בירור | האתר יצא לחופשה?
-
-
הבעיה הגדולה שרוב הספרים שנשארו זה ספרים קשים
אולי כדאי לעלות אותם בחלקים לא בדפים לבנות סקריפט שילק אותם לפי שורות בא נגיד 15 שורות לדף
ולדעתי יגרום לאנשים לעשות יותר כי זה פרויקטים קטנים ולא בגודל של שעתים עבודה -
לכל הרוצים לעזור שליט"א, עלה עכשיו משהו קטן.
זה השלמה לספר שכבר בעריכה, אבל החלקים האלו הושמטו בגלל הצענזור.. -
תעשה אותו בבהיר יותר כדי להבין את ההקשר
לפי שורות לא קטעים יש ספריות לOCR שיעשו את זה ממש טוב (בשימוש נכון) -
אני מתחנן כל היום שיביאו רעיונות לספרים, אין כמעט,
אבל אשם אני שאני לא מתמסר לזה מספיק,
היה ניסיון לרתום את הציבור לעבוד עם כתב ai, ככה יהיה אפשר גם ספרים יותר קשים, אבל לא היה נראה שהציבור בעניין. -
@איש-גמזו
שות הרשבא מאוד חלקי חסר המון תשובות
אבל האמת שאני לא מבין כל כך מה ההתלבטות תעשו את כל הספרים הבסיסיים כמו מפרשי הש"ס וכו'אולי כדאי הוסיף שלא לשמה שכל מי שכותב עמוד ישישה הקדשה על העמוד הזה איפשהו באוצריא או משהו כזה
אין את זה בלי זכויות יוצרים.
-
אין את זה בלי זכויות יוצרים.
@הבל-הבלים מעניין.
אין שום דפוס ישן בהיברובוקס?
או שהכוונה שאין צילום נורמלי ללא זכות יוצרים? -
@הבל-הבלים מעניין.
אין שום דפוס ישן בהיברובוקס?
או שהכוונה שאין צילום נורמלי ללא זכות יוצרים?אין שום דפוס ישן בהיברובוקס?
לא יודע, אתה יכול לחפש, זה מה שאני זכרתי. וגם ספריא אמרו לי שהם לא מצאו.
-

-
@נתנאל_26 זה לא מבין הקשר.
לא נראה לי אתה באמת חושב שזה מבין הקשר.🙂
מקסימום יכול לזהות מתי נגמרה שורה והתחילה שורה.
ואם קטע קשור לקטע קודם?@המלאך
הבנתני לא נכון
כוונתי היא כזו אתה אתה נותן לסקריפט הכי טיפש בעולם אתה מעלה לו את התמונה הוא מחלק את העמוד לפי מספר השורות שאתה מגדיר לו (אפי כתב רש"י קשה הוא יצליח זה לחלק רק שורות (לא בספרים כמו שו"ע שזה מורכב מבחינת מבנה עמוד)
הבעיה היא שהמשתמש לא יצליח לפענח בגלל שהוא לא מבין את הקשר על זה אמרתי שאפשר להשים הכל בכתב קצת יותר בהיר אבל יש אפשריות קלות יותר כמו כפתור להצגת העמוד במלאו וכו' -
@pcinfogmach
נצטרך להמתין שנתיים לדפוס של תשיח, חוץ מזה שום דבר שם לא רלוונטי. -
@המלאך
הבנתני לא נכון
כוונתי היא כזו אתה אתה נותן לסקריפט הכי טיפש בעולם אתה מעלה לו את התמונה הוא מחלק את העמוד לפי מספר השורות שאתה מגדיר לו (אפי כתב רש"י קשה הוא יצליח זה לחלק רק שורות (לא בספרים כמו שו"ע שזה מורכב מבחינת מבנה עמוד)
הבעיה היא שהמשתמש לא יצליח לפענח בגלל שהוא לא מבין את הקשר על זה אמרתי שאפשר להשים הכל בכתב קצת יותר בהיר אבל יש אפשריות קלות יותר כמו כפתור להצגת העמוד במלאו וכו'
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות