הצעת ייעול | קישורים
-
בנושא הקישורים, אני לא מבין, מאיפה אני אמור לדעת איזה מספר שורה נמצא הספר שאני רוצה לקשר?
גם אולי אפשר לעשות שיפתח חלון לבחירת הספר אותו אני רוצה לקשר, כמו בבר אילן (וממילא לא יהיה צורך בכתיבת השורה).ולולי דמסתפינא היייתי מבקש שיום אחד יהיה אפשרות לשיתוף קישורים עם חברי אוצריא, שיהיה אפשר לעלות לאתר קישורים אישיים.
עריכה כך:

-
בנושא הקישורים, אני לא מבין, מאיפה אני אמור לדעת איזה מספר שורה נמצא הספר שאני רוצה לקשר?
גם אולי אפשר לעשות שיפתח חלון לבחירת הספר אותו אני רוצה לקשר, כמו בבר אילן (וממילא לא יהיה צורך בכתיבת השורה).ולולי דמסתפינא היייתי מבקש שיום אחד יהיה אפשרות לשיתוף קישורים עם חברי אוצריא, שיהיה אפשר לעלות לאתר קישורים אישיים.
עריכה כך:

-
עריכה כך:

-
עריכה כך:

-
@אהרן אינני יודע, הורדתי היום בבוקר גירסה מהדרייב - וכך זה נראה:

-
ולולי דמסתפינא היייתי מבקש שיום אחד יהיה אפשרות לשיתוף קישורים עם חברי אוצריא, שיהיה אפשר לעלות לאתר קישורים אישים
לא הבנתי את עומק כוונת כבודו - מה יעזור קישור שלך - אם אין לי את הספר המדובר?
זה קישור שלא יוביל לשום מקום.הכוונה לספר שכן קיים באוצריא
-
ולולי דמסתפינא היייתי מבקש שיום אחד יהיה אפשרות לשיתוף קישורים עם חברי אוצריא, שיהיה אפשר לעלות לאתר קישורים אישים
לא הבנתי את עומק כוונת כבודו - מה יעזור קישור שלך - אם אין לי את הספר המדובר?
זה קישור שלא יוביל לשום מקום.הכוונה לספר שכן קיים באוצריא
@אהרן אז מה כוונתך קישורים אישיים?
-
@אהרן אולי כבודו ירחיב, אינני מבין דבריך.
-
@יאיר-דניאל אני בדקתי עכשיו, זה עומד כך (ראה תמונה) כבר הרבה זמן, תבדוק עם אצלך זה מוסיף.

כוונתי פשוטה, כפי שתראה בתמונה שם, אני רוצה לציין לשואל ומשיב שדן בדברי הכל בו, לא חבל שרק אני יזכה לקישור הזה ואתה לא? אני רוצה גם לשתף אותך בקישור הזה.! -
@יאיר-דניאל אני בדקתי עכשיו, זה עומד כך (ראה תמונה) כבר הרבה זמן, תבדוק עם אצלך זה מוסיף.

כוונתי פשוטה, כפי שתראה בתמונה שם, אני רוצה לציין לשואל ומשיב שדן בדברי הכל בו, לא חבל שרק אני יזכה לקישור הזה ואתה לא? אני רוצה גם לשתף אותך בקישור הזה.!@אהרן שומע.
אולי אפשר לייעל את זה בצורה מסויימת - חשבתי על רעיון שיעלו את זה לאתר כלשהו - אולי סוג של אזור אישי באתר אוצריא - ויהיה אפשרות דרך התוכנה למשוך משם את כל הקישורים שמשתמשים העלו.מה אומר @פלמנמוני ?
שייך בכלל?עריכה:במחשבה שנייה - אולי עדיף תוסף, כי אפשר ודרך התוכנה זה יהיה יותר מורכב.
אם יכתבו המפתחים היקרים שזה אפשרי - אולי אנסה לעשות דבר כזה עם גיטאב כלשהו - גם בלי קשר לאתר התוכנה.עריכה שניה:
היתה כאן אי הבנה - שלי.
חשבתי שישנה אפשרות ליצור קישור אישי בין שני ספרים בתוכנה, התברר לי שטעיתי וזה קישור רק בין הערה לגוף הספר. -
@אהרן איפה עושים את זה בכלל?
לא מצאתי את זה -
@אהרן שומע.
אולי אפשר לייעל את זה בצורה מסויימת - חשבתי על רעיון שיעלו את זה לאתר כלשהו - אולי סוג של אזור אישי באתר אוצריא - ויהיה אפשרות דרך התוכנה למשוך משם את כל הקישורים שמשתמשים העלו.מה אומר @פלמנמוני ?
שייך בכלל?עריכה:במחשבה שנייה - אולי עדיף תוסף, כי אפשר ודרך התוכנה זה יהיה יותר מורכב.
אם יכתבו המפתחים היקרים שזה אפשרי - אולי אנסה לעשות דבר כזה עם גיטאב כלשהו - גם בלי קשר לאתר התוכנה.עריכה שניה:
היתה כאן אי הבנה - שלי.
חשבתי שישנה אפשרות ליצור קישור אישי בין שני ספרים בתוכנה, התברר לי שטעיתי וזה קישור רק בין הערה לגוף הספר. -
@אהרן איפה עושים את זה בכלל?
לא מצאתי את זהאיפה עושים את זה בכלל?
לא מצאתי את זהאינני יודע, הורדתי היום בבוקר גירסה מהדרייב - וכך זה נראה:
-
איפה עושים את זה בכלל?
לא מצאתי את זהאינני יודע, הורדתי היום בבוקר גירסה מהדרייב - וכך זה נראה:
@אהרן מה שהראיתי - בתמונה עובד מצויין.
העתקתי קישור והזנתי אותו בסייר הקבצים - ונפתח לי באוצריא בדיוק במיקום - מודגש.שאלתי לגבי מה שאתה העלית תמונה - של יצירת קישור אישי.
-
במחשבה שנייה - אולי עדיף תוסף, כי אפשר ודרך התוכנה זה יהיה יותר מורכב.
אם יכתבו המפתחים היקרים שזה אפשרי - אולי אנסה לעשות דבר כזה עם גיטאב כלשהו - גם בלי קשר לאתר התוכנה.עדיף שיהיה מישהו שיעבור על הקישורים של אנשים...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות