בעיה | אינדקס לא מעודכן
-
י יום חדש מתחיל העביר נושא זה מ- מדריכים ותוכנות עזר לאוצריא ב-
-
התקנתי את התוכנה האחרונה ועשיתי אינדוקס והוא כותב שזה לא מעודכן
מה יכול להיות הפיתרון
אולי שליטה מרחוק -
-
אצלי מזה עידן עדנים אין אפשרות ליצור אינדקס באוצריא [רק על מעט מהספרים שבתוכנה]
הגרסה האחרונה שעבד אצלי החיפוש 0.9.74 -
הגרסה האחרונה שעבד אצלי החיפוש 0.9.74@אלכסנדר-צדש
האם יש לך סי קלינר או תוכנה בסגנון?
מה מיקום הספריה שלך? -
הגרסה האחרונה שעבד אצלי החיפוש 0.9.74@אלכסנדר-צדש
תוכל לעלות צילום מסך של מיקום הספרים
ושל תייקת C:\ProgramData\otzaria -
@הבל-הבלים
טוב לסיכום אחרי עשיתי שם כמה דברים אז ערכתי מספר טסטים על המחשב שלי היה חסר לו את תיקיית tantivy.lock
מה שגרם שהוא אינדקס את כל הספרים אבל.... מה שגרם להשארת מלא קבצים בתיקיית האינדקס .... @הבל-הבלים תשלים את החסר
למיטב הבנתו של AI הוא טוען שאחרי השיינוים האחרונים שבציעתה זה לא אמור לקרות יותר -
@הבל-הבלים
טוב לסיכום אחרי עשיתי שם כמה דברים אז ערכתי מספר טסטים על המחשב שלי היה חסר לו את תיקיית tantivy.lock
מה שגרם שהוא אינדקס את כל הספרים אבל.... מה שגרם להשארת מלא קבצים בתיקיית האינדקס .... @הבל-הבלים תשלים את החסר
למיטב הבנתו של AI הוא טוען שאחרי השיינוים האחרונים שבציעתה זה לא אמור לקרות יותר -
@הבל-הבלים
למיטב הבנתו של AI הוא טוען שאחרי השיינוים האחרונים שבציעתה זה לא אמור לקרות יותר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות