הצעת ייעול | דיווח שגיאות בספרים באצעות הורדת סקריפט
-
לאחר הורדת הסקריפט לשליחה ממחשב אחר, השגיאות ממשיכות להופיע כלא דווחו
הצעה: אפשרות לסמן את השגיאות כמדווחות לאחר הורדת הקוד
הצעה נוספת: כשהוא שולח ממחשב אחר אחרי שהקוד רץ, תופיע הודעה בעברית האם השליחה הצליחה/נכשלה
שיהיה מובן גם למי שלא מבין בזה [כמוני].לאחר הורדת הסקריפט לשליחה ממחשב אחר, השגיאות ממשיכות להופיע כלא דווחו
נכון, כי הורדה עדיין לא שולחת את הדיווח. והתוכנה איננה יכולה לדעת האם שלחת, לכן עליך למחוק אותם ידנית
הצעה: אפשרות לסמן את השגיאות כמדווחות לאחר הורדת הקוד
רעיון!
הצעה נוספת: כשהוא שולח ממחשב אחר אחרי שהקוד רץ, תופיע הודעה בעברית האם השליחה הצליחה/נכשלה
כמדומה שההודעה הינה בעברית, אבל בטרמינל היא תמיד מופיעה הפוך או בג'יבריש, תוכל להעתיק את הפלט ולהדביק בכל מקום אחר ולראות מה כתוב.
-
@פלמנמוני זה לא אפשרי ליצור חלון גרפי עם טקסט שיעלה לאחר שליחה בהצלחה?
-
אני מטפל בזה
כי שיניתי שם כמה דברים (הקוד של הUI שבהגדרות)
ומה שאני חושב זה שיהיה 2 שורות בעברית עם טקסט ישר והפוך (כדי שיהיה טוב בכל טרמינל) ושתוצג התראה ביצירת הסקריפט על זה שה2 שורות הם אותו הדבר -
הבעיה היא שיש לווינדוס 2 סוגי טרמינלים, ובאחד מהגירסאות הטקסט בעברית מוצג הפוך, ולכן מקובל לכתוב בטרמינל את הטקסט הפוך-'ךופה',
בווינדוס 11 למיטב ידיעתי הם תיקנו את זה, אבל בגלל כל מיני סקריפטים ישנים יש הרבה שהופכים בחזרה (הכול למיטב זכרוני בנושא) ולפעמים יש בזה באגים
אני יבדוק על PS אם הוא יותר טוב וכדו' -
הבעיה היא שיש לווינדוס 2 סוגי טרמינלים, ובאחד מהגירסאות הטקסט בעברית מוצג הפוך, ולכן מקובל לכתוב בטרמינל את הטקסט הפוך-'ךופה',
בווינדוס 11 למיטב ידיעתי הם תיקנו את זה, אבל בגלל כל מיני סקריפטים ישנים יש הרבה שהופכים בחזרה (הכול למיטב זכרוני בנושא) ולפעמים יש בזה באגים
@יום-חדש-מתחיל כנ"ל.
זה תלוי - בPS = פאורשיל זה תוקן, בבדיקה.
בCMD גם ב11 מוצג הפוך. -
@יום-חדש-מתחיל כנ"ל.
זה תלוי - בPS = פאורשיל זה תוקן, בבדיקה.
בCMD גם ב11 מוצג הפוך. -
בPS = פאורשיל זה תוקן,
???

@פלמנמוני כך היה זכור לי.
בכל מקרה אבדוק שוב.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות