הצעת ייעול | פתח ב'זית'
-
לאחר שגם באוצריא וגם בזית יש אפשרות לפתוח עם קישור ישיר, לכאורה אפשר לעשות פונקציה של פתח בזית-פתח באוצריא (כמובן שצריך להציע גם ל @elie-gambache במקום הרלוונטי)
הבעיה בזה שלא לכולם יש את שני התוכנות, והפיתרון כמובן או אפשרות בהגדרות או תוסףשכוייח עצום על כל העבודה הרבה!
מקביל לפוסט פה https://mitmachim.top/post/1175483
-
לאחר שגם באוצריא וגם בזית יש אפשרות לפתוח עם קישור ישיר, לכאורה אפשר לעשות פונקציה של פתח בזית-פתח באוצריא (כמובן שצריך להציע גם ל @elie-gambache במקום הרלוונטי)
הבעיה בזה שלא לכולם יש את שני התוכנות, והפיתרון כמובן או אפשרות בהגדרות או תוסףשכוייח עצום על כל העבודה הרבה!
מקביל לפוסט פה https://mitmachim.top/post/1175483
@צבי-דורש-ציון בקשה דומה, כרגע הקישורים נפתחים רק דרך דפדפן. אפשר אולי שגם אני פשוט יכניס אותם לתיבת החיפוש של ווינדוס זה גם ייפתח ישירות באוצריא? ובנוסף, אם יש מישהו שיכול לפתח תוסף לוורד שאם אני אקליד את הקישור הוא אטוטמטית יציע לי פתיחה באוצריא.
@צבי-דורש-ציון מחילה אם זה לא מספיק קשור לנושא שלך -
@צבי-דורש-ציון בקשה דומה, כרגע הקישורים נפתחים רק דרך דפדפן. אפשר אולי שגם אני פשוט יכניס אותם לתיבת החיפוש של ווינדוס זה גם ייפתח ישירות באוצריא? ובנוסף, אם יש מישהו שיכול לפתח תוסף לוורד שאם אני אקליד את הקישור הוא אטוטמטית יציע לי פתיחה באוצריא.
@צבי-דורש-ציון מחילה אם זה לא מספיק קשור לנושא שלך -
-
@פלמנמוני יש איזה צורה להכניס את זה במסמך בוורד?
-
@צבי-דורש-ציון אם לא תנסה לא תדע, אבל לכאו' יעבוד
אני יש לי מחשב אחר עם וורד בלי אוצריא, ואחד עם אוצריא בלי וורד, אנילא יכול לבדוק את זה...
-
תעתיק ותגדיר כקישור, זה עובד!

-

-
@דאנציג מסתמא גם אפשר בקלות להגדיר בקלות מאקרו שכל טקסט שמתחיל במחרוזת הרלוונטית יהפך לקישור.
-
@דאנציג מסתמא גם אפשר בקלות להגדיר בקלות מאקרו שכל טקסט שמתחיל במחרוזת הרלוונטית יהפך לקישור.
@צדיק-וטוב-לו לכאורה זה משהו פשוט.
צריך להגדיר מה תהיה תחילת המחרוזת - לדוגמא @ או משהו כזה.
אנסה בל"נ מאוחר יותר לבדוק את זה - תגדיר לי מה בדיוק זה אמור להיות, כי על אף שהורדתי את זית למחשב, עדיין לא השתמשתי בו (זה על מחשב שני שיש לי) -
אני יש לי מחשב אחר עם וורד בלי אוצריא, ואחד עם אוצריא בלי וורד, אנילא יכול לבדוק את זה...
ניסיתי ולא הצלחתי... חשבתי באמת לנסות כקישור כמו שכתבו פה, אבל ניסיתי לדוגמא בפורום וזה לא עבד, רציתי לדעת לפני סדרת ניסויים...
-

-
@צדיק-וטוב-לו לכאורה זה משהו פשוט.
צריך להגדיר מה תהיה תחילת המחרוזת - לדוגמא @ או משהו כזה.
אנסה בל"נ מאוחר יותר לבדוק את זה - תגדיר לי מה בדיוק זה אמור להיות, כי על אף שהורדתי את זית למחשב, עדיין לא השתמשתי בו (זה על מחשב שני שיש לי)תגדיר לי מה בדיוק זה אמור להיות,
אין לי שמץ, יש לי רק אוצריא.
-
צ צבי דורש ציון סימן נושא זה כשאלה ב
-
פ פלמנמוני סימן נושא זה כנושא רגיל ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות