישור לספר בדיקטה ובהיברבוקס שבכל שאלה יהיה ניתן בקלות לעיין במקור ולהכריע.
- 2 כלי בדיקת השגיאות בכותרות הוא ממש כלי חשוב אבל מאוד קשה להשתמש בו, צריך לסדר דרך לקפיצה מהירה לקטע עם השגיאה ע"מ למצוא בקלות איפה לתקן בדומה לחיפוש, היום רק מקבלים רשימה עם השגיאות אבל אין לי דרך לקפוץ במהירות לשורה 1564 למשל...
- 3 כמו כן מומלץ בלחיצה על סיום הספר להקפיץ הודעה האם ביצעת הרצת בדיקת שגיאות וכו' כבר קרה לי ששכחתי לבצע וחבל...
- 4 מומלץ להוסיף שיהיה מקום להשאיר הודעות למנהל לגבי הספר למשל מומלץ לפצל ל... מומלץ למזג עם... וכו'
- 5 מומלץ להוסיף שיהיה מקום להשאיר הודעות לעורך הבא במקרה שעוזבים ספר באמצע עריכה מכל סיבה שהיא.
- 6 הייתי שמח בממשק החיפוש ללחצן קטן לפתיחת החיפוש המובנה בדפדפן (כן יש מקרים שאני מעדיף אותו).
- 7 היום טור העריכה וטור התצוגה מקדימה לא נגללים במקביל אם הם לא באותו רוחב (לא יודע אם יש פתרון...)
3 כמו כן מומלץ בלחיצה על סיום הספר להקפיץ הודעה האם ביצעת הרצת בדיקת שגיאות וכו' כבר קרה לי ששכחתי לבצע וחבל...
קיים
4 מומלץ להוסיף שיהיה מקום להשאיר הודעות למנהל לגבי הספר למשל מומלץ לפצל ל... מומלץ למזג עם... וכו'
ניתן להשאיר הודעות בדשבורד
5 מומלץ להוסיף שיהיה מקום להשאיר הודעות לעורך הבא במקרה שעוזבים ספר באמצע עריכה מכל סיבה שהיא.
במקרה הצורך ניתן לשים הודעה עם סימנים לפניה ולאחריה, למשל @@@@@@@@@
6 הייתי שמח בממשק החיפוש ללחצן קטן לפתיחת החיפוש המובנה בדפדפן (כן יש מקרים שאני מעדיף אותו).
לכאו' לא אפשרי, אפשר דרך התפריט בדפדפן עצמו
-
-
@יום-חדש-מתחיל
בסדר, אז לספר מקביל בהיברו.
גם אם זה לא ההוצאה שהם עבדו עליה, סוכ"ס אתה מתקן בהתאם לספר אמיתי מודפס. -
@יום-חדש-מתחיל
גם אם זה לא ההוצאה שהם עבדו עליה, סוכ"ס אתה מתקן בהתאם לספר אמיתי מודפס.בסדר, אז לספר מקביל בהיברו.
מאיפה תשיג רשימת קישורים על כל ספר וספר?
-
מאיפה תשיג רשימת קישורים על כל ספר וספר?
@יום-חדש-מתחיל צודק, אל תשיג.
מספיק שתתן אפשרות להוסיף ידנית, כך כל אחד שיעבור ישים קישור (יחפש בהיברו), וזה כבר ישאר לבאים אחריו. -
@יום-חדש-מתחיל צודק, אל תשיג.
מספיק שתתן אפשרות להוסיף ידנית, כך כל אחד שיעבור ישים קישור (יחפש בהיברו), וזה כבר ישאר לבאים אחריו.ואולי גם אפשרות להציג אותו (הספר מהיברו) במקביל (כמו המצב כעת באתר העריכה).
-
ואולי גם אפשרות להציג אותו (הספר מהיברו) במקביל (כמו המצב כעת באתר העריכה).
במקביל
איך תדע איזה עמוד בפידיאף להציג???
-
במקביל
איך תדע איזה עמוד בפידיאף להציג???
@יום-חדש-מתחיל אתה לא צריך להאכיל בכפית.
מספיק שיהיה חלונית שבעצם היא כמו דפדפן פנימי של היברו עם הספר המדובר.
כל אחד ידפדף לעמוד הרלוונטי שהוא מתקן. -
@יום-חדש-מתחיל אתה לא צריך להאכיל בכפית.
מספיק שיהיה חלונית שבעצם היא כמו דפדפן פנימי של היברו עם הספר המדובר.
כל אחד ידפדף לעמוד הרלוונטי שהוא מתקן.@צדיק-וטוב-לו
ויכל לשמור קישור לדף הזה לפעם הבא שהוא יצטרך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות