בקשה | בקשה לתוכנה
-
שלום, לאחרונה הרב שלי פנה אלי ושאל אותי אם אני מכיר תוכנה שממירה מתמונה או PDF לכתב מחשב,
אני מתאר לעצמי שכוונתו היתה ORC רציתי לדעת אם יש לעורכים (אני בעזרת השם מתכוון לעזור בבן הזמנים כמה שאני אוכל) תוכנה שעושה את העבודה?נ.ב
כמו שכתבתי אני בבין הזמנים אפנה זמן לעזור לערוך, אני אשמח שיפנו אותי להסבר מ-0 מה עושים ואיך עושים -
שלום, לאחרונה הרב שלי פנה אלי ושאל אותי אם אני מכיר תוכנה שממירה מתמונה או PDF לכתב מחשב,
אני מתאר לעצמי שכוונתו היתה ORC רציתי לדעת אם יש לעורכים (אני בעזרת השם מתכוון לעזור בבן הזמנים כמה שאני אוכל) תוכנה שעושה את העבודה?נ.ב
כמו שכתבתי אני בבין הזמנים אפנה זמן לעזור לערוך, אני אשמח שיפנו אותי להסבר מ-0 מה עושים ואיך עושים -
-
-
@י.-פל.
אני מנסה להבין למה הפנת אותי לשם אם זה רק לעורכים
כתבתי מפורש שאני מחפש בשביל הרב שלי, יש לו את המאגרים הענקיים הישנים...
הוא צריך את זה כנראה להכין דפי מראה מקומות לתלמידים שלו.אבל אני אשמח לעזור בעריכה ולקבל את התוכנה, (האם משום שאני אעזור בעריכה אני אוכל להביא לו עותק?)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות