להורדה | התממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא
-
באמת ממיר הרבה יותר טוב מהתוכנות האחרות.
אשמח אם תוכלו להוסיף
א. אופציה לשמירת העבודה, כדי לחזור אליה פעם אחרת.
ב. אפשרות של עריכת התוכן בתוך התוכנה ובמקביל הוזזת הסמן בPDF המקורי, זה ודאי יקל מאוד על העורכים. [קיים בתוכנת FineReader]@יהודה-פנינים כתב בלהורדה | התממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
מאיפה יש לך את זה?
-
@יהודה-פנינים כתב בלהורדה | התממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
מאיפה יש לך את זה?
@י.-פל. אני עורך בפנינים
-
בניתי תוכנה קטנה שיכולה לקבל PDF, לחתוך אותו לעמודות, ולהעביר אותו OCR עם כלי החיתוך של ווינדוס.
עובד גם בווינדוס 10, אם כי ב10 לא יהיו לו את הקבצים המובנים במערכת ההפעלה, ויש להעתיק אותם ידנית ממחשב אחר - עם הקבצים.עקב חשש מבעיות זכויות יוצרים [על המודלים של הOCR], אני לא משחרר כרגע את התוכנה, אלא רק לעורכי אוצריא.
פנו אלי במייל!
עריכה: ניתן לפנות גם ל @יום-חדש-מתחיל - ואפילו עדיף, כי הוא יודע מי עורך קבצים.עדכון:
אם התוכנה לא עובדת לכם, יתכן שזה בגלל שתיקיית 'מסמכים' לא נמצאת בC אלא בD, צרו בC תיקיית ב'מסמכים', והכל יפתר, בעז"ה!
תודה למי שעדכן אותי!צילומי מסך - בספויילר.

@י.-פל. כתב בלהורדה | התממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
אני לא משחרר כרגע את התוכנה, אלא רק לעורכי אוצריא.
@י.-פל. אני עורך כרגע ספר אחר של סבא שלי אני מוכן להכניס אותו לאוצריא אם כי זה לא המטרה כי הוא לא שימושי כ"כ כמד' (ס' הר אפרים עמ"ס הוריות להגרא"ז גרבוז זצקו"ל) אשמח לדעת האם אוכל לקבלו ג"כ?