הצעת ייעול | זיהוי מיקום המשתמש
-
-
-
@asz אגב, יש סיכוי שעם GPS אפשר להשיג גם מידע גובה אם זה נצרך לחישוב הזמנים, אבל אי לא בטוח... אם מוסיפים - שווה לבדוק.
-
@arieldaniely והמכשיר יבנה את הנתונים מקומית?
אלא א"כ אתה רוצה לעזור לתושבי חיפה (ולתושבי עיה"ק ירושלים אם יש לוח שמחלק בין שכונות...)
וגם לבנות מקומית, צריך לבדוק את החבילה האם היא מגדירה את זה נכון -
@פלמנמוני אמור לדעת, הוא חקר טוב את החבילה הזו
-
@asz geolocator.
@arieldaniely אם זה מקבל קונדיאטריות אורך רוחב לכאורה אפשרי.. -
-
-
-
-
מה הבעיה?
פתחתי אפליקציה כלשהיא שמשתמשת במיקום, לחצתי על זיהוי המיקום - וקיבלתי את המיקום המדוייק!אגב, הווינדוס הוא הישן, המק הוא חדש... למק אני משתמש כמעט רק לצרכי "עבודה" (אוצריא).
מעולם לא כתבתי ש"אין על מק" - מלבד בכוח שלו. מבחינת UI הוא שיך לתקופת האבן, או קצת לפני..לפני שממשיכים בדיון. @י.-פל. זה רעיון טוב?
אני לא יודע.
אעלה לדיון במפתחים. -
לפני שממשיכים בדיון. @י.-פל. זה רעיון טוב?
אם כבר מיישמים את זה - הייתי מציע לקחת את זה לכיוון של בדיקה אוטומטית (כמובן שהמשתמש יצטרך לאשר הרשאת מיקום פעם אחת) כל פעם שהתוכנה נפתחת - לצורך עדכון זמני היום במיקום המדוייק.
-
מה הבעיה?
פתחתי אפליקציה כלשהיא שמשתמשת במיקום, לחצתי על זיהוי המיקום - וקיבלתי את המיקום המדוייק!אגב, הווינדוס הוא הישן, המק הוא חדש... למק אני משתמש כמעט רק לצרכי "עבודה" (אוצריא).
מעולם לא כתבתי ש"אין על מק" - מלבד בכוח שלו. מבחינת UI הוא שיך לתקופת האבן, או קצת לפני..לפני שממשיכים בדיון. @י.-פל. זה רעיון טוב?
אני לא יודע.
אעלה לדיון במפתחים. -
אם כבר מיישמים את זה - הייתי מציע לקחת את זה לכיוון של בדיקה אוטומטית (כמובן שהמשתמש יצטרך לאשר הרשאת מיקום פעם אחת) כל פעם שהתוכנה נפתחת - לצורך עדכון זמני היום במיקום המדוייק.
הייתי מציע לקחת את זה לכיוון של בדיקה אוטומטית (כמובן שהמשתמש יצטרך לאשר הרשאת מיקום פעם אחת) כל פעם שהתוכנה נפתחת - לצורך עדכון זמני היום במיקום המדוייק.
אני תכננתי שבנוסף לרשימת המיקומים המוגדרים מראש יהיה "מיקום" או משהו בסגנון שכל פעם יתעדכן לבד, כמו כן - שיציע באופציות הראשונות את מה שקרוב אליך ולא יהיה צריך לחפש.
-
מה הבעיה?
אני לא יודע.
אעלה לדיון במפתחים. -
מה הבעיה?
אני לא יודע.
אעלה לדיון במפתחים.מה הבעיה?
פתחתי אפליקציה כלשהיא שמשתמשת במיקום, לחצתי על זיהוי המיקום - וקיבלתי את המיקום המדוייק!השתמשתי בזה:
https://my-current-location.com/
זה הביא לי תוצאה כמעט מדוייקת - בניין ליד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות