המלצה | כמה הצעות בנוגע לתצוגת צורת הדף
-
@י.-פל.
האופציה שיש 'בחר מפרשים מרובים' קיימת רק במפרש העליון השמאלי, כדאי להגדיר שיהיה אפשר בכולם.
שיהיה אופציה דומה גם להצגת קישורים בתוך אחד מהמפרשים האלו, וכן להערות, ולבטל לגמרי את הסרגל השמאלי, כפי שכבר הוציאו ממנו את מפרשים, כשבוחרים באופציה של צורת הדף.
שיהיה אפשר גם יותר מארבעה ממפרשים, לדוגמא את המפרשים התחתונים אפשר לחלק גם לשלוש ואפילו לארבע, ואפשר להוסיף עוד טור צר משני הצדדים, כמו בגמרא שיש רש"' ואחריו עין משפט.
זה נשמע הגיוני? או זה מדי הרבה עבודה ו/או רעיונות לא מוצלחים? -
@י.-פל.
האופציה שיש 'בחר מפרשים מרובים' קיימת רק במפרש העליון השמאלי, כדאי להגדיר שיהיה אפשר בכולם.
שיהיה אופציה דומה גם להצגת קישורים בתוך אחד מהמפרשים האלו, וכן להערות, ולבטל לגמרי את הסרגל השמאלי, כפי שכבר הוציאו ממנו את מפרשים, כשבוחרים באופציה של צורת הדף.
שיהיה אפשר גם יותר מארבעה ממפרשים, לדוגמא את המפרשים התחתונים אפשר לחלק גם לשלוש ואפילו לארבע, ואפשר להוסיף עוד טור צר משני הצדדים, כמו בגמרא שיש רש"' ואחריו עין משפט.
זה נשמע הגיוני? או זה מדי הרבה עבודה ו/או רעיונות לא מוצלחים? -
פוסט זה נמחק!
-
@הבל-הבלים

אבל למה נועדה הקטגוריה של ההצעות שיפור -
@הבל-הבלים חס ושלום, אני הצעתי לא כי אני צריך את זה, אלא מתוך רצון לשפר את התוכנה לטובת כולם להגדיל תורה ולהאדירה. לפתח אני לא יודע, אז אני תורם באתר העריכה.
-
@הבל-הבלים חס ושלום, אני הצעתי לא כי אני צריך את זה, אלא מתוך רצון לשפר את התוכנה לטובת כולם להגדיל תורה ולהאדירה. לפתח אני לא יודע, אז אני תורם באתר העריכה.
-
@הבל-הבלים מחילה, פרשתי מהדיון. אנא תנעל את הנושא ונסיים בזאת.
-
@הבל-הבלים אז אולי יאמר לנו מר מה נכלל בהגדרה של שיפור שנדע מכאן ולהבא ?
-
@הבל-הבלים מחילה, פרשתי מהדיון. אנא תנעל את הנושא ונסיים בזאת.
-
@מחצית
כנראה יש לו יום רע...
אני אסביר את מה שהוא כתב בצורה פשוטה.
ברגע שאתה מעמיס על המשתמש המון אפשרויות, הגדרות וכולי - הוא מאבד את עצמו, ולא מבין כלום.
בטח שמתם לב, שחלק גדול מהעבודה שנעשתה בתוכנה, הייתה לחלק, לאחד, לפצל ולהגדיר כל דבר...
לתת כמה שפחות הגדות מיותרות או לא מספיק חשובות.
זה מה שהוא התכוון.
חלק ממה ששהצעת יכלול בהכרח עוד הגדרות, ולכן הוא הגיב כך.אבל עדיין, אני חושב שכל הצעה שראויה לתשומת לב - גם אם לא להסכמה!
-
@מחצית
כנראה יש לו יום רע...
ברגע שאתה מעמיס על המשתמש המון אפשרויות, הגדרות וכולי - הוא מאבד את עצמו, ולא מבין כלום.
בטח שמתם לב, שחלק גדול מהעבודה שנעשתה בתוכנה, הייתה לחלק, לאחד, לפצל ולהגדיר כל דבר...
זה מה שהוא התכוון.
חלק ממה ששהצעת יכלול בהכרח עוד הגדרות, ולכן הוא הגיב כך.אבל עדיין, אני חושב שכל הצעה שראויה לתשומת לב - גם אם לא להסכמה!
-
@מחצית
כנראה יש לו יום רע...
זה מה שהוא התכוון.
-
-
נמחק לי כל האימון מהלילה והייתי צריך להתחיל מההתחלה היום..
די!!!
איך קורה דבר כזה???@המלאך כתב בהמלצה | כמה הצעות בנוגע לתצוגת צורת הדף:
צפי לעיכוב: מינימום ראשון הבא.

-
-
-
@מחצית
כנראה יש לו יום רע...
זה מה שהוא התכוון.
@י.-פל. @הבל-הבלים
אבהיר קצת את הצעותיי, נראה לי שהם דווקא מסדרות את התוכנה ומורידות הגדרות.
1.מחצית כתב:
אין שום סיבה שיהיה את זה דווקא במפרש השמאלי ולא הימני או התחתון (מה גם שאיך בדיוק המשתמש אמור לדעת שזה כך, אחרי שבחר מפרש לחלון הראשון ולא ראה כזו אופציה.)
2.מחצית כתב:
זה מסדר מאד, במקום שחצי מהתצוגה תיקבע בהגדרת צורת הדף וחצי בסרגל, הכל מסודר באותו מקום ובאותו צורה, בלי שתי אפשרויות שונות של תצוגה שלא מתאימות ביחד. נסה להשתמש בצורת הדף ובמקביל לפתוח את חלונית ההערות או הקישורים, אי אפשר לראות כך שום דבר, לא נשאר מקום לכלום מרוב חלונות.
3.מחצית כתב:
זה אכן מוסיף ומסרבל. אם כי אפילו בזית לא מתייאש נכנע בסוף ונתן לבחור יותר מארבע.
-
@י.-פל. @הבל-הבלים
אבהיר קצת את הצעותיי, נראה לי שהם דווקא מסדרות את התוכנה ומורידות הגדרות.
1.מחצית כתב:
אין שום סיבה שיהיה את זה דווקא במפרש השמאלי ולא הימני או התחתון (מה גם שאיך בדיוק המשתמש אמור לדעת שזה כך, אחרי שבחר מפרש לחלון הראשון ולא ראה כזו אופציה.)
2.מחצית כתב:
זה מסדר מאד, במקום שחצי מהתצוגה תיקבע בהגדרת צורת הדף וחצי בסרגל, הכל מסודר באותו מקום ובאותו צורה, בלי שתי אפשרויות שונות של תצוגה שלא מתאימות ביחד. נסה להשתמש בצורת הדף ובמקביל לפתוח את חלונית ההערות או הקישורים, אי אפשר לראות כך שום דבר, לא נשאר מקום לכלום מרוב חלונות.
3.מחצית כתב:
זה אכן מוסיף ומסרבל. אם כי אפילו בזית לא מתייאש נכנע בסוף ונתן לבחור יותר מארבע.
@מחצית
אני יגלה לך סוד, אני בכלל לא אוהב את כל מה שנעשה מזה.
לדעתי, זה אמור להיות כמו שזה היה פעם, טקסט ראשי עם אופציה לארבעה מפרשים בלבד.
כיון שזה צורה ללימוד רציף, ולא לעיון במפרשים.
כך גם לגבי קישורים והערות, החלונית כלל לא אמורה להיפתח במצב הזה.
לעניין לא מתייאש - מה עניין שמיטה אצל הר סיני?!, מי שרוצה לראות הרבה מפרשים - יכול להיות בתצוגה רגילה - ולראות כמה מפרשים שמתחשק לו.
אין אצלו אופציה לשים יותר חלוניות מפרשים! עד היום לא היה שום(!) אופציה לפתוח יותר מארבע מפרשים ביחד!!! -
@מחצית
אני יגלה לך סוד, אני בכלל לא אוהב את כל מה שנעשה מזה.
לדעתי, זה אמור להיות כמו שזה היה פעם, טקסט ראשי עם אופציה לארבעה מפרשים בלבד.
כיון שזה צורה ללימוד רציף, ולא לעיון במפרשים.
כך גם לגבי קישורים והערות, החלונית כלל לא אמורה להיפתח במצב הזה.
לעניין לא מתייאש - מה עניין שמיטה אצל הר סיני?!, מי שרוצה לראות הרבה מפרשים - יכול להיות בתצוגה רגילה - ולראות כמה מפרשים שמתחשק לו.
אין אצלו אופציה לשים יותר חלוניות מפרשים! עד היום לא היה שום(!) אופציה לפתוח יותר מארבע מפרשים ביחד!!!@הבל-הבלים התצוגה בזית דומה יותר לתצוגת צורת הדף באוצריא מאשר לרגילה, והיום בהחלט אפשר לפתוח שם גם יותר מארבע.
בכל מקרה, גם בלימוד רציף, הרבה פעמים משתמשים ביותר מארבע, דוק ותשכח שו"ע ורמב"ם וגמרות שיש בהם הרבה יותר מפרשים על הדף, והרבה אנשים משתמשים תוך כדי הלימוד הרגיל ביותר מארבע. לכן זה דווקא נוח אם יש לי רשי ותוספות בשנים, בשלישי כל הקישורים וברביעי חלונית מפרשים בשביל עוד כמה פחות חשובים.
(אם אנחנו בקטע של סודות, אגלה לך שאני אהבתי לפתוח שתי חלונות של אותה מסכת ובכל אחת מפרשים אחרים כדי שאוכל ללמוד על כל המפרשים שאני רגיל, כי ארבע לא הספיקו.)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות